Zoeken naar sex

Uw zoekactie voor sex leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Trijntje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Nette,respectvolle man welkom
Trijntje,49-jarig sociaal en lief milfje zoekt een lieve,respectvolle en uiterst verzorgde man.Dit voor een lekkere date tegen vergoeding.Ik zoek geen bulls of macho’s.Enkel een man die net als mij kan genieten van zachte,passievolle sex.Kussen,strelen,likken om zo tot een intens hoogtepunt te komen.Dus geen anaal,deepthroaten,pornotoestanden of andere extremiteiten!Ik kan jouw ontvangen in discrete huiselijke sfeer.Voor de liefhebbers van magere poppemiekes,die moet ik teleurstellen.Ik ben een mollig dametje maar reuzelekker.Nog even duidelijk vermelden:ik antwoord alleen op reacties vergezeld van foto en telefoonnummer.Ik hou niet van eindeloos mailen en stuur geen extra foto’s.Ik zoek er maar eentje dus verras mij met jouw reactie.Kus Trijn.  

Nette,respectvolle man welkom
gisteren
Michiel 61 jaar Antwerpen - Mol
Vaste (sex)vriendin
Man van 61 184 cm groot 86 kg normaal postuur goed verzorgd heeft hygiëne en discretie hoog in het vaandel staan. Zou graag leuke dame ontmoeten voor bij goede klik regelmatig af te spreken. Uw leeftijd 45+. Kan verplaatsen en ontvangen. Geen pijn toestanden gewoon van elkaar genieten. Vergoeding te bespreken Mail met foto altijd reactie terug.  
gisteren
Patrick 41 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Bijverdienste voor studente of milf.
Ik zoek een studente vanaf 18j. of milf tot 45j. van slank tot volslank, met of zonder ervaring, als ge maar een leuke tijd wil beleven met elkaar verwennen met knuffels en voorspel, beffen, pijpen, zachte sex, als ge wat harder, stevige beurt wil, is ook mogelijk. Ik ga je doen klaarkomen van genot, niets extreem, in alle discretie met respect voor privéleven. Eenmalig of regelmatig afspreken volgens feeling. Liefst een rustig verlegen onderdanig vrouw. Bij interesse stuur mail met info en foto.  
Genieter 55 jaar Antwerpen - Berchem
Goed gevormd lichaam gezocht voor vaste fwb
Ik zoek een vrouw met een goed gevuld lichaam voor wekelijks contact.Jij bent niet vies van lekkere sex(pijpen,slikken,neuken met c)en wil genot combineren met vergoeding.Ik ben zeer verzorgd en verwacht dit ook terug ! Voor lange termijn.  
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek amateurhoertje eventueel met amateurpooier
Zoek een amateurhoertje - eventueel amateurpooier met hoertje - dat een extra centje wil bijverdienen. Bij voorkeur zoek ik een hoertje dat jonger is dan 30 jaar, maar vooral houdt van sex en ruimdenkend en kinky is, in de mogeijkheid is om overdag af te spreken. Indien pooier die zijn hoertje verhuurt weet dan dat ik geen trio zoek. Bij interesse graag de gegevens van het hoertje, voorstel en gewenste vergoeding.  
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek amateurhoertje met amateurpooier
Heb je of ben je een amateurhoertje dat regelmatig kan ter beschikking zijn van een zakenman? De amateurpooier en/of amateurhoertje bepalen de grenzen en mogelijkheden en natuurlijk ook de gewenste vergoeding. Bij voorkeur is het sletje jonger dan 30 jaar, houdt ze van sex en is ze kinky en ruimdenkend. Indien je als pooier je amateurhoertje aanbiedt is het om ze ter bechikking te stellen, ik zoek geen trio. Bij interesse graag de gegevens van het sletje, voorstel en gewenste vergoeding.  
Mister S 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jong student of dame gezocht 300 minuten euro voor u. Elke regio
Hallo ik zoek en jong student of en heerlijke dame voor en date dit kan Bij u , op hotel, prive welness doorgaan. Hou u van heerlijk kussen en tongzoenen uitgebreid voorspel en erna heerlijk sex dan ben u de student of dame die ik zoek wil je dan nog eens 300 euro verdienen reageert dan snel. Stuur mij snel en email waar je u zelf voorstel en een gekleed volledige foto van u er in en wie weet spreken we snel af Ps heeft u en ronde heerlijk kontje zeker vermelden dan heeft u en streepje voor  
Gabrielle 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Geile natte date vandaag 30-06
Ik hou van kussen met tong en strelen leeftijd maakt me niet uit hygiëne is wel belangrijk , ik heb een cup F en grote zachte billen. Ik ben open minded en voor veel in. Hygiëne is voor mij van groot belang !! Gaan wij het met zn tweeen geil en spannend maken? Laat je zelf een keer goed verwennen door een echte Caribbean beauty! ik kan je een pijpbeurt geven als de beste! Eens een keer echte geile natte sex met een echte badgirl... ik wacht op je! ‪‬ Mijn Telefoonnummer is Nederlands vergeet geen +31 ervoor te zetten Enkel via whatsapp 15 min 80,- 30 min 100,- CARDATE of ontvangst bij jou 🤍  

Geile natte date vandaag 30-06
Filip 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate 0496714290
Buitensex
Ik zoek een leuke dame of koppel om overdag sex te hebben in het bos. Bij interesse mail mij of stuur sms hopelijk tot snel.  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een gewone date met een vrouw op 5 juli tss14 en 17uur
Ik ben een sportieve vijftiger, goed opgevoed en normaal gebouwd. Ik zoek voor aankomende vrijdag tss 14 en 17uur een leuke dame. Ik heb geen voorkeuren. Iedereen is welkom. We spreken af in De Alkoof in Schilde. Gewoon een uurtje ontspannende sex. Heeft u spelletjes waar we mee kunnen spelen,leuk. Natuurlijk staat daar een vergoeding tegenover. De vergoeding is hoger indien u ook van anale sex houdt.  
  1   2   3   4