Zoeken naar aan alle

Uw zoekactie voor aan alle leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jenni 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Black magic
Als ik aan jou vraag om met mij de liefde te bedrijven. Bedoel ik de eerste 5 min zacht en teder. Daarna wil ik alle hoeken van de kamer zien. Jouw handen in mijn haren. Jouw penis in mijn mond. Ik wil voelen hoe zacht jouw lippen zijn en jouw zaad in mijn kont.  

Black magic
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Hallo, via deze weg zoek ik, een +190cm grote Vlaamse, hoger-opgeleide, verzorgde man een kinky, slanke VROUW die me op regelmatige basis wil vastbinden en me dan zo een forced handjob / edge-training wil geven, dus me kéér op kéér tot net voor klaarkomen wil brengen. Niets méér, niets minder tenzij we anders afspreken. Je mag gerust een studente zijn zolang je maar in staat bent om discreet te ontvangen IN HET GENTSE of een plek die vlot bereikbaar is vanuit Gent. Ik kan alle noodzakelijke materiaal meebrengen. Stuur gerust een berichtje, liefst mét foto ... ik ben héél discreet want verwacht het zelf ook. Financiële bijdrage te bespreken, Ik sta zowel open voor éénmalige (bvb omdat je nood hebt aan een financieel extraatje) of regelmatige contacten. Ik ben oprecht in m'n bedoelingen en verwacht hetzelfde van jou... leer me gerust kennen :-) Peter ps. Ingevoegde foto's zijn van eerdere afspraakjes, zo kan  

Kinky, slanke VROUW gezocht die centje wil bijverdienen
Opzoek 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile.tienermeid gezocht!!
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een leuke maar vooral geile tienermeid om regelmatig af te spreken tegen mooie hoge vergoeding uiteraard! Bij jou of op hotel kan ook ontvangen Iets Voor jou ? Laat me snel iets alle regio's  
Vincent 53 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Integer, correct en joviaal.
Dames, Ik ben een eerlijke,en heel verzorgde niet opdringerige man die enorm v h leven houdt. Respect en correcte afspraken zijn op alle vlakken essentieel voor mij. Mijn beschrijving,ben 1m88,sportief,slank ,donker haar en zeer hygiënisch. Wat ik zoek ,een dame die op geregelde tijdstippen,graag een handjob geeft. Meer wens ik echt niet,tenzij de dame in kwestie aangeeft dat er iets meer kan. Graag geef ik voor een handjob een heel mooie financiële vergoeding.  
Bas 48 jaar Antwerpen - Berchem
1 + 2 = genot voor alle drie
Ik ben een stijlvolle, zeer goed verzorgde en discrete man. Een slanke, goed geschapen man met een hoog libido en een open minded geest. Via deze voor mij nieuwe weg zoek ik een speels koppel om met z’n drieën heerlijk te genieten. Geen haastwerk maar uitgebreid van en met elkaar spelen. Ben hetero maar mocht de man licht bi zijn, dan schrik ik daar zeker niet van. Kan op hotel op weekdagen ontvangen maar verplaats ook eenvoudig.  
SD35 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
M35 op zoek naar leuke date tegen mooie vergoeding
Ik ben een sportieve, verzorgde man van 35 uit het Gentse. Atletisch gebouwd, blond kort haar, 1m77 en 68kg. Drukbezet helaas vaak, maar geniet graag van de leuke dingen ih leven als er de tijd en kans voor is. Ik ben op zoek naar een leuke jongedame voor een ontspannende date tegen een mooie vergoeding, alle details en limits zijn bespreekbaar. Een leuke avond samen is wat voorop staat. Bij positief gevolg sta ik ook open voor een sugardaddy/sugarbaby agreement. Graag iemand ietwat uit de buurt van Gent-Oost-Vlaanderen zou ideaal zijn :-)  

M35 op zoek naar leuke date tegen mooie vergoeding
Zacht 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond: soft erodate met toffe persoonlijkheid
Hoi. Ik zoek een spontane dame die vanavond wil langskomen voor een soft erodate van 1 à 2 uur. In ruil krijg je een flinke cent. Wat er precies gebeurt is bespreekbaar. Zachte aanrakingen, kussen, oraal. In ieder geval geen intiem, geen extremiteiten. Ik heb geen vast type qua uiterlijk en ook alle leeftijden zijn welkom. Ik ontvang jou in een nette woning in een residentiële buurt aan de rand van Gent (geen huisdieren). Tot straks?  
Patrick 41 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Bijverdienste voor studente of milf.
Ik zoek een studente vanaf 18j. of milf tot 45j. van slank tot volslank, met of zonder ervaring, als ge maar een leuke tijd wil beleven met elkaar verwennen met knuffels en voorspel, beffen, pijpen, zachte sex, als ge wat harder, stevige beurt wil, is ook mogelijk. Ik ga je doen klaarkomen van genot, niets extreem, in alle discretie met respect voor privéleven. Eenmalig of regelmatig afspreken volgens feeling. Liefst een rustig verlegen onderdanig vrouw. Bij interesse stuur mail met info en foto.  
Jennifer 32 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
Black dream
Als ik aan jou vraag om met mij de liefde te bedrijven. Bedoel ik de eerste 5 min zacht en teder. Daarna wil ik alle hoeken van de kamer zien. Jouw handen in mijn haren. Jouw penis in mijn mond. Ik wil voelen hoe zacht jouw lippen zijn en jouw zaad in mijn kont.  

Black dream
Laurens 61 jaar Limburg - HASSELT
Volslanke vriendin
Hallo, ik ben een sportief gebouwde gentleman van 60+. Ik ben gehuwd, maar zoek een vaste vriendin die tegen een vaste vergoeding van minimum 1000 € per maand wekelijks een afspraak met mij wil inplannen om samen dingen te doen die we beiden leuk vinden. Mijn voorkeur gaat uit naar een alleenstaande dame (moeder) met een maatje meer en dus geen professional. Wederzijds respect en discretie is uiteraard belangrijk. Ik kan enkel overdag afspreken. Alle kosten zijn voor mij. Foto op aanvraag. Regio LIMBURG.  
  1   2   3   4   5