Zoeken naar je gaan

Uw zoekactie voor je gaan leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kusje 27 jaar Limburg - Lommel
Fantasieën tot werkelijkheid brengen x
Thuis kleed ik me om als een mooie vrouw. Ik heb verschillende outfits, dus je mag zelf kiezen welke mij het beste past. Daarna gaan we naar bed en kijken we even tv. Ik doe je shirt uit en begin je lichaam overal te zoenen waarna ik je broek uitdoe. Daarna mag je hem goed hard maken en begin ik hem te verwennen. Je vindt dat ik te rustig ben en dus duw je mijn hoofd dieper heen en weer. Jij bepaalt verder het verhaal.  

Fantasieën tot werkelijkheid brengen x
Roxxi 30 jaar Limburg - HASSELT
Shemale ter beschikking
Volgende maand komt mijn shemale vriendin uit Spanje op bezoek. Ze is mega geil en wil graag veel mannen verwennen… ik geil er ook op wanneer zij sex heeft met andere mannen. Zijn er kerels die deze lekkere shemale gratis willen gebruiken ? Zij neukt en laat zich neuken, zij pijpt en laat zich pijpen. Indien je interesse hebt stuur dan een mail waarin jij jezelf voorstelt (dat is meer als één lijn), met vermelding van telefoonnummer en foto ! Reacties zonder foto en telefoonnummer gaan rechtstreeks naar de prullenbak ! Je wordt gecontacteerd wanneer en in welk hotel deze hete brok zal beschikbaar zijn !  

Shemale ter beschikking
Fem 27 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Loodgieter gezocht ;)
We doen alsof de kraan lekt en jij komt het herstellen. Je bent zo afgeleid door mij dat je mij wat plaagt en we uiteindelijk naar bed gaan. Discretie gevraagd en geboden.  

Loodgieter gezocht ;)
Tom 35 jaar Antwerpen - Lier
Bicurious cd 35
Hoi, Ik een openminded man van 35 (1m70-75k). Soms hou ik er van om vrouwelijk te dressen. Ik kom graag in contact met zusjes die ook crossdressen. Geen vluggertjes maar een vriendschap waarbij we samen op ontdekking kunnen gaan. Het motto 'niets moet, maar veel kan'. Liefst ben je jonger of dezelfde leeftijd en versa geďnteresseerd. Reacties graag met wat info over jezelf en wat je leuk zou vinden (meer dan één zin dus). Een fotootje van jezelf erbij is uiteraard extra leuk. Xx  

Bicurious cd 35
Lieve bi boy! 24 jaar Limburg - Genk
Lieve bi boy zoekt leuke mensen!
Hoi, ik ben n 25 jarige bi curieus boy uit Limburg...ik ben best open minded en hou zelf wel van lingerie dragen al is dat geen vereiste ofzo... zou graag een vaste Guy leren kennen om vaker mee af te spreken... soort vast contact..wat ook uit kan groeien naar bijv. samen naar 'feestjes' gaan of een van jullie ideeen. Zijn jullie geinteresseerd? stuur me zeker een berichtje! ik hoop wat leuke Guys te leren kennen hier!  

Lieve bi boy zoekt leuke mensen!
gisteren
lisa 21 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
sissy opzoek
Hallo daar! ik ben een avontuurlijke en sportieve persoon van 22 jaar, 180 cm lang en 65 kg, met een slanke en atletische bouw. Ben een jonge sissy geniet van het verkennen van nieuwe ervaringen en uitdagingen. Dit kan gaan van soft of normaal maar ook extreem tot zeer extreem. Dit laatste wel met de juiste persoon :). Stel je gerust voor en doe een voorstel en wie weet to snel.  
Lize 28 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Lize zkt XL -45j
Heyhey Mijn naam is Lize, ik ben een travje van 28 jaar, 1m75 groot en weeg 72kg. Ik ben verzorgd, discreet en verwacht hetzelfde van jou. Voor vandaag ben ik opzoek naar een aantrekkelijke man die jonger is dan 45 en ook slank en verzorgd is. Dit om leuke geile momentjes te beleven samen. Ben je bi of hetero en is het de eerste keer met een travje? Geen probleem, laten we er eerst samen voor zorgen dat je op je gemak bent. Jij geeft de grens aan tot waar je wilt gaan. Net als dat ik dat ook zal doen naar jou toe. Mijn specialiteiten? Ik ben verzot op het geven van lekkere deeptroath blowjobs terwijl ik in je ogen kijk en jou zie genieten… als de klik er echt is kan er ook meer. Liefst stuur je ook een fotootje van jezelf mee in je voorstelling. Dit trekt mijn aandacht meer op. Ik kijk er alvast naar uit om je te leren kennen! Ik ben vandaag vrij van nu tot 17:00Laat je me iets weten? Dan lig je straks mss wel te genieten van mijn mondje :-) xXx Lize  

Lize zkt XL -45j
Pieter 53 jaar Limburg - Maasmechelen
Vrouwelijke trav gezocht voor sexbios Maasmechelen
Hallo, Ik ben een 53j man en ik zoek een geile vrouwelijke trav die naar de sexbios wil gaan in Maasmechelen. De bedoeling is dat je mij daar lekker pijpt en mijn zaad goed inslikt. Daarna ‘leen’ ik je uit aan de andere gasten zodat je volledig onder het zaad zit. Je wordt ook geneukt als je wilt. Enkel serieuze reacties. Daarom een foto met uw stats sturen. Alsook uw gsm nummer. We gaan altijd eerst telefonisch afspreken. Ben jij die geile zaadvragende en zaadlikkende vrouwelijke trav? Laat ons dan afspreken!  
Lieve bi boy! 24 jaar Limburg - Genk
Lieve Bi boy zoekt leuke mensen!
Hoi, ik ben n bi curieus boy uit Limburg...ik ben best open minded en hou zelf wel van lingerie dragen al is dat geen vereiste ofzo... zou graag een vaste koppeltje of boy/daddy leren kennen om vaker mee af te spreken... soort vast contact..wat ook uit kan groeien naar bijv. samen naar 'feestjes' gaan of een van jullie ideeen. Zijn jullie geinteresseerd? stuur me zeker een berichtje! ik hoop wat leuke Guys te leren kennen hier!  

Lieve Bi boy zoekt leuke mensen!
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN LADYBOY VOOR RELATIE
Zoek een ladyboy 18j-50j voor relatie, met mij gaan wandelen, iets drinken, erotiek! Maar... die ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! NIET laten verwijzen naar een andere site, je neemt hier contact met mij op! En wens GEEN FAKERS!  
  1   2   3   4   5