Zoeken naar bi welkom

Uw zoekactie voor bi welkom leverde 76 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

strapon bottom 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Kinksters! Voor een van mijn kinky fantasieën zoek ik een jong koppel, maar eerst, wie ben ik? Slank, verzorgde, sociaal en beleefd maar ook met een kinky hoek af. En best wel wat ervaring met allerhande bdsm en kink activiteiten. Momenteel wil ik werk maken van een trio waarbij ik als bottom dien en de dame van het stel mij neukt met mijn strapon en hij door mij gepijpt wordt en hij mij evt ook eens neukt. Hierbij wordt ik ook liefst wat dominant benaderd, hoewel je/jullie niet noodzakelijk als Meesteres en Meester hoeven op te treden hoor. Ervaring is niet van belang, sterker nog, leuk als ik jullie een eerste ervaring mag bezorgen. Wel zeer belangrijk, communicatief en respectvol zijn, slank/sportief/normaal figuur, afspraken mbt grenzen en wensen nakomen en natuurlijk een kinky mindset. Graag mensen tot 35j, ik ontvang hiervoor in Brussel. Mij neuken is altijd safe, en geen sperma in mijn mond. Heb je interesse, suggesties, vragen? Shoot! Graag met een paar regels en liefst fo  

 Kinky koppel gezocht voor trio met strapon en bi actie
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet/versa zoekt Meester(es) of koppel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Een Meester(es) of koppel en volgende kinks schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet/versa zoekt Meester(es) of koppel
Sir Philip 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
D(m) op zoek naar ...
Zoals zovelen hier op zoek naar …, maar laat mij beginnen met wat ik niet zoek: One night stands, seks dates en onmiddellijk spel/seks contact. Wat zoek ik dan wel: Een leuke onderdanige vrouw, die wil de tijd nemen om elkaar eerst te leren kennen, dit kan eerst online daarna gevolgd door een RL ontmoeting met een drankje en een hapje, etentje. Eens er connectie is kan er dan meer. Over mij: Dominant, gelukkig getrouwd, mijn v is ook mijn sub (TPE). Ik hou ervan om te domineren, te pijnigen en te vernederen, maar ook van te knuffelen en zorg te dragen en dat ook op beeld vast te leggen. Ik ben een roker (ja jammer, maar misschien heb je wel een rook fetish) Over jou: Onderdanig of switch. Leeftijd tussen de 30 en 45 jaar, single of met medeweten van je partner. Als je bi bent, maar hoeft niet, zou dit leuk meegenomen zijn zodat er misschien mettertijd ook een spel met drie kan gebeuren. Je bent uit de omgeving van West-Vlaanderen. Limieten: naalden en scat. Liefs, Sir Philip  
Mark 55 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Bi top voor regelmatig
Simpel,Jij ontvangt mij regelmatig. Ik kom binnen kleed mij direct volledig uit zodat je overal goed bij kunt zijn om mt mij te doen wat je maar wil .ZOVEEL EN ZOLANG je maar wil waar vind je dat nog. Leeftijd en uiterlijk speelt geen rol wel hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik ben 56j/172/79/17*4,5 geschoren waar moet en een mooi bruikbaar kontje. Fakers zich onthouden aub . Reacties met wat uitleg en foto  

Bi top  voor regelmatig
gisteren
maagdelijke slet 44 jaar Antwerpen - Boom
neukmachine fantasie
Ik ben een 44 jarige bi bottom, eerder onderdanig en heb al geruime tijd een fantasie die ik wil waarmaken. Ik zou graag eens door een dominante top vastgebonden willen worden aan een neukmachine. Deze neukt me zo lang hij wil en ondertussen moet ik hem mijn mond aanbieden. Ik kan enkel verplaatsen. Discretie gevraagd en geboden.  
Slaaf a 42 jaar Antwerpen - Willebroek
Wie komt me anoniem gebruiken?
Ik lig naakt en geblinddoekt te wachten. De deur staat zoals afgesproken open en je laat je binnen. Ik ben een 42jarige bi man met weinig ervaring met mannen maar een sterke drang om dit verder te ontdekken. Jij bent dominant. Mss zelfs wat sadistisch en wil me al zeker eens flink gebruiken. Ik wil graag echt afspreken dit weekend dus dromen en fantaseren is leuk maar doeners zijn nog meer welkom. Tot zaterdag avond?  

Wie komt me anoniem gebruiken?
Wetman Bi 59 jaar Antwerpen - Edegem
Zoek kinky koppel of vrouw
Hi Extremees. Zijn jullie ook into watersports en hard-core porn? Dan hebben we een match. Ik zoek real gelijkgestemden. Leeftijd niet belangrijk. Wel clean, safe discreet fit. Maar wel all the way gaan. Van rimmen. Plassex tot misschien fisten. We zien wel... reageer met foto. Onherkenbaar. Enkel koppel of vrouw. Mijn stats. Zie recente foto. Opgelet date is Pas in augustus. NO fake. X  

Zoek kinky koppel of vrouw
WalterBiBottom 61 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Soft BDSM
Ik ben senior bi en Bottom ,soms crossdresser,geen trav, dus geen pruik of make up of heels, ik heb een korte snor,ik draag graag lingerie met eventueel kort kleedje of kort rokje, kan ook wel puur natuur voor wie dat wil,niet roker,62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal,ik laat mij graag doen door 55+, graag soft bdsm, veel kan en mag, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.  

Soft BDSM
Vrij 68 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Vrij
Hij Dominant zij bi sub slavin zoeken stel voor date hebben speelruimte .De Doms bespreken alles .Geen man alleen .Leeftijd van geen belang.laat maar horen .Groeten van ons telf en fotoke mag onherkenbaar zijn.  

Vrij
Andre 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie houd mij pussyfree?
Deze 37 jarige Bi-bottom uit Gent, heeft nog maar 6 keer het privilege ervaren om een dame te mogen neuken. Gezien ik hierbij steeds binnen de minuut klaarkom, had de dame in kwestie hier dus niet veel aan. Daarom heb ik beslist om mijzelf nooit meer op deze manier naar andere mensen op te dringen en dus een dergelijke teleurstelling te bezorgen. Daarom ga ik vanaf nu pussy free. Ik beschik over een Prince-Albert piercing met een eikelring en een slotje, waarmee ik op zich nog zelf kan masturberen (weliswaar minder aangenaam), maar het penetreren onmogelijk maakt. Welke Man/vrouw/koppen wil de sleutel hiervan bijhouden?  

wie houd mij pussyfree?
  1   2   3   4   5   6   7   8