Zoeken naar iets mee komt

Uw zoekactie voor iets mee komt leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sofie & Sarah 31 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Vandaag! (Bare) Cumdump ban
Heren! Wil je anoniem komen neuken? Wij hangen klaar met beentjes wijd van 16:00-19:30 ongeveer. Bare mag, condooms zijn voorzien. Sneltest word afgenomen. 1 persoon per keer in de kamer - binnenkomen - max 15 min neuken en weg. Wie komt ons lekker vullen? Mail, whatsapp of kik ManonDS1989 Tot straks?  

Vandaag! (Bare) Cumdump ban
Bert 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
bijverdienste als studente, regelmatige korte pijpbeurt
Onervaren studente gezocht die graag 1000 euro tot 2000 euro verdient als discrete pijpstudente. Ik ben een Vlaamse dertiger, slank en sportief, ooit zelf student geweest en heb als fantasie dat 1 vaste studente me regelmatig pijpt. Ik heb hier een beloning van 1000 tot 2000 euro voor over. Dates kunnen doorgaan op hotel, op kot, in de wagen, in een bos, parkje, andere discrete maar spannende plek. Voor de eerste pijpbeurt met slikken geef ik 200 euro. De keren erop telkens 100 euro. Ik betaal niet alleen bij aanvang van de date, maar ik betaal ook telkens reeds vooruit voor de volgende date. Zo weten we beiden dat er zeker een vervolgdate komt. Extra's zijn mogelijk, niet verplicht of verwacht, maar kan je zelf voor kiezen: 100 extra als ik het mag filmen, eventueel jij gemaskerd. Of ik verhoog de beloning met 50% als jij vriendin meebrengt die meedoet. Een ontmoeting hoeft telkens niet lang te duren, bv max 10 minuutjes. Ben je studente? Wil je me ontmoeten? Stuur me xxx  

bijverdienste als studente, regelmatige korte pijpbeurt
Latenight 28 jaar Limburg - Genk
Voor nu
Hoi, ik zoek iemand uit de buurt die mij komt blussen tot ongv 4u snachts. Ik geef je 200€. Doei!  
gisteren
Samuel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
€300 voor studente, enkel pijpbeurt
Je komt naar me toe (in Gent), we drinken iets om het ijs te breken, je kleedt je uit en laat je bekijken en bewonderen, je pijpt me zonder condoom. Da's alles. Je krijgt daar dus 300 euro voor. Ik ben verzorgd, discreet, zachtaardig, respectvol, eerlijk. Interesse? Ik wil graag van je weten hoe oud je bent, hoe je er ongeveer uitziet en wanneer je eventueel Gentwaarts kunt komen.  
gisteren
Phil 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Aftrekken terwijl jij poetst
Ik fantaseer al een tijdje over het volgende scenario: Jij komt binnen en stelt je voor als de poetsvrouw waarna ik je even rondleid en laat zien waar alle spullen staan. Jij hebt een strakke legging aan en een diepe decolté. Ik bekijk je tijdens je werk en begin mezelf af te trekken in dezelfde ruimte. Na een tijdje kom je me helpen aftrekken. Wie kan me hierbij helpen? Ik ben een man van 29, verzorgd en zeer discreet (vraag ik ook van jou)  
gisteren
Thijs 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor personen met een beperking
Mensen met een beperking hebben ook nood aan een liefdevolle knuffel, een intiem contact,... maar hebben hier zeker niet altijd de mogelijkheid toe. Heb je een beperking of ben je al wat ouder en nood aan een babbel, een knuffel of een intiem contact dan mag je dat zeker laten weten. Ook koppels waarbij een van beiden iets tekort komt omwille van de beperking van de ander. Dit alles op een respectvolle en begripvolle manier. Ben een verzorgde en begripvolle man. Volledige discretie gewaarborgd. Bij interesse stuur je me gewoon een berichtje en praten we verder om te kijken wat je verlangens zijn en wat mogelijk is.  
gisteren
Peter 47 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Lieve verzorgde man zoekt 1 vaste FWB voor leuke betaaldates
Dag dames, Ik ben een verzorgde lieve man die hier op zoek is naar 1 vaste toffe friend with benefits. Ik zoek dus geen relatie, wel een toffe vriendschap met dat tikkeltje meer. Een lieve zachte vrouw , die ook op intiem vlak tekort komt of zoekende is. Hou je van een goed gesprek, ne warme knuffel, intens zoenen, en zoveel meer ? Ik zoek geen extremen. En zeker ook geen professionele dame. Heb je interesse om een paar keer per maand af te spreken, stuur dan zeker een berichtje. Ik zal je zeker antwoorden. Oh ja, leeftijd doet er niet toe, je karakter des te meer. Ik ben ook niet op zoek naar een fotomodel. Hopelijk tot binnenkort. Lieve groetjes Peter  
Stalagpiet 38 jaar Antwerpen - Rumst
Iemand om regelmatig 30 min mee af te spreken - 150 euro
Ik zoek een dame tussen de 20 en de 40 jaar oud om regelmatige, respectvolle en discrete dates. Ik ben een Belgische man, hoogopgeleide, hygienisch en in staat om zaken niet awkward te maken. Of je nu thuis dingen te kort komt of graag een zakcentje wil verdienen of beide, welkom. Ik vertel graag meer over mezelf bij mailcontact.  
Looking4tou 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ben je een jongedame die af en toe op deze pagina komt kijken, maar twijfelt of 'dit' wel iets voor jou is? Welkom bij je mannelijke tegenhanger :-). Gezocht: Jongedame, max.45, maar vooral jong van geest, avontuurlijk, enige niveau slank/sportief? Geboden: Hetzelfde :-) Doel: samen genieten, met respect voor elkaar en elkaars wensen. Uiteraard voorzie ik een mooie vergoeding.Omdat betalen voor, ook een andere soort rol definieert en zorgt voor spanning. p.s. twee (lesbische) dames die op zoek zijn naar avontuur/trio mogen ook reageren  

Op zoek
Sofie & Sarah 32 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Cumdump- woensdag 3/7 - 15:30-20:00 - 90€
Woensdag 3/7 hangen wij samen klaar in onze gloryholes om lekker zaad te ontvangen. Wie komt zijn zaad bij ons droppen? Steeds 1 per 1 de kamer binnen, dus ja heren jullie zijn alleen met 2 dames. Werkwijze: aankomen - vluggertje - vertrekken. Condooms voorzien voor wie met condoom wilt.  

Cumdump- woensdag 3/7 - 15:30-20:00 - 90€
  1   2   3   4