Zoeken naar quot

Uw zoekactie voor quot leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stefan 63 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Trio, een droom
Het is al lang een droom van mij om een trio te beleven, maar wel met het juiste koppel. Nieuw voor mij, dus de zachte aanpak. Vooral respectvol ook. Ik hou van lingerie, samen de dame verwennen (en verwend worden). Strelen, teasen, likken, vrijen. Wie ben ik ? Een smalle jonge potente zestiger, niet-roker, kunstenaar, empatisch, stijlvol, brede interesses. Jullie hebben ongeveer dezelfde "kwaliteiten" (of net niet ? ), maar alleszins niet-roker én slank. Kleine(re) borsten geen probleem, integendeel. Hopend op een goede klik en niet éénmalig dus. Wat denkt u ? Let's give it a try ? Overdag kan ik eventueel ontvangen (neen, ik ben niet single maar dat leg ik dan wel uit). Fakers: aub. Get a life.  
Genieter 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar "stout" koppel
Hallo koppels,ik ben een grote slanke man, zeer verzorgd en zeer goed voorzien.Ik ben een beetje dominant van karakter...Ik ben op zoek naar een koppel om lekkere stoute afspraken te maken.Trio, cuckold,...als het maar lekker is voor ons samen. Sorry maar ik val niet op zeer volslank.Liefst ook vast;ik loop niet van hier naar ginder vanwege veiligheid.  
BWC 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Stevige beurt(en) voor de vrouw?
Charmante, respectvolle Mr Grey (1m80/slank/tattoo/big white cock) zoekt geile vrouw van koppel die haar gewillig laat "gebruiken", in het bijzijn van haar man of met wedeweten van/zonder haar man.  
Sweet Rencontre 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Eromassage/trio/cuckold en meer voor (leuke dame) van koppel
Zijn jullie een tof koppel dat graag met zijn drietjes even ontspant? Ik ben Vlaamse hetero, niet onknap, groot en sportief gebouwd..Op zoek om nog eens een koppel te ontmoeten dat "in" is voor een eromassage voor de dame, trio of cuckolddate..Geen fake.Interesse? Ik wacht op jullie berichtje  

Eromassage/trio/cuckold en meer voor (leuke dame) van koppel
Moke 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voyeur " kijken en bekeken"
Dag iedereen ik ben 55/180/ 85 licht bi naturist verzorging een hygiëne glad niet slecht tof man rook niet zwarte haar bruin oog rook niet...ik zoek kpl v/m die graag exhibition kijken en bekijk mijn fantasie heel simpel graag spelen met mijn speelgoed een kijken als voyeur tijd de kpl seks aandoen... geen verwennen contact seks mag spuiten aanraken....maar niet verplicht, belangrijk kijken en bekeken ik kan verplaatsen ander fantasie mag voorstellen let op:geen contact seks mvg Moke  

Voyeur " kijken en bekeken"
Stylish 45 jaar Limburg - Beringen
Dit weekend nog lekker afsluiten met... "bi man"
Is er nog een koppel die last minute ook nog zin hebben in een lekkere date. Ben zelf resepectvol en makkelijk in de omgang. Houd wel van beetje stijl en dramavrije mensen. Houd wel van een sensueel sfeertje, een vrouw die van mooie lingerie houd. Feestje met wat extra's kan ook en met de juiste personen kan wat bi plezier ook nog.  

Dit weekend nog lekker afsluiten met... "bi man"
14 dagen
Sam 52 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Leuk koppel gezocht
Goedemorgen, Ik ben een (jonge)man van 52 jaar! 1,91 lang, 92kg, blond krullend haar. Netjes, verzorgd, intiem geschoren en hygiënisch. Ik had graag een leuk koppel tegengekomen om geile dingen mee te beleven! Let wel ik ben hetero. Als "de klik" er is hoeft onze ontmoeting ook niet bij één keer te blijven. Ik sta voor veel dingen open en heb de nodige ervaring, althans een ontmoeting met een koppel al enige tijd geleden is. Heb weer zin in die opwinding in zien en gezien worden! Uiteraard is hygiëne, verzorging, respect en discretie bij mij zeer belangrijk! Ik ben zeker geen veel dater en zoek ook geen koppel die dit doet!  
15 dagen
ano 46 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
koppel om samen te genieten
Ik zoek contact met een deftig, "normaal" koppel dat een extra man erbij wil om samen te genieten met de extra-man. ik ben zelf rustig, sociaal, niet opdringerig, relaxed, opgeleid, vriendelijk in het algemeen en zeker vrouwvriendelijk, beleefd, opgeleid. Ik zoek geen koppel om samen andere dingen te doen, enkel om samen intiem te genieten en te laten genieten. Bij voorkeur op vaste basis, bij klik. Ik ben niet aan extremere dingen (zoals harde SM en dergelijke). Gewoon samen genieten en laten genieten.  
23 dagen
Jeroen 56 jaar Limburg - Maastricht
Nobody is perfect....
Hallo, een extra man die regelmatig afspreekt...Geïl een extra man die regelmatig langskomt. Ik woon in de omgeving van Maastricht. Gezond lijf (bare is geen probleem), ervaring met stellen. Trio, cuckolding, massage...Maar ook...penetratie nadat ik gespoten heb...of d(v)p...volg jullie fantasie...." nobody is perfect..."!  
25 dagen
Slanke hengst 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pure, ongeremde, intense sex?
Als jullie zoeken naar een slanke, charmante, geile, groot geschapen, hetero kerel, 1m80, om de vrouw eens goed te verwennen, dan nodig ik jullie graag uit bij mij thuis. Correct/discreet/respectvol, type "geen woorden maar daden".  
  1   2