Zoeken naar man met lang haar

Uw zoekactie voor man met lang haar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ron 53 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zoek jij een " Daddy"?
Je bent een (verlegen) meisje dat af en toe verlangt naar aandacht, sturing en discipline. Je bent ondeugend, af en toe een beetje opstandig, plagerig maar ook lief. Je bent serieus op zoek naar een oudere man bij wie je gewoon lekker jezelf kunt zijn, iemand die jou begrijpt en waarbij je veilig kunt voelen. Je bent onderdanig, pleziert en verwend graag en vind het niet erg om af en toe met harde hand gecorrigeerd te worden. Daarnaast zoek je gewoon een vader figuur bij wie je je veilig voelt en bij wie je sexueel kunt experimenteren. Je wil je onderdanigheid verder ontwikkelen. Ben jij dat meisje (18-40 jaar), die al lang hier naar verlangt, stuur me dan een berichtje voor een eerste (online) kennismaking en dan we zien wel wat er van komt.  
Dominant 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Dominant op zoek naar een onderdanig persoon
Dominant zoekt man, vrouw welke onderdanig is, maar geen of weinig ervaring heeft als slaaf of slavin, maar hier zeker wel interesse in heeft. Deze zal worden opgeleid, stap voor stap in zijn of haar eigen woonst. De bedoeling is om van hem/haar een volwaardige slaaf of slavin te maken zonder veel taboes. Ontmoetingen in uw eigen woonst zonder dat de buitenwereld van uw bdsm activiteiten afweet. opleiding bij voorkeur overdag. Deze toekomstige slaaf/slavin woont in Stekene, Moerbeke, Hulst, Terneuzen, Zelzate. Dus in mijn omgeving. Voelt u zicht aangesproken en voldoet u in ontvangstmogelijkheid in deze omgeving, dan vermeen ik graag iets van u.  
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn appartement je wensen verkennen en ondervinden wat je leuk vindt. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Wil je graag iets proberen? In een onderdanige rol iets doen? Sex met een aantal mannen tegelijk? Of iets anders? Ik ben benieuwd wat je wensen zijn. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en benieuwd naar je wensen. Discretie verzekerd.  
marc 74 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen 's avonds laat of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet, tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat ge u moet klaarzetten. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. ik ben discreet en hou me aan een woord, verlang dit ook van jou. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + rijafstand 40 km. indien je aan de voorwaarden voldoet krijg je zeker antwoord.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Zoekend 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Verlangen
Ik ben een onderdanige man die als enige tijd is op zoek naar een "harde" Meester of Meesteres om me op te leiden tot zijn/haar slaafje/lustobject. Ik doe wat en U vraagt en indien ik niet luister volgt een gepaste straf. Keuring, spanking, vastbinden, lust, cbt, pijn, piercing, … Sta voor veel open. Wie wil me opleiden en doet een voorstel? Ik kan wel niet ontvangen. Een ander verlangen is dat is graag een piercing zou willen plaatsen op een spannende plaats. Heeft hier iemand ervaring me?  
Harald 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
27j, 1.95m, 80kg, slank/atletisch speeltje zoekt vrouw!
Ik ben een ietwat onderdanige man. Zelf heb ik een zwak voor dames die graag wat (soft) domineren, graag de touwtjes in handen hebben en vooral verwend willen worden. Ik heb een lichte voorkeur voor volslank en iets ouder als mij maar is geen must. Ik hou wel van hygiënisch, geschoreb en verzorgd, dat bied ik zelf ookIk hou erg van een vrouw verwennen: masseren, vingeren, beffen,.. Veel kans, niets moet, maar alles met de focus op jouw plezier/wensen. Ik ben hoger opgeleid, heb een vaste job en niveau. Ik hoor het graag, laat mij zeker ook weten wat je wensen zijn, vanwaar je bent en/of je mij kan ontvangen of je liever in een kamer of welness wil afspreken (die ik betaal uiteraard) Tot snel!  

27j, 1.95m, 80kg, slank/atletisch speeltje zoekt vrouw!
Andre 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie houd mij pussyfree?
Deze 37 jarige Bi-bottom uit Gent, heeft nog maar 6 keer het privilege ervaren om een dame te mogen neuken. Gezien ik hierbij steeds binnen de minuut klaarkom, had de dame in kwestie hier dus niet veel aan. Daarom heb ik beslist om mijzelf nooit meer op deze manier naar andere mensen op te dringen en dus een dergelijke teleurstelling te bezorgen. Daarom ga ik vanaf nu pussy free. Ik beschik over een Prince-Albert piercing met een eikelring en een slotje, waarmee ik op zich nog zelf kan masturberen (weliswaar minder aangenaam), maar het penetreren onmogelijk maakt. Welke Man/vrouw/koppen wil de sleutel hiervan bijhouden?  

wie houd mij pussyfree?
Leentje 56 jaar Antwerpen - Herentals
(Online)Meester(es)
Onderdanige crosdresser , man die graag vrouwelingerie draagt, zoekt Meester of Meesteres die haar online domineert en haar haar grenzen leert opzoeken en verleggen. In de regio behoren fysieke afspraken zeker tot de mogelijkheden. Wat ik niet zoek zijn grappenmakers en fotojagers. Intresse dit sletje staat ter Uwer beschikking  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Ik zoek een M die kennis heeft van bondage/shibari, cbt, sounding, roleplay, electro.... voor regelmatige dates. Zelf ben ik vlotte bi man,intiem geschoren, niet roker, discreet. Ik kan enkel verplaatsen, iemand met een bdsm-ruitme,onderzoekstafel/stoel heeft alvast mijn voorkeur.  

Dominant gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10