Zoeken naar lang zoek

Uw zoekactie voor lang zoek leverde 52 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Chris en Jo 57 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Leuk koppel gezocht
Hey, Het wordt stilaan zomer en dan begint alles te kriebelen. We zijn nu op zoek naar een leuk en humoristisch koppel, max. 55j. C is 1m62 en weegt zo'n 50 kg, heeft bruin haar en groene ogen. J is 1m 78 en heeft grijs haar en bruine ogen. We zijn normaal gebouwd. Wij hebben geen tatoo's, piercings, neusringen etc. en we roken beiden niet. We zoeken een tof koppel bij wie we ons goed kunnen voelen, en waar erotiek mogelijk is op voorwaarde dat het zowat klikt en als alle 4 de personen dat zien zitten. Mochten we er een toffe vriendschap aan overhouden, dan zouden we daar al bijzonder blij mee zijn. We hebben ervaring, maar we zijn geen veel-daters...  

Leuk koppel gezocht
gisteren
leukstel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Zoeken gelijkgestemd koppeltje voor heel leuke friends with benefits
Na elkaar meer dan 20 jaar te kennen, zoeken we wat meer spanning in ons sexleven te brengen. Wij zouden het heel leuk vinden om dat samen met een vast koppel te ontdekken. Wij zijn geen hoppers of clubbezoekers en wensen ons bij 1 koppeltje te houden waarmee we een heel mooie langdurige viendschap willen opbouwen waarin bij goede klik en vibe heel veel kan, zelfs full pr. Wij zijn beide jonge veertigers, hebben deftige job, en houden van plezier maken, wandelen, lekker eten, gezellig samen een film of serie kijken, uitstapjes, plagen en teasen... Zijn jullie ook hiernaar op zoek en zijn jullie rond onze leeftijd of jonger, verzorgd,respectvol en goedlachs, dan ontvangen wij heel graag jullie berichtje.  
gisteren
g & s 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Volslank koppel
Hallo, Wij zijn g & s we zijn een volslank koppel van (m 29 j en v 29j) die op zoek zijn naar een koppel die graag een vriendschap opbouwt. Mijn vriendin is een beetje verlegen maar geniet van intieme momenten samen . We zoeken een koppel dat graag leuke dingen doet zoals wandelen , een wellness , swingers club , erotische spelletjes . Hebben jullie interesse horen we jullie graag.  
G&s 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Volslank koppel
Hallo, Wij zijn g & s we zijn een volslank koppel van (m 29 j en v 29j) die op zoek naar naar een koppel die graag een vriendschap opbouwen met leuke extra . Mijn vriendin is een beetje verlegen maar geniet van intieme momenten samen . We zoeken een koppel dat graag leuke dingen doet zoals wandelen , een wellness , swingers club , erotische spelletjes . Hebben jullie interesse horen we jullie graag.  
B & F 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
B & F
Hoi hoi hoi, wij koppel m 53j , vr 48j hebben zin in ongeremde maar respectvolle sex met pr. F, 48j, 1m69,82kg , lekkere wat hangende tieten en ja wat mollig maar vurig en hou enorm van sex. B, 53j, 1,76m,72kg en sportief gebouwd. Niet op zoek naar fotomodellen maar doeners. Nog steeds interesse? Antwoord ons met foto en mss tel Geile groetjes en tot hoors B & F  

B & F
xanapa 55 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
voor vanmiddag
we zijn m 53 v 56 koppel uit omgeving Brugge, op zoek naar koppel van onze leeftijd, we kunnen niet ontvangen, v v bellen elkaar  
Volslankje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Volslank stel zoekt voor vandaag stel om te genieten
Wij volslank stel zijn voor vandaag op zoek naar een stel om van elkaar te genieten op aparte kamers mag zeker ook oudere stellen zijn als je vandaag niet kan niet hoef je niet te reageren Graag reageren met wat uitleg en vergezeld van foto anders geen antwoord en aan alle fakers ook reageren die zijn er al genoegt hier Zijn benieuwd wie er kan vandaag Groetjes  
P-R stel 56 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Date nu zaterdag avond
Welk stel heeft zin om vandaag nog met ons af te spreken ; We zij vrij vanaf 16 uur tot … Kunnen ontvangen of verplaatsen .Wij zijn een gehuwd stel : waarvan de vr 56 j is : 1,60 m en 62kg licht bi maar zeker geen must : de man is 57 j : 1,80m en 74 kg en wonen tegen Diest. Geen rokers: maar we hebben er niets op tegen als jullie dat wel zouden doen. Zijn op zoek naar koppel ( GEEN MANNEN ALLEEN!! ) die weten wat ze willen (geen fakers ): dus die echt willen daten en ook doeners zijn en die hun afspraken nakomen . Graag al P-R bij de eertse ontmoeting als de klik er is . Past het vanavond niet dan spreken we graag op een andere datum af. Stuur ons gerust een berichtje met beetje uitleg over jullie zelf en als kan ook met foto. Wij sturen dan zeker berichtje terug met onze gsm nr om dan juist af te spreken.  

Date nu zaterdag avond
Wij 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk koppel gezocht
Wij zijn een koppel van V28 bi en M32 hetero en we zijn op zoek naar gelijkgestemde zielen. Wat zoeken wij? Een leuk, verzorgd koppel dat weet wat genieten is. Leeftijd en uiterlijk zijn minder van belang maar discretie, hygiëne en respect zijn dat des te meer! Wij hebben de voorbije jaren wel wat ervaring in het wereldje opgedaan en daten onder het motto: niets moet, heel veel kan! Graag geven wij de voorkeur aan koppels die op langere termijn contact willen, eendagsvliegen zijn niet aan ons besteed. Interesse gewekt? Stuur dan zeker een mailtje om jullie voor te stellen, bij voorkeur met een foto (mag onherkenbaar), en wie weet waar het ons brengt… alle reacties met meer dan 2 zinnen worden beantwoord. Vrouwen alleen ook zeker welkom. Mannen alleen, doe geen moeite.  
Koppel 24 23 jaar Limburg - Genk
Leuk koppel gezocht.
Hallo, wij zijn een jong stel, beide 23 jaar oud, en we zijn op zoek naar een ander jong stel van ongeveer dezelfde leeftijd om een vriendschap te ontwikkelen. We zouden graag samen tijd door brengen, zoals een avondje uit, en we staan open voor allerlei leuke activiteiten. De avond kan alle kanten opgaan, en we zijn enthousiast om nieuwe mensen te ontmoeten. Aarzel niet om ons een bericht te sturen, en het delen van foto's wordt altijd gewaardeerd.  

Leuk koppel gezocht.
  1   2   3   4   5   6