Zoeken naar ben voor vanavond

Uw zoekactie voor ben voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mike 44 jaar Limburg - Lommel
Weke vrouw maakt mijn fantasie waar
Heb een speciale fantasie. Een tijdje geleden onder invloed van een drankje deden mijn schoonmoeder en ik een spel truth or dare. En toen moest ik deze foto’s laten maken door haar. Erna hebben we er nooit meer over gesproken. Maar ik merk ik opgewonden blijf als ik er aan denk. Welke vrouw wilt mij eens haar lingerie aandoen en dan gebruiken als jou sletje. En me ook neemt met een strapon. Dat ik er ben voor jou genot. Welke vrouw wilt dit eens waarmaken voor me en bij klik eventueel vaker. Ik weet wat ik zoek niet makkelijk is en ik heb al de nodigde grappenmakers en fakers gehad. Wie is real en wie is serieus. Afstand maakt niet uit. Wel discreet aub. Een koppel dat mij als hun sletje wil mag ook reageren. Ik ben een getrouwde hetero man en heb geen ervaring hierin.  

Weke vrouw maakt mijn fantasie waar
Tom 48 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Spannend weekend
Voor het weekend van 5-6-7 juli ben ik opzoek naar een leuke, spontane vrouw met hoog libido voor een spannende ontmoeting. Ik sta voor heel veel open zolang het maar met wederzijds respect is. Dit kan gaan van fijne vanilla sex, clubbezoek tot bdsm gerichte date. Vertel me je verlangen en ik probeer het voor jou waar te maken. Ikzelf ben een man van 48 jaar, 1.82m, 83 kg. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppels mogen ook reageren voor vrouwgericht spel. Tot gauw!  
Slaaf a 45 jaar Antwerpen - Willebroek
Wie komt me anoniem gebruiken?
Ik ben een 42jarige bi man met weinig ervaring met mannen maar een sterke drang om dit verder te ontdekken. Jij bent dominant. Mss zelfs wat sadistisch en wil me al zeker eens flink gebruiken. Ik wil graag afspreken dit weekend dus dromen en fantaseren is leuk maar doeners zijn nog meer welkom. Tot zaterdag avond?  

Wie komt me anoniem gebruiken?
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elka  
Mario 56 jaar Limburg - Maasmechelen
Geil met stijl
Heer zoekt geile onderdanige dames.die willen genieten in een kinky rollenspel.kan vrij ontvangen.ben slank 185 groot 16x5 speelgoed.#lingerie#bondage#vrouwgericht genieten.  

Geil met stijl
Kinky 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
Peter 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je zit in een dagelijkse sleur. Werk. Relatie. Altyd maar bezig. En je mist spanning in je leven. Thuis is er weinig passie. Sex is er amper. En als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij verlangt naar uren geile sex. Je wilt voldaan zijn. Je wilt meerdere orgasmes beleven. Je wilt uitgeput zijn. Welke vrouw herkent zicht hierin. Je bent niet op zoek naar een relatie. Of elke dag kontakt. Maar van tijd tot tijd wil je pure geile sex. Reageer dan. En erna ga je voldaan na huis en niemand komt dit te weten. Je geheim is veilig want ook ik ben geen single man. Ik zoek niet voor eenmalig en ben zeer kieskeurig. Ik zoek iemand tussen 20 en 40j. Verzorgd. Hygiënisch. Die in is voor vaker af te spreken. Welke vrouw is serieus en durft reageren. Me vaste fanmail zal wel weer reageren net zoals vele fakers. Maar ik kijk serieus uit naar die ene serieuze vrouw.  

Welke vrouw herkent dit
Timo 41 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Dog style training
Hoi, Wenst u dit toestel eens uit te proberen? Geef een seintje naar meester T. Ben een verzorgde man van 41 jaar 1,82m, 85 kg en leuk speelgoed. Wensen kunnen besproken worden met wederzijds respect. Grtn Mr T  

Dog style training
Alex 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken (safe!) Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Peter 53 jaar Antwerpen - Essen
Tenger subje
Mijn ideale sub is klein van stuk. Ik heb nu eenmaal een zwak voor slanke of magere meiden, tenger gebouwd, kleine borstjes. Leeftijd is niet zo belangrijk, maar wel 18+!. Kan het niet helpen maar zij doen mijn bloed sneller stromen. Ik wil hun domineren, billenkoek geven, vernederen enz... Ben je Skinny en klein, en val je ook nog op oudere mannen, dan hebben we elkaar gevonden. Je hoeft alleen nog maar te reageren en dan zien we wel verder.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10