Zoeken naar nu bij mij

Uw zoekactie voor nu bij mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Welk verzorgd koppel heeft interesse in een softdate ?
Bij deze ben ik opzoek naar een aangenaam koppel om eventueel te leren kennen met een glaasje.. Zelf ben ik hetero dus zoek ik een koppel waar ik de vrouw wat mag teasen, aanraken, kussen etc.. tot ze opgewonden raakt, waarna de partner het afwerkt tussen de lakens. Indien de vrouw verdere aanrakingen van me wil kan dit uiteraard , maar geen seks.. Al valt dit naar de toekomst toe misschien nog te bespreken..  

Welk verzorgd koppel heeft interesse in een softdate ?
wappie 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
welk koppel kijkt ook graag naakt naar de voetbal, of (is nu 18h15)
gewoon gezellig buiten in de tuin met drankje,... ik ben gedouched, gekleed,... dus vertrekkens klaar, of hebben jullie een ander voorstel, dat mailen jullie dat maar door.. ik ben 1.82, donker blond haar, discreet, mijn lichaam trim ik bij en intiem kaal.  

welk koppel kijkt ook graag naakt naar de voetbal, of (is nu 18h15)
EXHI-BI 66 jaar Antwerpen - Mechelen
Ben jij soms een beetje voyeur? of groper? of edger? of uitkleder?
Wil je kijken hoe een oudere man met zijn tepels speelt, boven zijn hemd en bloot, hoe een bult in zijn slip komt? hoe hij met zijn lul speelt? Wil je zelf tussenkomen? Bepotelen? uitkleden? opdrachten geven? Aftrekken? edgen? pijpen? of gewoon meedoen? Dan kom ik tot bij jou? Brede kring rond Mechelen.  
Danny 67 jaar Antwerpen - Mechelen
Fietsdate met avontuurlijke koppel
Zoek voor morgen namiddag koppel of dame voor avontuurlijke ritje in open natuur met happy ending... Regio Mechelen Leuven Ben spontane man sportief en gemoedelijk in omgang. Ben 173 slank en goed geschapen Bij interesse stuur ik meer info en foto Groetjes  
Tom VD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30 plezier met koppel
30-jarige man, 1m87, 89, 19x5, ik woon in Gent. Welk koppel wil samen genieten? Hygiënisch, respectvol en vooral wederzijds plezier. Open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik en communicatie. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
B. 31 jaar Limburg - HASSELT
Leuke tijd
Ik ben B. een normale 31 jarige single man. Hoger opgeleid en in het dagelijkse leven werk ik in de IT sector. Ben sportief en een niet-roker. Vind mezelf wel stijlvol, vriendelijk, betrouwbaar en hygiënisch. Ik kan natuurlijk onmogelijk inschatten of jullie dat ook vinden maar de basis zit normaal wel goed. 1m89 groot, 73kg, slank postuur, normaal geschapen (16x4) en niet behaard (enkel baardje). Momenteel mis ik het eens om samen met iemand een leuke tijd te hebben dus vandaar mijn advertentie. Bij interesse hoop ik iets van jullie te horen!  

Leuke tijd
Steve 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek
Hey 31 uit gent . Opzoek naar koppel voor fwb , bij interesse mag je mij mailen  

Opzoek
Steve 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek
Hey 31 uit gent . Opzoek naar koppel voor fwb , bij interesse mag je mij mailen  

Opzoek
Toyboy 28 jaar Antwerpen - Mol
Toyboy zoekt koppel
Hallo . Zelf ben ik opzoek naar een vast koppel met hotwife . Liefst een ouder koppel dat er graag een jonge man bij zou willen . Ook zou ik indien het klikt iets langdurig/vast willen opbouwen samen met jullie . Over mezelf : ikzelf ben 28jaar klassevol sportief en heb goede babbel. Ook ben ik in het bezit van een portie humor. Respect naar elkaar is super belangrijk . Hygiëne en discretie zijn natuurlijk ook belangrijk . Wat ik zoek in een koppel is vooral een klik met 3 zodat iets leuk en vast opgebouwd kan worden . Als jullie kunnen ontvangen zou super zijn . Indien jullie nog vragen hebben mag je gerust een reactie sturen . Groetjes  
exhib 56 jaar Limburg - Gingelom
Bij wie mag ik lekker naakt rondlopen??
Ik ben op zoek naar leuke mensen en/of plaatsen waar ik naakt kan rondlopen Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10