Zoeken naar zij jaar

Uw zoekactie voor zij jaar leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kenneth 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Koppel wilt op ontdekking en experimenteren
Wij zijn een koppel M38/88kg/1m82/bruin haar en V34/65kg/1m58/gekleurd blond en onverzadigbaar en staat voor alles open. We zijn opzoek om onze grenzen te verleggen. Wat zoeken wij : een leuk koppel 25-50 jaar met een BI vrouw die kan ontvangen in de buurt voor VVMM & MVMV dus genieten met ons vier en ook wil men vriendin dubbel gepakt worden door de mannen. Help jij onze fantasie waar te maken ? Graag een leuke beschrijving van jullie met een foto = zeker reactie. Tot gauw ? X zou voor nu zaterdagavond zijn.  
gisteren
Geil stel 38 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Op zoek naar Kinky to the point date met dom/sub koppel
Wij zijn een koppel dertigers, ervaring met swingen. Hij dominant, zij volgzaam. Zij slanke sportieve brunette. We kicken op seks met totaal onbekenden. Daarom zoeken we een date zonder veel kennismaking en blabla, we zoeken geen vrienden, maar de juiste mensen voor een Kinky avontuur waar nog lang van kunnen na geilen. Bij voorkeur een koppel.met max 10 jaar verschil met ook dom/sub verhouding (lustgericht, geen pijn) de bedoeling is om van de eerste minuut de vrouwen al dan niet geblinddoekt uit te wisselen en te benutten. Mannen bepalen, vrouwen ondergaan. Af en toe eens naar eigen partner wisselen of indien bi hen opdrachtjes onderling geven moet zeker kunnen. Wie durft? Fotojagers, gelieve dit bericht te negeren alsook mensen die op iedere advertentie reageren  
gisteren
Leukstel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Zoeken goedlachs gelijkgestemd koppel als vaste friends with benefits
Na elkaar meer dan 20 jaar te kennen, zoeken we wat meer spanning in ons sexleven te brengen. Wij zouden het heel leuk vinden om dat samen met een vast koppel te ontdekken. Wij zijn geen hoppers of clubbezoekers en wensen ons bij 1 koppeltje te houden waarmee we een heel mooie langdurige viendschap willen opbouwen waarin bij goede klik en vibe heel veel kan, zelfs full pr. Wij zijn beide jonge veertigers, henben deftige job, en houden van plezier maken, wandelen, lekker eten, gezellig samen een film of serie kijken, uistapjes, plagen en teasen... wij zijn beide niet rokers, hebben geen tatoes of piercings en zijn op de juiste plaatsen nethes kaal.Zijn jullie ook hiernaar op zoek en zijn jullie rond onze leeftijd of jonger, verzorgd,respectvol en goedlachs, dan ontvangen wij heel graag jullie berichtje  
AenG 50 jaar Limburg - Sint-Truiden
parenclub inspiratie
We zijn 50/55 jaar oud of jong en zijn al enkele jaren actief in het swingersmilieu. Parenclub Bornedries kennen we ondertussen al zoals onze broekzak en we gaan er nog steeds graag naar toe. Dit weekend hebben we echter de mogelijkheid om een verdere oorden op te zoeken. Hiervoor zoeken we nog inspiratie. Hebben jullie tips? Welke parenclubs zijn de moeite van een bezoek waard (of welke zeker niet). Misschien treffen we elkaar wel ergens. Groetjes A en G  
Heetkoppel 49 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Kinderloos
Aanstaande woensdag zijn we kinderloos. Welk koppel heeft zin om met ons en een paar singels de matrasjes te delen? Wij zelf zijn 48-49 jaar.  
Koppel 24 jaar 23 jaar Limburg - Genk
Leuk koppel gezocht
Hallo, wij zijn een jong stel, beide 24 jaar oud, en we zijn op zoek naar een ander jong stel van ongeveer dezelfde leeftijd om een vriendschap te ontwikkelen. We zouden graag samen tijd door brengen, zoals een avondje uit, en we staan open voor allerlei leuke activiteiten. De avond kan alle kanten opgaan, en we zijn enthousiast om nieuwe mensen te ontmoeten. Aarzel niet om ons een bericht te sturen, en het delen van foto's wordt altijd gewaardeerd.  

Leuk koppel gezocht
Vrolijk koppel 67 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt vriendschap
Het proberen waard! Wij zijn een koppel van 66 en 68 jaar,modern van opvattingen,openminded en goedlachs.We willen graag een koppel leren kennen tussen 63 en 70 jaar om er een echte vriendschapsband mee op te bouwen.Het mag eventueel ook een alleenstaande man zijn die openstaat voor een degelijke vriendschap zonder meer. Graag een reaktie met foto(s),bedankt.  
Tantrakoppel 58 jaar Antwerpen - Brecht
Swinger spelletjesavond op 14 september
Hallo lieve swing-genietertjes, Wie gaat er met ons mee naar een spelletjesavond/thuisfeestje op 14 september?Enkel bedoeld voor swingende koppels. Het aantal mannen en vrouwen is er dus gelijk. Als single dien je dus zelf voor een gelegenheidspartner te zorgen. Er is geen leeftijdsbeperking opgelegd, maar meestal is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers tussen 45 en 65 jaar. Het spelverloop bestaat uit spannend getinte opdrachten. Deze opdrachten beginnen zeer onschuldig, maar naarmate het spel vordert worden deze steeds spannender. Voor elke opdracht krijg je willekeurig de naam van de persoon waarmee je deze opdracht uitvoert. De naam die je krijgt toegewezen is wel niet de naam van jouw eigen partner. Op deze manier leer je alle deelnemers goed kennen. Het einde van de avond vul je zelf in.. Dit gaat door bij vrienden van ons en wij zijn er ook bij. Wie geïnteresseerd is stuurt maar een berichtje, dan introduceren we jullie aan de organisatoren. Lieve groetjes alvast van ons  
Tmfr 30 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Koppel zoekt koppel om seksleven op te spicen
Wij zijn een sociaal koppel van 32 (v) en 30 (m) dat op zoek is een koppel dat ons wilt vergezelen om onze relatie onder de lakens wat spannender te maken. Wij zoeken een vlot, openminded koppel van max 35 jaar die we kunnen ontvangen met een glaasje wijn en onze grenzen mee kunnen verleggen. Alles mag en niets moet. Enkel te reageren met een foto (al dan niet naakt en met gezicht) en dan zullen wij ook antwoorden met foto. Vriendelijke groeten en tot binnenkort?  
A&S 53 jaar Antwerpen - Wilrijk
Koppel zoekt koppel voor FWB
Hey, Even ons kort voorstellen wij dus een vast koppel dat op zoek is naar een vast koppel, we zijn al lang samen. Vrouw is 54 j en man 58 j en zijn zachtaardige sociale mensen ook zijn we gesteld op hygiene en zijn ook steeds verzorgd.Wij hebben hierin niet zoveel ervaring maar als de klik er is kan er veel.Wij zoeken hier een koppel tussen de 40 en 60 jaar. Als u interesse hebt in meer van ons te weten horen wij dat graag en wie weet... indien je een reactie stuurt volgt daarna een foto van ons. graag ook een foto van jullie beide.  
  1   2   3   4