Zoeken naar ben voor vanavond

Uw zoekactie voor ben voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kat 48 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Zakenvrouw zoekt luxedates
Ik ben een slanke single dame van 48 die houdt van luxe. Overdag oefen ik een managementfunctie uit. Heb je zin om de sleur te doorbreken en zoek je een date met iemand met stijl en intelligentie, maar toch een kinky kantje? Alles is bespreekbaar.  

Zakenvrouw zoekt luxedates
Business 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extra vankantiebudget voor jonge geile vrouw... tot 500 euro
Is er een jonge geile studente, jonge alleenstaande moeder of jonge vrouw (van koppel) die van een spannende date houdt in ruil voor een extra budget nu de zomer voor de deur staat? Heb je een (studenten)job in een supermarkt, winkel, hamburgerrestaurant, snackbar,... en wil je loon wat vergroten? Als je nu al 15 euro per uur zou verdienen kan je dat verdienen in 3 minuten of tot 500 euro per date. Bij voorkeur ben je maximum 25-30 jaar, hou je van spanning en ben je ruimdenkend op het gebied van sex. Laat me weten wie je bent en wat ik in ruil voor een dergelijke vergoeding mag verwachten en ik stuur je mijn voorstel door. Een koppel waarvan zij aan bovenstaande voldoet mag ook zeker reageren.  
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Helow, ik zoek geen relatie, wel iemand die lekker kan genieten van seks. Heb jij geile fantasietjes, wil je graag eens betaald worden... Ik ben een slanke, charmante discrete man die zich houd aan de afspraken. Komaan dames stuur mij maar een mailtje, ouderdom of look niet belangrijk, als je maar kan genieten...Vriendelijke groeten,  
Rob 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik ben op zoek naar een damesvoetje
Ik ben op zoek naar een damesvoetje dat graag zachtjes gemasseerd en gestreeld wordt. Een voetje met teentjes die het niet erg vinden om gekust en liefelijk gelikt te worden. Ik ben op zoek naar een dame die het leuk vindt om haar voetjes/schoentjes op een man te plaatsen en te genieten....Ik ben op zoek naar de dame die hiervoor een fijne financiële beloning krijgt.  
Jan 55 jaar Limburg - Neerpelt
Intiem afspraakje.
Dag dames Zou graag eens een nette lieve eerlijke en oprechte vrouw willen ontmoeten voor een intieme date. uw leeftijd 40+ uw postuur niet zo van belang. Hygiëne en discretie geboden. Ik ben 183 groot 88 kg . Kan enkel verplaatsen Gepaste fvg Mailtje met foto is altijd mailtje terug.  
Michael 43 jaar Limburg - HASSELT
Intieme genegenheid
Hallo Ik ben op zoek naar een leuke dame voor een date van een 1.5 á 2tal uurtjes. Ik ben een sportieve 40'er mer iq en eq. Ben je groot/klein, curvy/mager, jong/minder jong, introvert/extravert, singel/ gebonden, veel /weinig ervaring... het maakt niets uit! Jouw positieve uitstraling des te meer. Ben je een nieuwsgierige dame die zich afvraagt of dit wel iets voor haar is? Zeker reageren! Ik zoek dus een softe date zonder extremen, veel wederzijds respect en voor elkaars grenzen. Professionele dames en fotomodellen totaal niet waar ik naar op zoek ben. Gelieve dan ook niet te reageren Liefs M  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo 70 euro pijpdate klaarkomen in mond intiem met cd 120 ik kan ook naar je thuis komen of op hotel escort 150. Alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Vincent 46 jaar Antwerpen - Edegem
Fun for two
Met lichte twijfels zet ik toch de stap op dit platform in mijn zoektocht naar een heerlijke, intense ontmoeting met een goed verzorgde en discrete dame. Ik ben een normaal gebouwde, respectvolle man die persoonlijke hygiëne en discretie in een hoog vaandel draagt. Ik hoop een uitdagende dame te vinden, die op zoek is naar een gezellige, hete ontmoeting. Zelf ken ik weinig taboes, behalve de bekende extremen uiteraard. Ik kan vrij ontvangen op hotel en verplaatsen. Enkel beschikbaar voor  
Bert 55 jaar Limburg - Weert
Leuke date gezocht
Hallo, Ik ben een 55 jarige onafhankelijke man en op zoek naar een vrouw voor een leuke Paydate. Uiterlijk en leeftijd zijn zeker niet het belangrijkste. Wel zou het fijn zijn als er een goede klik is. Ik kan ontvangen en verplaatsen in de regio Limburg noord Brabant en Antwerpen. (Vergoeding in overleg) . Reageer (liefst met foto ) en dan hoop ik elkaar snel te ontmoeten. Groetje Bert  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10