Zoeken naar elk 100

Uw zoekactie voor elk 100 leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lieve Masseur 62 jaar Limburg - Leudal
Massage voor haar vanavond?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Deze woensdagavond bij mij thuis op massagetafel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via gratis Justalk app (Chris_62 heet ik daar). Tot zo!  

Massage voor haar vanavond?
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Massage en/of naakt in de natuur woensdag avond?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of gewoon een leuke naakte avond?Deze woensdag avond bij mij thuis op massagetafel? 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact incl video check kan ook via gratis Justalk app (Chris_62 heet ik daar). Tot zo!  

Massage en/of naakt in de natuur woensdag avond?
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
Beste, Ik ben slanke sportieve 100% hetero man in vaste relatie en zoek daarnaast een leuk hetero koppel om vrouwgericht te genieten met z'n drietjes. Mijn voorkeur gaat naar veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, geen Ken- en Barbie types maar eerder 'gewone' mensen. Ik verwacht geen pornoscene maar verkies zachte aanpak. Ik heb slechts beperkt ervaring van paar jaar terug ondertussen en heb ook beetje voorkeur voor'beginners' Dus eenmalige platvloerse contacten zoek ik niet maar wel partners voor meermaals indien het een beetje klikt. Leuke babbel, humor, vierhandenmassage, netheid en respect zijn een paar sleutelwoorden waar ik aan denk, voor de rest laat ik het aan u en lees ik graag uw reactie :) Graag min of meer in de regio, geen tijdverdoeners en geen bi-mannen aub.  

Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren of sliploze wandeling zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Deze maandag bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via gratis Justalk app (Chris_62 heet ik daar). Tot zo!  

Naakt masseren of sliploze wandeling zo dadelijk?
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren in de natuur of sliploze wandeling?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Deze maandag overdag bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via gratis Kik app (lang_en_lief heet ik daar).  

Naakt masseren in de natuur of sliploze wandeling?
Achil 67 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht koppel voor leuke warme monenten met drie ben ouder maar nog viriel
Ja oudere mensen hebben ook nog zin in plezier en behoefte aan genot is hier een koppel die ook nog deze behoefte heeft en meschien er eens een man bij wil voor lekker plezier met drie waarbij veel kan maar niets moet.Ik hou er van om oral te verwennen en kan ook redelijk goed tantra getinte massage geven.Welk leeftijdsgenoot koppel heeft hier behoefte aan jonger kan natuurlijk ook discretie en hygiëne worden 100% geboden en verwacht wie nodigt mij uit liefst binnen regio.  
Mathieu 28 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Verzorgde XL zoekt… jou
Goeiemiddag, ik ben een verzorgde deftige man die redelijk goed voorzien is.. 23cm, voor diegene die daar wel interesse in hebben wees niet bang om mij een berichtje te sturen ;) Ik houd ervan om een vrouw te verwennen en te zien/voelen/horen genieten,. Ik sta open voor jongere en oudere vrouwen! Ook wel een apart verlangen om seks te hebben met iemand van andere origine. ook zwanger lijkt me heel geil. Al kan dit dan ook gewoon puur voor genot van de vrouw zijn ; eens een massage krijgen of gebeft worden… (oh ja, en heb je een man.. geen probleem.. discretie is echt 100% gevraagd en ook gegeven) Je kan me discreet sturen op snap mathieu23d Of reageer gerust via hier… diegene met foto hebben uiteraard voorkeur. Hopelijk tot snel? Groetjes Xx  

Verzorgde XL zoekt… jou
Erik 31 jaar Antwerpen - Turnhout
op zoek naar een bi-koppel
hi. I'm a well-groomed 100% bi guy on the contrary but more bottom. I’m slim, completely shaved, and of course I take care of my hygiene. I'm looking for an open bi couple, age doesn't matter. thank you for your attention and see you soon.  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Deze donderdag overdag? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via gratis Kik app (lang_en_lief heet ik daar).  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Drie lovers
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Drie lovers
  1   2   3   4