Zoeken naar elke massage

Uw zoekactie voor elke massage leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

peter 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
penismassage/handjob
bij welke dame kan ik terecht voor een penismassage of blowjob tot ik zalig klaarkom? geen intiem.  
Massage 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder 0468240285
Regelmatige massage tegen vergoeding
Dag meisjes, dames, zeer deftige en sportieve begin-vijftiger kan heel erg genieten van een leuke massage te krijgen met dat tikkeltje extra (wat dat inhoudt laat ik aan jullie over ;-)). Eventueel elkaar masseren is ook een optie. Ben jij iemand die niet professioneel bezig is met massages maar dit eerder doet uit passie en de leuke bijverdienste? Let me know! Ook als je niet echt een massageopleiding hebt genoten maar leergierig bent. Voel je het kriebelen? Reageer via mail of whatsapp en doe een voorstel. Groetjes  

Regelmatige massage tegen vergoeding
Jens 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fijne vriendschap, fun,genieten, spanning, respect, €
Zijn dit de trefwoorden die u als jonge vrouw aanspreken, evenals hygiene en discretie. Bare Spelen zonder risico? Ik ben gesteriliseerd en Soa clean. Geen 1 night, maar lange vriendschap met duidelijke afspraken en geregelde geplande dates. Bent u in relatie met onvruchtbare man, bi meid in relatie met vrouw, of singel en niet aan de pil, dan is dit een unieke opportuniteit om toch met andere man ongeremd intiem te stoeien. Vind jij een tongmassage aan klitje heerlijk, een subtiele vingerstreling over g spotje opwindend, maar ook pure stootkracht en flink kwakje in de poes belangrijk ?  
Masseur 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman geeft massage aan dame.
Beste Welke leuke dame, heeft komende maandagochtend tussen 8u30-10u30 tijd om bij mij eens langs te komen. Ik zal jouw heerlijke massage aanbieden, zodat we daarna heerlijk van elkaar kunnen genieten ;). Waarbij u centraal staat en veel mogelijk is. Ik ben jongeman uit OVL, 28j en sportief. De date zal doorgaan in OVL locatie krijg je bij een reactie. Je reageert met leuke foto, jouw stats, woordje uitleg. Daarna zal van mij een reactie komen met foto en de locatie. Voor deze date krijg je vergoedingen van 400 euro. Groetjes hopelijk tot snel.  
MFR 30 jaar Limburg - HASSELT
Massage-Friday - 200 eu
Massage-Friday, geef toe... Dat uw vrijdag op deze manier toch ietsje leuker klinkt? Wel laten we er samen een leuk moment van maken. Ikzelf ben een verzorgde jongeman van 30 jaar, normaal gebouwd en een niet roker. Ik wil u graag een massage geven, welke heel onschuldig begint overgaand in een tease spel voor jou en mij waarbij jij het gewoon laat gebeuren. Een moment even alles loslaten en doen wat goed voelt :) Ik betaal 200 euro voor uw tijd en de hotelkosten. Ik verplaats me naar Hasselt ofwel Geel-Kasterlee en alles ertussen kan ook :) interesse? Graag reactie met een korte intro en foto aub. Tot snel?  
Laura massage 43 jaar Limburg - Lummen
Ruimdenkende huurbaas gezocht
Ik ben opzoek naar een locatie . Mogelijk appartement, handelspand , chalet , bijgebouw ... Voor het geven van erotische en authentieke tantra massages ... Geen intiem of andere sexuele handelingen , maximaal 1 a 2 bezoekers per dag , geen bandwerk , select clienteel , hogere prijsklasse . Heb jij zo n locatie beschikbaar op max 20 minuten van het klaverblad , ben jij een ruimdenkende huisbaas , dan hoor ik het graag .  

Ruimdenkende huurbaas gezocht
Jonathan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fantasie beleven - geen intiem
Ik zoek een openminded dame om mijn fantasie nog eens te beleven, zijnde facesitting, prostaatmassage en strapon (= voorbinddildo), kan eventueel op regelmatige basis. Intiem is niet nodig maar mag, alsook andere hand- of mondtechnieken.. Rondborstige dames hebben streepje voor, uiterlijk of leeftijd is niet van belang doch binnen het "normale". Ik zie ook graag nylons (stay-ups) en high heels dus als je dit hebt en draagt tijdens de date is dit zeker welkom. Ikzelf ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, hoger opgeleid, niveau en respect geboden en verwacht. Date kan doorgaan op hotel in regio Oost-vlaanderen en dit overdag. Bij interesse graag (onherkenbare) foto en je gewenste vergoeding vermelden.  
Hypo 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke dame gezocht
Ik ben momenteel (als single) op vakantie in het zuiden, wat niet echt goed is voor de hormonen :). Daarom zoek ik een amateur dame die na mijn vakantie tot bij mij thuis (Turnhout) wil komen voor een geile afspraak. Ikzelf ben 27 en mager gebouwd. Leeftijd of lichaamsbouw zijn niet zo'n issue, van slank tot mollig. Graag iemand open minded en die houd van voorspel (pijpen, beffen) zoenen, evt een massage geven (dat laatste hoeft niet perse) of ik kan mijn massage skills bovenhalen als je dat wil. Verdere details en vergoeding bespreken we wel via bericht. Hopelijk tot binnenkort!  

Leuke dame gezocht
Bart 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Leuke dame gezocht voor wellness date.
Beste, Ik ben opzoek naar leuke spontane dame die met mij eens op wellness/sauna date wilt gaan. Waarbij we beide heerlijk kunnen genieten. We zullen starten met een massage en daarna… je weet het wel ;). Ik zelf ben sportieve jongeman van eind de 20. Slank en normaal gebouwd, hecht belang aan hygiëne. Jij ben een toffe dame van 20-40j. Liefst reageer met een leuke foto en woordje uitleg. De date zal maandag 24 juli 2024 tussen 10-12u doorgaan. Je mag een voorkeur sauna mee doorgeven. Voor de fantastische date krijg be vergoeding van 400 euro. Groetjes  
11 dagen
Gaya 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
V zkt v voor massage en of meer..
Hoi, is er een dame die me wilt komen verwennen met een massage? Ik heb wel een Bi kantje mocht je dat ook hebben zou het tof zijn. Midden dertig met knap snoetje, mooie boezem en intiem goed onderhouden.  
  1   2   3