Zoeken naar wij kunnen

Uw zoekactie voor wij kunnen leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rolplay 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rollenspel en meer in vertrouwen
Ik zoek iemand (Mr, Meesteres, Trav of CD) die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat u mij anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. Ik zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Veel is mogelijk mits duidelijke afspreken. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
gisteren
Patient 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
(kinky)dokter gezocht
Vrijdagvoormiddag 28/06 rij ik van aalst richting spa. Ik zou het leuk vinden om onderweg ergens een tussenstop te maken voor een dokter bezoek. Mogelijk scenario zou kunnen zijn: ik kom binnen jij vraagt om mij uit te kleden tot op ondergoed en laat me plaats nemen op onderzoek tafel. Jij begint me te onderzoeken. Je laat me rechtstaan voor verder onderzoek en ondertussen kijk je al eens in mijn ondergoed uit nieuwsgierigheid. Dan laat je mij volledig uitkleden en begin je aan het onderzoek van mijn intieme zone. Ik begin opgewonden te geraken en vraagt naar mijn bi ervaring. Jij vraagt om op mijn knieën te gaan en jouw broek open te doen en jouw te verwennen ... Heb je nog andere scenario's mag zeker ook. Graag ook wat informatie over jouwzelf en een foto. Ik hoor het graag. En hopelijk tot vrijdag.  
Spanker 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dominante man van koppel zoekt onderdanige vrouw
Dominante man van kinky koppel (50/28) zoekt vrouw die BDSM wil ontdekken onder zijn leiding. Meer dan 20j actief als dominant/meester/Daddy/sadist en open voor nieuwe ervaringen. Niet op zoek naar relatie maar wel leuke vriendschap en (lustgerichte) spelmomenten met later mogelijke uitbreiding met mijn partner indien bi interesse (geen must). Alles gebeurt binnen een veilig kader en volgens afspraak. Grenzen worden altijd gerespecteerd tenzij anders afgesproken. Voorkeur voor regelmatig contact bij goeie connectie. Ik sta open en heb ervaring met verschillende vormen van BDSM dus een mix van verschillende dynamieken afhankelijk van het moment kan zeker. Ik heb weinig taboes dus ook perverse fantasieën kunnen aan bod komen. Wat je dus mag verwachten: humor, vertrouwen, veiligheid, opwinding, afwisseling, leuke vriendschap, communicatie & hot fun! Ik ben man, slank en sportief gebouwd, verzorgd, tattoo, niet roker. Jij slank tot normaal gebouwd, verzorgd en open om te ex  

Dominante man van koppel zoekt onderdanige vrouw
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slavin/slet gezocht voor nu of morgenvroeg of later deze week
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd !  
Rukker 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Lekker in mijn blootje.
Waar mag ik lekker naakt met erectie komen rondlopen. Dit bij een koppel of dames die dan uitgebreid kunnen toekijken. Misschien nodig je wel onverwacht een vriendin uit die mee mag komen kijken.  

Lekker in mijn blootje.
evy 65 jaar Antwerpen - Mechelen
aanbieding : oudere cd-slet als bezit
dag allemaal , ik ben een wat oudere cd-slet , heel verzorgd en gezond. Ik ben best leuk om te zien en 100 % biseks, gewillig en volgzaam. Als gevolg van onbegrip thuis voor mijn cd-verlangens naar crossdressing en andere beperkingen , zoek ik naar mensen (m-v-k ) die openstaan voor mijn cd-zijn , die mij kunnen en willen ontvangen en waar ik mijn spulletjes zoals lingerie, kleertjes , attributen enz in vertrouwen kan achterlaten in bewaring en bij wie ik mij misschien ook mag uiten als cd-hoer , eventueel als slavin want ik ben ook zeer bdsm -minded. Dus als dank en tegenprestatie stel ik mij ter beschikking als privé cd-hoer en desgewenst eventueel ook als pijn-en lustslavin. Ik heb daarbij weinig beperkingen . Bij interesse stuur ik graag meer info en foto's Tot spoedig? Geile groeten xxxx evy  
multa 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sleutelhouder
Ik heb al een tijdje een chastity cage en ben steeds mijn eigen sleutelhouder geweest. Het lijkt me wel spannend om deze door een andere persoon te laten bewaren. Laat iets weten als je interesse hebt en dan kunnen we het bespreken.  
staaf 50 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
slaaf beschikbaar vr Dom
slaaf (50/84/184/16/cut) zkt Dom/Meester. Toys/medium whip-flog (occasionele striemen ok)/restrictie/bare long hard fuck (bare bij vertrouwen)/rimmen (propere) Master ass m/verneder/boeien-collar- restrictie/assplay-dildo-plug/worship pits-ass-cock-balls/sounds/cbt(geen burst)/TT medium hard/electro op cock-ass-balls…. Slotvast in chastity (24/7 kan) met geen sexuele inspraak meer. Uitgebreid intiem keuren en taboeloos exhibitionisme t.o.v. Meester. Flink behaarde en intiem getrimde Meester is een plus… Vast/regelmatig dus geen blind dates… Ook ontvangen bij vertrouwen. Voor degenen die enkel overdag kunnen en enkel kunnen verplaatsen, gelieve niet te reageren.  

slaaf beschikbaar vr Dom
Kirner 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gezocht kamer, garage, kelder of tuinhok
Daar ik op mijn huidig adres niet meer terecht kan zoek ik en mijn slaaf een andere plek om onze SM sessies te kunnen uitvoeren en indien je moest willen meedoen als meester of slaaf dan is dit zeker mogelijk, iedereen mag reageren man,vrouw, trav, enzv.het is vanaf september en alleen overdag tussen 8 en 15u.  
  1   2   3   4   5