Zoeken naar wij gaan

Uw zoekactie voor wij gaan leverde 35 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Meester.A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester zoekt ( onderdanige vrouw) sub/slut met of zonder ervaring!!!
Ervaren Bdsm Meester, 51, omgeving Leuven, single, kan ontvangen en verplaatsen, Ik zoek een onderdanige sub/slut, een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, slank of volslank, met of zonder ervaring. Voor regelmatige Bdsm sessie in of outdoor, kan ontvangen en verplaatsen, Mooi opgemaakt zijn om zo in het openbaar te verplaatsen vormen voor jou geen enkel probleem. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub of meer ?? Dat kan zeker, De doelstellingen zijn dat je steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wil worden in al zijn vormen dat het dagen erachter nog nazindert voor meer. Sm/Bdsm, roleplay, in & outdoor, geneukt worden in verschillende Bdsm positie, uren pijpen, in het openbaar, naar Bdsm clubs en privé feesten gaan. Sm/Bdsm met de nodige respect ! Wil jij dit ook, stuur een berichtje en we spreken af. Bij interesse krijg je een bericht terug + foto = Once you have me, I am your Sm/Bdsm Master!  
Steff 63 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Slaaf zoekt meester
Hallo ik ben een slanke man van Moorslede 175 m 69 kg en zoek een meester om tijdens de week in de voormiddag een date te hebben Het best is de vrijdag voormiddag of soms de maandag of woensdag altijd in de voormiddag dan is de vrouw gaan werken Ik sta voor veel open en wordt graag op mijn kont geslegen heb ook handboeien blinddoek kleine zweep en kleine anus plug Voor de meester heb ik ook nog mooie naakt foto’s van mijn vrouw om hem te plezieren als hij dat wil Grtj slaaf johan  
gisteren
johny 59 jaar Limburg - Beringen
Dames (en koppels) voor medisch onderzoek of keuring.
Voor vrouwen (of koppels) die het wel leuk vinden om op onderzoek te gaan bij de dokter. Er staat u een volledig en doorgedreven onderzoek te wachten waarbij opwinding en multi-orgasmes zeker niet vergeten worden. De dokter blijft steeds gekleed, maakt op voorhand de nodige afspraken en komt deze dan ook minutieus na. U wordt ontvangen door een dokter met veel ervaring in een goed ingericht kabinet met de nodige medische en erotische instrumenten, dus niet twijfelen maar reageren. Geen solo mannen a.u.b. . Hopelijk tot ziens.  
gisteren
Patient 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
(kinky)dokter gezocht
Vrijdagvoormiddag 28/06 rij ik van aalst richting spa. Ik zou het leuk vinden om onderweg ergens een tussenstop te maken voor een dokter bezoek. Mogelijk scenario zou kunnen zijn: ik kom binnen jij vraagt om mij uit te kleden tot op ondergoed en laat me plaats nemen op onderzoek tafel. Jij begint me te onderzoeken. Je laat me rechtstaan voor verder onderzoek en ondertussen kijk je al eens in mijn ondergoed uit nieuwsgierigheid. Dan laat je mij volledig uitkleden en begin je aan het onderzoek van mijn intieme zone. Ik begin opgewonden te geraken en vraagt naar mijn bi ervaring. Jij vraagt om op mijn knieën te gaan en jouw broek open te doen en jouw te verwennen ... Heb je nog andere scenario's mag zeker ook. Graag ook wat informatie over jouwzelf en een foto. Ik hoor het graag. En hopelijk tot vrijdag.  
gisteren
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en relatie! Met mij gaan wandelen,iets drinken, eten, over alles praten zonder taboes, wat erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan kan samenwonen zeker wel! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
Dr. Holiday 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige dame gezocht
We zullen zachtjes beginnen. Je uitkleden tot op je ondergoed en je handen achter je rug binden. (Mag ook let een losse fake knoop zijn als jij dat wil). Dan begin ik je langzaam te verkennen met mijn handen en mijn tong op zoek naar jou lekkere plekjes... Dan gaan je borsten bloot. Met een zachte massage aan je tepels ga ik verder. Ik blijf je stimuleren tot je helemaal nat bent. Als ik ik je tepels genoeg heb geplaagt doe ik je slipjes uit en gaan mijn vingers te werk... dan draai ik je op buik en gaan we jou kontje verwennen. Met een natte vinger (meer kan ook als jij wil) maak ik je kontje klaar voor mijn plezier... Met je natte kutje en je handen op je rug gebonden verkracht ik jou kontje, langzaam en zachtjes... Als je kontje geneukt is moet jij enkel nog klaarkomen. Met vingers, tong en al neukend breng ik jou tot een orgasme... Al die tijd blijf je gebonden en weerloos... Respect, hygiëne en safety. Geen vooroordelen, elke vrouw welkom. Wie wil samen met mij spelen? Xxx  

Onderdanige dame gezocht
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank,Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en relatie! Samen wandelen, iets gaan drinken, eten, over alles praten zonder taboes en erotiek! Maar ...die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan is samenwonen zeker mogelijk! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
Heer 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Heer heeft plaats voor slet of ondeugende meid
Goedemorgen, Ik heb tijd voor opleiding of behandeling van een slet of ondeugende meid. Na het verkennen van je grenzen gaan we op stap naar party's, ben je braaf krijg je en knuffel, ben je stout de zweep. Piercings welkom, Ben je te ontdeugend krijg je kuisheids piercings waarbij je kut op slot kan gezet worden. later verblijf mogelijk met 24/7 begeleiding. Interesse stuur een berichtje met wat je graag zou willen ontdekken met foto en tel voor snel kontact  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
Geile sub 49 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Pieters-Leeuw
switch zkt speelmaatje M/V, dom/sub
Hallo, ik zoek een vaste partner om sm-spelletjes mee te spelen. Eerst via de cam om kennis te maken, later in real life. Als het klikt kan het snel gaan. Aangezien ik switch ben, is zowel een sub als een dom welkom. Ik zoek een vaste partner omdat ik het stilaan beu ben om steeds te betalen voor sessies.  
  1   2   3   4