Zoeken naar afspreken

Uw zoekactie voor afspreken leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

HotMama 54 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Rijpe tgirl wil pijpdate: do 4/7
Hete 50+ vrouwelijke tgirl zoekt gewillige XL-pik (18cm of meer) voor een lange, sensuele pijpdate. Sta al een tijdje droog, dus heb zin in pik en nood aan een lekkere portie zaad. Kan niet ontvangen. Alleen reageren als je morgen (do4/7) kunt ontvangen in Vl. Br./Limburg of kunt afspreken op hotel. Looks niet belangrijk, hygiëne wel. Zeveraars of tijdverspillers: zoek een andere hobby.  

Rijpe tgirl wil pijpdate: do 4/7
Mr.M 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sissy/Trav of cd gezocht
Ik zoek een sissy/Trav of cd dat op regelmatige basis wil afspreken. Alle voorstellen zijn welkom. Alles is bespreekbaar.  

Sissy/Trav of cd gezocht
gisteren
Gast 36 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Gast zoekt shemale /tv
Hey ik ben een gast van 36 jaar en ik zou graag eens mijn fantasie laten uitkomen en dat is eens afspreken met een shemale of trans ... in een sfeer waar alles kan maar niet moet ben jij zo iemand dan hoor ik het graag en hopelijk zien we elkaar snel  
Leon 62 jaar Antwerpen - Meerhout
ben je vrouwelijk met piemel?
hallo, Ben je vrouwelijk met piemel? ts? shemale? ladyboy? Vanavond afspreken bij jou? Of carpool parking Laakdal? Stuur effe berichtje en we spreken verder af. Leon  
Pieter 53 jaar Limburg - Maasmechelen
Vrouwelijke trav gezocht voor sexbios Maasmechelen
Hallo, Ik ben een 53j man en ik zoek een geile vrouwelijke trav die naar de sexbios wil gaan in Maasmechelen. De bedoeling is dat je mij daar lekker pijpt en mijn zaad goed inslikt. Daarna ‘leen’ ik je uit aan de andere gasten zodat je volledig onder het zaad zit. Je wordt ook geneukt als je wilt. Enkel serieuze reacties. Daarom een foto met uw stats sturen. Alsook uw gsm nummer. We gaan altijd eerst telefonisch afspreken. Ben jij die geile zaadvragende en zaadlikkende vrouwelijke trav? Laat ons dan afspreken!  
Alex 53 jaar Limburg - Maasmechelen
Vrouwelijke trav of she-male gezocht
Hoi, Ik ben op zoek naar een echte geile onderdanige vrouwelijke trav of she-male die vandaag, vrijdag 28 juni, in de namiddag kan afspreken in de sexbios in Maasmechelen. Jij pijpt en slikt graag. Dringend contacteren!  
Verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Brugge
regelmatig afspreken
Welk vrouwelijk travje met make up en pruik wilt regelmatig afspreken om elkaar te verwennen. Hou van strelen, masseren, rukken, pijpen, rimmen en neuken, zowel geven als krijgen. Kan niet ontvangen, geen financiële bedoelingen.  
max 30 jaar Limburg - Genk
sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
Hey Ik, sub, 30j, 1m81, zoek iemand die regelmatig wilt afspreken met de focus op (bdsm)spel, er zijn veel bdsm interesses die ik heb en doe, maar de focus vooral op restrictie, forced en rubber/latex. Ik kan niet ontvangen en de voornaamste focus graag op bovenstaande, voordat je reactie geeft ;) Heb je interesse of vragen, stuur mij gerust! Ik hou het hier meestal wat korter ;)  

sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
sissylife 26 jaar Antwerpen - Brecht
Sissy in opleiding
Ik zoek iemand die samen met mij op regelmatige basis wil afspreken om een echte sissy van mij te maken. Ik wil leren hoe ik de perfecte pijpbeurt kan geven en zo veel mogelijk zaad kan slikken. Op termijn zou ik ook graag door meerdere mannen tegelijk gebruikt worden en helemaal onder en vol gespoten worden. Als jij denkt me hierbij te kunnen helpen en je kan me ontvangen, stuur dan een berichtje met foto en beschrijving.  
billy 39 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
vrouwtje is op reis
cuckoldsletje blijft thuis om de plantjes water te geven, terwijl het vrouwtje met haar nieuwste vriendje een weekje op reis vertrok. Ik mag enkel afspreken met mannen of andere travjes, gekleed in haar lingerie. Wie komt er eens piepen in de kleerkast van mijn vrouwtje, samen kleertjes passen voor de spiegel om zo sletterig mogelijk voor de dag te komen. Ook mannen die graag travjes neuken zijn zeker welkom, kontje is geschoren en gespoeld zoals het vrouwtje vroeg voor ze vertrok op reis  

vrouwtje is op reis
  1   2   3