Zoeken naar man al

Uw zoekactie voor man al leverde 49 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

C en c 54 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Weekje in Blankenberge
Koppel beide 54j, zoeken ander koppel om een spannend avontuurtje te maken bij ons,wij ontvangen graag ,biede een lekker drankje en de plek om samen in een ruimte ongeremd sex met vier te hebben. Wij zijn geen fotomodellen (beide volslank)vr is 169,84kg,lang blond haar ,grote borsten,soft bi,zeer verzorgd,man 171,85kg,boldie kopje,normaal geschapen,soft bi,zeer verzorgd,beide goede portie humor,niet rokers. Bi gevoelens zijn geen must voor ons. Beide ruimdenkend. Wij sturen een foto van ons(geen naakt)terug naar de reacties die tevens een recente foto meesturen,wij zoeken geen chat avontuur maar een sex avontuur voor alle duidelijkheid .  
gisteren
ervaren stel 62 jaar Antwerpen - Borsbeek
zoeken eerlijke ruimdenkende mensen
Wij stel 62j , beide ruimdenkend zonder jaloezie , zoeken ruimdenkende mensen om af te spreken . pr kan in aparte kamers ook samen . Vrouw is volslank 98 kg man is slank 76kg . Gaan soms ook naar leuk clubje ook daar kan een ontmoeting eventueel , soms zoeken wij ook man , maar liefst een ruimdenkend niet jaloers koppel , met juiste klik kan er veel  
L en S 56 jaar Antwerpen - Brecht
Een gezellige date
Hallo Wij zouden graag met een gezellig koppel of leuke man zaterdagavond daten. Wij zijn bi curieus en kunnen gerust ontvangen bij ons thuis. Graag een reactie met foto aub? Hopelijk is er een klik en komt er een gezellige date. Xx  

Een gezellige date
gisteren
6869 67 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Massage voor haar
Wij zijn een koppel, zij ontvangt graag eens een massage van een man of een vrouw, zij is 1,6m en 52 kg liefst niet rokers Wij ontvangen in onze camper  
Volslankkoppel 49 jaar Limburg - HASSELT
Koppel zkt koppel
Wij zijn een volslank fwb koppel en zouden graag zaterdag 6 juli afspreken met een ander koppel.. wij kunnen niet ontvangen.. vrouw is bi man is bischierig maar is geen must. Graag enkel reageren als jullie kunnen ontvangen op zaterdagavond 6 juli  

Koppel zkt koppel
Vrolijk koppel 67 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt vriendschap
Het proberen waard! Wij zijn een koppel van 66 en 68 jaar,modern van opvattingen,openminded en goedlachs.We willen graag een koppel leren kennen tussen 63 en 70 jaar om er een echte vriendschapsband mee op te bouwen.Het mag eventueel ook een alleenstaande man zijn die openstaat voor een degelijke vriendschap zonder meer. Graag een reaktie met foto(s),bedankt.  
Volslank 37 jaar Antwerpen - Brasschaat
Koppel Volslank V en gespierd M zoekt fun
Dag, wij zijn een Kinky koppel op zoek naar fun voor volgende week, een bezoek aan welnes of ontvangen/verplaatsen. De man is 30, 1m85 licht gespierd en goed voorzien, de vrouw is 1m60 en volslank met dikke billen en ronde borsten. Same minded koppels en klik nodig! Na eerste contact per mail met foto, overleggen de vrouwen de afspraak.  

Koppel Volslank V en gespierd M zoekt fun
A&S 53 jaar Antwerpen - Wilrijk
Koppel zoekt koppel voor FWB
Hey, Even ons kort voorstellen wij dus een vast koppel dat op zoek is naar een vast koppel, we zijn al lang samen. Vrouw is 54 j en man 58 j en zijn zachtaardige sociale mensen ook zijn we gesteld op hygiene en zijn ook steeds verzorgd.Wij hebben hierin niet zoveel ervaring maar als de klik er is kan er veel.Wij zoeken hier een koppel tussen de 40 en 60 jaar. Als u interesse hebt in meer van ons te weten horen wij dat graag en wie weet... indien je een reactie stuurt volgt daarna een foto van ons. graag ook een foto van jullie beide.  
Dynamisch koppel 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Actief koppel zoekt koppel voor interactie met vier.
Hallo, We zijn een gelukkig getrouwd koppel uit Brugge. Dame 37 lentes, sportief slank lichaam, 1m68 en 59 kg. Man 44 jaren op de teller, 1m84 en 67 kg. Eerder slank maar wel degelijk voorzien. Dame is helemaal bi, man is eerder bi curieus. We zoeken een actief koppel doeners waarbij full pr op onze wenslijst staat. O ja, beide roken we niet. Idealiter zoeken we een eerder slank atletisch koppel of mensen met een normale lichaamsbouw. We kunnen verplaatsen en zeker ook ontvangen. Graag een bericht en enig beeld bij interesse. Tot snel?  
Reshock 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar plekjes in openlucht
Nu het mooie weer er eindelijk is, wie kan ons leuke plekken doorgeven in West- en Oost-Vlaanderen waar men seks kan hebben in openlucht. Graag waar we gelijkgezinde koppels kunnen tegenkomen. Het kan gebeuren dat man of vrouw eens alleen is ook... graag hetero of licht bi. Geef gerust enkele plekken door, ik geef gerust de mijne.  
  1   2   3   4   5