Zoeken naar extra slank

Uw zoekactie voor extra slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Danny 67 jaar Antwerpen - Mechelen
Fietsdate met avontuurlijke koppel
Zoek voor morgen namiddag koppel of dame voor avontuurlijke ritje in open natuur met happy ending... Regio Mechelen Leuven Ben spontane man sportief en gemoedelijk in omgang. Ben 173 slank en goed geschapen Bij interesse stuur ik meer info en foto Groetjes  
B. 31 jaar Limburg - HASSELT
Leuke tijd
Ik ben B. een normale 31 jarige single man. Hoger opgeleid en in het dagelijkse leven werk ik in de IT sector. Ben sportief en een niet-roker. Vind mezelf wel stijlvol, vriendelijk, betrouwbaar en hygiënisch. Ik kan natuurlijk onmogelijk inschatten of jullie dat ook vinden maar de basis zit normaal wel goed. 1m89 groot, 73kg, slank postuur, normaal geschapen (16x4) en niet behaard (enkel baardje). Momenteel mis ik het eens om samen met iemand een leuke tijd te hebben dus vandaar mijn advertentie. Bij interesse hoop ik iets van jullie te horen!  

Leuke tijd
Kristof 44 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Genieten
Hey goeiemiddag, Ik ben Kristof, 45jr uit Ardooie. Ik ga vanavond naar het voetbal kijken op groot scherm en misschen kunnen we er een heel tof vervolg aan breien. Ik ben slank, sportief, gezond en viriel. Misschien interesse? Grtjs  

Genieten
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
ik verwen koppels van kop tot teen
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

ik verwen koppels van kop tot teen
Rikketik 65 jaar West-Vlaanderen - Brugge
koppel gezocht
Ik ben op zoek naar een koppel of vrouw van koppel...Zelf ben ik een 65 jarige man in relatie...wegens een tekort wens ik een koppel/vrouw te leren kennen,die op zoek is naar extra spanning en/of trio.Wie is benieuwd en maakt met mij een verkennende strandwandeling te Zeebrugge???We zien wel of er een klik is en eventueel in de toekomst afspreken...Ik ben sportief,gezond en eerlijk,1m84 en slank...jij/jullie?  
Jonge bi man 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge bi man zoekt koppel waarvan de man bi schierig is
Hallo . Ikzelf ben hier opzoek naar dat ene koppel in deze hooiberg . Wat ik zoek is namelijk een vast bi koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is en waar veel kan niets moet natuurlijk . Over mezelf : Ik ben een jonge man 28jr slank/sportief lichaam en heb gbbs .Zelf heb ik al 1 ervaring met een vast bi koppel wat nu afgelopen is daarom deze zoektocht. Hygiene en discretie vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook . Zelf kan ik me vlot verplaatsen wegens ik eigen wagen heb . Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje . Groetjes  
Sami 23 jaar Limburg - As
Student zoekt koppel
Hallo, 23 jarige student hier, 183 lang, slank met hoog libido. Ik zoek een leuk koppel, leeftijd onbelangrijk om spannende date(s) mee te beleven. Ik ben hetero maar niet vies van een handje. Intellect, hygiene en discretie is zeker en vast geboden. Stuur een berichtje en wellicht tot snel ;)  

Student zoekt koppel
Fred 48 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Leuke momenten
Hallo, ik jm 48, slank gebouwd. Goed voorzien. Welk koppel heeft interesse om is leuke momenten te beleven. Kan ontvangen. Alles kan niets moet....dus moest er interesse zijn. Stuur gerust maar mailtje....  

Leuke momenten
gisteren
Geknipteman 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Vrouw bare verwennen en zaadloos genot + veel meer...
Is dit wat jullie zoeken evenals hygiene, discretie, Soa vrij, hetero, gesteriliseerde man, vriendschap,tedere vrouwvriendelijke aanpak, samen puur genieten zonder taboes, maar met respect. Ik ben een joviale man met niveau, slank,discreet die graag het vrouwtje verwent in trio of 121. Koppel waarvan man eveneens onvruchtbaar is zou de fantasie vollediger maken.  
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
Beste, Ik ben slanke sportieve 100% hetero man in vaste relatie en zoek daarnaast een leuk hetero koppel om vrouwgericht te genieten met z'n drietjes. Mijn voorkeur gaat naar veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, geen Ken- en Barbie types maar eerder 'gewone' mensen. Ik verwacht geen pornoscene maar verkies zachte aanpak. Ik heb slechts beperkt ervaring van paar jaar terug ondertussen en heb ook beetje voorkeur voor'beginners' Dus eenmalige platvloerse contacten zoek ik niet maar wel partners voor meermaals indien het een beetje klikt. Leuke babbel, humor, vierhandenmassage, netheid en respect zijn een paar sleutelwoorden waar ik aan denk, voor de rest laat ik het aan u en lees ik graag uw reactie :) Graag min of meer in de regio, geen tijdverdoeners en geen bi-mannen aub.  

Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10