Zoeken naar jezelf spelen

Uw zoekactie voor jezelf spelen leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mario 44 jaar Antwerpen - Retie
Welke vrouw maakt mijn fantasie waar
Ik weet wat ik zoek niet makkelijk is. Maar ik geeft het niet op. Tijd geleden. Onder invloed van een drankje. Speelden me schoonmoeder en ik en spelletje truth or dare en moest ik haar lingerie aan. En maakte zij deze foto’s. Erna hebben we hier nooit meer over gesproken. Maar ik merkte dat ik er enorm opgewonden werd van de lingerie die ik aanhad. En sindsdien blijft me fantasie door me hoofd spoken. Welke vrouw wilt mij eens haar lingerie aan doen en behandeld mij dan als haar sletje. En neem je me eventueel ook met een strapon. Welke vrouw maakt deze fantasie waar. Wie durft reageren. Bij klik eventueel in voor vaker. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik vraag wel discretie want ik ben een getrouwde hetero man. Wie is serieus en wie is niet fake. Ik zoek al een tijdje  

Welke vrouw maakt mijn fantasie waar
gisteren
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en relatie! Met mij gaan wandelen,iets drinken, eten, over alles praten zonder taboes, wat erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan kan samenwonen zeker wel! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
Dr. Holiday 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanige dame gezocht
We zullen zachtjes beginnen. Je uitkleden tot op je ondergoed en je handen achter je rug binden. (Mag ook let een losse fake knoop zijn als jij dat wil). Dan begin ik je langzaam te verkennen met mijn handen en mijn tong op zoek naar jou lekkere plekjes... Dan gaan je borsten bloot. Met een zachte massage aan je tepels ga ik verder. Ik blijf je stimuleren tot je helemaal nat bent. Als ik ik je tepels genoeg heb geplaagt doe ik je slipjes uit en gaan mijn vingers te werk... dan draai ik je op buik en gaan we jou kontje verwennen. Met een natte vinger (meer kan ook als jij wil) maak ik je kontje klaar voor mijn plezier... Met je natte kutje en je handen op je rug gebonden verkracht ik jou kontje, langzaam en zachtjes... Als je kontje geneukt is moet jij enkel nog klaarkomen. Met vingers, tong en al neukend breng ik jou tot een orgasme... Al die tijd blijf je gebonden en weerloos... Respect, hygiëne en safety. Geen vooroordelen, elke vrouw welkom. Wie wil samen met mij spelen? Xxx  

Onderdanige dame gezocht
Daredevil 20 jaar Antwerpen - Willebroek
Iets gewaagder
Hey allemaam ik ben een jonge kiny en openminded man opzoek naar gelijkgestemde vrouwen of koppels om mee te spelen. Wat ik precies in gedachten heb? CNC en kidnapp play, allemaal met consent weleenswaar. Heb jij toevallig interesse? Laat me dan weten wie je precies bent, hoe jij dit ziet en of je nog andere wensen of vereisten hebt!  
Mario 46 jaar Limburg - Lommel
Bull zoekt vrouw
Ik ben een ervaren bull. Welke vrouw wilt er regelmatig heerlijk uren lang geile sex. Met of zonder medeweten van haar man. Hij mag eventueel Mee Luisten via telefoon hoe je geniet. Ik zoek iemand voor vaker. Niet dagen lang appen of kontakt. Want een relatie heb ik al. Ik zoek fun en geen stress. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Wie is real en is geen fake zoals 90 procent op deze site. Ook een single vrouw mag reageren. Alleen reacties met foto worden beantwoord. Mag Faceloos vanwege privacy. Je leeftijd en afstand spelen geen rol. Hygiëne en sexy look wel. Wie durft de stap te zetten. Wie wilt de lusten maar niet de lasten  

Bull zoekt vrouw
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek oudere dominante man zijn sletje te zijn
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank,Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en relatie! Samen wandelen, iets gaan drinken, eten, over alles praten zonder taboes en erotiek! Maar ...die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan is samenwonen zeker mogelijk! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
Geile sub 49 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Pieters-Leeuw
switch zkt speelmaatje M/V, dom/sub
Hallo, ik zoek een vaste partner om sm-spelletjes mee te spelen. Eerst via de cam om kennis te maken, later in real life. Als het klikt kan het snel gaan. Aangezien ik switch ben, is zowel een sub als een dom welkom. Ik zoek een vaste partner omdat ik het stilaan beu ben om steeds te betalen voor sessies.  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor alles en relatie! Met mij gaan wandelen, iets gaan drinken, eten, prten over alles zonde taboes, Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Samenwonen is dan mogelijk! Dit is een serieuze advertentie! Dus...ik wens GEEN FAKERS!  
  1   2   3   4