Zoeken naar vandaag open

Uw zoekactie voor vandaag open leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

briroh 57 jaar Limburg - HASSELT
sex koppel
hallo.wij zouden graag een koppel leren kennen die open staan om lekkere sex met ons 4 te hebben,wij zoeken mensen die niet roken netjes verzorgd zijn en die een koppel zijn.ook mensen die kunnen ontvangen en verplaatsen.hopelijk leren we een koppel kennen die we regelmatig kunnen ontmoeten zonder jaloezie en mensen die eerlijk zijn.gr  
Reshock 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar plekjes in openlucht
Nu het mooie weer er eindelijk is, wie kan ons leuke plekken doorgeven in West- en Oost-Vlaanderen waar men seks kan hebben in openlucht. Graag waar we gelijkgezinde koppels kunnen tegenkomen. Het kan gebeuren dat man of vrouw eens alleen is ook... graag hetero of licht bi. Geef gerust enkele plekken door, ik geef gerust de mijne.  
Envie 62 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Jullie?
Een koppel zestigers zoekt ander koppel zestigers voor een fijn delen van vrijen met elkaar. We zijn mensen van niveau met destijds jobs van niveau die we leuk vonden en graag deden. Wat we ook graag doen is met 4 afspreken en elkaar verwennen. We vrijen graag, we staan ook open voor wat bi, maar dit heel gewoontjes. We houden niet van extremen. Vrijen doen we samen en in dezelfde kamer, nooit apart. We hebben ervaring en wachten nu op jullie reacties. Als je correct, hygiënisch, teder bent.... Als je kan ontvangen, want dat kunnen wij niet, als je meteen een foto stuurt... Dan krijg je altijd antwoord.  
Koppel 24 23 jaar Limburg - Genk
Leuk koppel gezocht.
Hallo, wij zijn een jong stel, beide 23 jaar oud, en we zijn op zoek naar een ander jong stel van ongeveer dezelfde leeftijd om een vriendschap te ontwikkelen. We zouden graag samen tijd door brengen, zoals een avondje uit, en we staan open voor allerlei leuke activiteiten. De avond kan alle kanten opgaan, en we zijn enthousiast om nieuwe mensen te ontmoeten. Aarzel niet om ons een bericht te sturen, en het delen van foto's wordt altijd gewaardeerd.  

Leuk koppel gezocht.
BDSM Koppel 64 jaar Limburg - Lanaken
BDSM koppel zoekt koppel voor vriendschap, spel en seks
Hallo, wij zijn een redelijk slank BDSM koppel van beiden 65 jaar, gericht op dominantie, opdrachtjes en multi orgasmes van de dame, dus niet zo zeer op pijntoestanden etc. Man is de DOM en vrouw de sub. Wij staan tevens open voor kinky spelletjes en bare pr. Reacties van koppels uit de niet te verre omgeving, al dan niet met dezelfde interesses, alsmede ook van cuckold stellen zien we graag tegemoet. Reageren met stats en een herkenbaar fotootje van de dame alleen of jullie samen. Wij sturen zeker foto terug.  
race 66 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
geil koppel voor morgen
geil doenerskoppel 60+ is morgennamiddag vrij en zoekt ander geil koppel om samen leuke tijd te beleven. Welk koppeltje is ook vrij en wil met ons iets beleven ? We staan voor veel open.  
J&F 44 jaar Limburg - Sint-Truiden
Leuk avontuur
Hallo wij zijn een aangenaam koppel en zoeken idem om een gezellige avond te beleven. We houden an uitdagingen en verrassingen zoeken langs deze weg idem koppel die graag geniet. De vrouw sta ook open om haar bi kantje te ontdekken indien jullie daar ook voor open sta´. Man is hetreo. Graag koppen tussen 25 en 50 jaar. Hebben jullie intresse om met ons lukt avontuur te beleven. Stuur dan gerust mailtje met wat uitleg over jullie en foto. Dan krijgen jullie zeker antwoord terug. Hygeine en discretie stellen we zeer op prijs.  
Hansbirgit 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Koppel voor leuke avond
Wij zijn een leuk open-minded koppeltje van 48j dat ervan houd om af en toe wat leuks te doen . We houden enorm van een sensuele massage te geven en go whit thé flow. Niets moet alles kan leeftijd onbelangrijk. Wie heeft er zin om vanavond langs te komen. Gr Birgit en Hans 💋  

Koppel voor leuke avond
Anima 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Happiness
Good morning to you all. We zijn prille zestigers en zoeken een koppel dat graag zacht, teder en vol passie met elkaar vrijt. We zijn ruim geïnteresseerd en intimiteit met 4 is ons ding. Een beetje bi mag, maar hoeft niet. We zijn open minded, maar alles op het gemakske. We vinden respect, hygiëne, vriendschap heel belangrijk. Wegens nog kinderen in huis, kunnen we niet zelf ontvangen, we rekenen een beetje op jullie. Schrijf maar, we schrijven zeker terug. Graag reacties met een fotootje aub! Dan sturen wij er ook een.  
Plezier met vier 54 jaar Limburg - Diepenbeek
Op zoek naar leuk koppel voor extra spanning
Wij zijn een gelegenheidsstel van vrouw 61/165/70 en man 53/183/89 We zijn beginnend stel dat op zoek is naar koppel om samen met 4 plezier te hebben. Samen op kamer en niet apart. Bij klik zijn we beide open minded zolang het met respect gebeurt kan er veel. We houden niet van weken chatten. Weten wat wij willen. Wij kunnen nooit ontvangen maar door de week verplaatsen. Discretie en respect en hygiëne vinden wij belangrijk. Kunnen jullie iets vinden in onze advertentie laat ons gerust iets weten. Graag een foto sturen wij sturen er eentje terug. Groetjes van ons  
  1   2   3