Zoeken naar man al

Uw zoekactie voor man al leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tim 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Proper likken
Slanke gast van 43 zoekt koppel die me eerst laat toekijken hoe de man zijn vrouw neukt en volspuit waarna ik het kutje mag proper likken. Een vrouwtje die reeds volgespoten klaarligt is uiteraard ook welkom...Wie kan me ontvangen, andrre voorstellen welkom? Ik kan me ruim verplaatsen.  
Rik 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Date/massage
Ingerichte massage ruimte. XXL geschapen sportieve man zoekt een spannende date. Kan makkelijk ontvangen en verplaatsen, privé parkeerplaats. Sta open voor verschillende scenario's. Discretie, plezier en hygiëne staan voorop. Graag reageren met info en wensen.  

Date/massage
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Cuckold laat haar genieten
Ik zoek een koppel voor vaste ontmoetingen, een huisvriend. Ben een gebonden vijftiger, meet 173 en weeg 77kg. Ik ben een doener geen faker, heb een zacht karakter en ben geduldig. Gemiddeld geschapen (15cm lang, 5cm dik), intiem geschoren. Hygiënisch, fris gewassen zijn er geen grenzen. Hou ervan bekeken te worden tijdens het seksen, ik kick erop. Geen druk, zij wil het graag. Met respect voor hem. Kan me makkelijk verplaatsen. Ook overdag kan ik me vrijmaken. Discretie gevraagd en geboden.  
mas 75 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Eerlijk duurt het langst.
Eerlijk verzorgd persoon zoekt koppel die kunnen ontvangen (Graag beetje in de regio van 9300 Aalst) Is zeker niet de bedoeling voor opdringerig gedoe, wel om nu en dan eens met elkaar safe te genieten als huis vriend. Mail gerust jullie betrachtingen door. Deze advertentie staat bij man zoekt koppel, m.a.w. single mannen of single vrouwen = Geen reactie. Groetjes  
2 klasse mannen 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bij wie mogen wij langskomen 2 verzorgde klasse mannen.
Hoi hoi! Wij zijn op zoek naar iets leuks! Wij zijn 2 zeer goede vrienden van elkaar die elkaar aanvullen in het spel. Veel kan niks moet! Hier zijn wij nieuw en dus daarom zijn wij op zoek naar een leuke verzorgde koppel of een vrouw om elkaar beter te leren kennen., iets gaan eten of een drankje en daarna zien wij wel of de klik er is. Wie zijn wij? Wij zijn twee verzorgde klasse mannen, beiden zelfstandig maar dan buiten ons werk zoeken wij iemand voor fun en plezier in ons privé leven. Zoals vernoemd kan er heel veel maar natuurlijk niks moet! Ook samen eens weg gaan, weekendjes weg gaan of een weekje op reis dat kan allemaal met de juiste klik. De ene man is 30 jaar 1.79 70kg zeer verzorgd de tweede man hier is 59 jaar 1.80 80kg beiden zeer verzorgd en hygiënisch en beiden op de juiste plaatsen glad geschoren en kerm gezond. Hopelijk op een reactie van jullie! Op ons kan jij rekenen wij zijn twee eerlijke mensen. Na jullie reactie krijgen jullie een foto van ons. Geile g  
Huisvriend 28 jaar Antwerpen - Meerhout
Jonge huisvriend zoekt vast koppel
Hallo . Ik ben een serieuze jonge man die opzoek is naar 1 vast stel om huisvriend van te worden. Ikzelf ben 28jaar 1m83cm groot 66 kg niet roker. Zelf heb ik een sportief lichaam ben openminded en erg gesteld op discretie en hygiene. Het zou leuk zijn als er een klik is tussen ons 3 zodat we een lange leuke tijd tegemoet kunnen gaan. Wat voor mij ook belangrijk is is dat het koppel op weekdagen kan daten . Verplaatsen tot bij jullie is voor mij geen probleem wegens ik een eigen wagen heb . Wat ik hoop te vinden hier is een stel dat dit serieus neemt en dit samen goed besproken heeft. Spreekt dit jullie aan laat dan gerust iets weten voor meer info. Groetjes  
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
EXTRA STOOTKRACHT
Hey, ik ben een 42-jarige, goed uitziende man die open staat voor sexafspraakjes met koppels. Ik ben wel hetero, wat betekent dat ik graag het vrouwtje help verwennen, of alleen verwen, zoals jullie dat wensen. Ik heb een goeie conditie, heb ik ook een lekkere grote harde pik die zeker en vast het vrouwtje op wolkjes doen zweven. Voor jonge koppel, maar ook rijpe stellen. Willen jullie meer weten ivm hoe we zo een afspraakje kunnen regelen, aarzel dan zeker niet om me te contacteren, dit kan via een mailtje te sturen met verdere vragen & wensen! Reacties enkel met foto!  

EXTRA STOOTKRACHT
Zaadstaaf 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominante zaadstaaf
Directe, sportieve, ondernemende en vooral passionele man, is op zoek naar een leuk en openminded contact (v/kpl) om samen opbouwend te experimenteren... Wegens de vrije agenda kan ik me vlot vrijmaken en verplaatsen. Echter locatie voorzien is ook geen probleem. Een dame van kop tot teen beroeren, teasen en vooral gek maken is waar ik op kick, wederzijds respect en discretie is geboden.. zoeken we samen die klik op en meer..?  

Dominante zaadstaaf
Bbw lover 44 jaar Antwerpen - Boom
Op zoek naar een eerlijk, discreet mature stel.
Hallo ik ben een 44 jarige gebonden man uit de antwerpse zuidrand en zoek langs deze weg een eerlijk,discreet en mature stel voor een leuke vrouwgerichte date en bij klik mss de optie op vaste huisvriend. Ik ben 1m80, weeg 72 kg en sportieve lichaamsbouw. Spreekt dit jullie aan en heeft het de interesse gewekt stuur me maar een mailtje. Kusjes xxx  
Klasseman 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten
Ik ben een fijne en aangename man van 37j uit het Roeselaarse en op zoek naar een leuk koppel uit de regio waarvan de vrouw graag geniet met een andere man en waarvan de echtgenoot graag toekijkt en eventueel meespeelt. Ik zoek verzorgde mensen van niveau die ook op zoek zijn naar een goeie vriendschappelijke klik.  

Samen genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10