Zoeken naar dan genieten

Uw zoekactie voor dan genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
zoek trio lovers
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  
Just4Fun 54 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger gezocht, voor massage met olie en evt meer, niet zwanger, ook ok ;-).
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
Bi-verwenner 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel met bi-man
Ik zoek een koppel met bi-man (liefst versa/top, wat dominanter mag zeker) om samen te genieten. Naar gelang jullie voorkeur kunnen we man-man seks hebben voor haar ogen, zelfs eventueel op haar aanwijzingen en aanmoedigingen. Of verwen ik ook haar samen met hem en hem samen met haar, bv hem met 2 pijpen. Of jullie beiden. Ik ben oraal ingesteld en binnen de grenzen van hygiëne kan voor mij best veel, gaande van pijpen, beffen, neuken en graag geneukt worden in mijn nagenoeg maagdelijk kontje, rimmen, ballen likken, tijdens het neuken aan zijn ballen en haar klit likken,... Ik ben 55 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen  
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Cuckold laat haar genieten
Ik zoek een koppel voor vaste ontmoetingen, een huisvriend. Ben een gebonden vijftiger, meet 173 en weeg 77kg. Ik ben een doener geen faker, heb een zacht karakter en ben geduldig. Gemiddeld geschapen (15cm lang, 5cm dik), intiem geschoren. Hygiënisch, fris gewassen zijn er geen grenzen. Hou ervan bekeken te worden tijdens het seksen, ik kick erop. Geen druk, zij wil het graag. Met respect voor hem. Kan me makkelijk verplaatsen. Ook overdag kan ik me vrijmaken. Discretie gevraagd en geboden.  
Clitfriendly 43 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Vrrrrrrreeeeesuluk veel zin...
Hi kerel...zin om samen je vrouw een hele avond lang in het middelpunt van onze belangstelling te plaatsen? Om haar afwisselend of samen te laten genieten van de stootkracht van onze palen? Haar zoveel genotstrillingen te laten voelen dat ze een dekentje nodig heeft? Ik wel. Zelf: een verzorgde kerel van 44. Groot, sportief, goed geschapen, zeer potent en sociaal. Ook absoluut niet vies van verloren hand, mond of paal (of al die dingen samen :-)). Jullie: leeftijd van ondergeschikt belang, wél graag gezonde, verzorgde en aangename mensen met aanvaardbare bmi. Laat iets weten! Grtz  

Vrrrrrrreeeeesuluk veel zin...
mas 75 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Eerlijk duurt het langst.
Eerlijk verzorgd persoon zoekt koppel die kunnen ontvangen (Graag beetje in de regio van 9300 Aalst) Is zeker niet de bedoeling voor opdringerig gedoe, wel om nu en dan eens met elkaar safe te genieten als huis vriend. Mail gerust jullie betrachtingen door. Deze advertentie staat bij man zoekt koppel, m.a.w. single mannen of single vrouwen = Geen reactie. Groetjes  
ALEX 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
KOM GENIETEN
Sportieve jonge slanke 60-er nodigt tof koppel ( leeftijd speelt geen rol) uit om bij de voorspelde warmere dagen volgende week te komen zwemmen in mijn groot zwembad ( geen opblaasbare toestanden) - Het zwembad heeft geen inkijk en ik voorzie lekkere bubbels. Voor de rest hoop ik op een coole en ontspannen samenzijn waarbij alles kan en niets echt moet. Graag antwoordje met foto erbij....hoeft helemaal niet naakt. Leuk zou ook zijn van jullie te vernmen hoe je de namiddag ( avond) ziet evolueren.  
Klasseman 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten
Ik ben een fijne en aangename man van 37j uit het Roeselaarse en op zoek naar een leuk koppel uit de regio waarvan de vrouw graag geniet met een andere man en waarvan de echtgenoot graag toekijkt en eventueel meespeelt. Ik zoek verzorgde mensen van niveau die ook op zoek zijn naar een goeie vriendschappelijke klik.  

Samen genieten
TomVD 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
31j zoekt sympathiek koppel
31-jarige man, 1m87, 89, 19x5, Gent, zoekt een koppel om samen te genieten. Hygiënisch, respectvol en vooral wederzijds plezier. Open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een klik en communicatie. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  

31j zoekt sympathiek koppel
Massage Meester 54 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Massage voor koppels,kijk toe hoe hij en zij genieten van een erotische massage
Enkel voor koppels! Ervaren masseur voor zowel de man als vrouw op de massage tafel. Man krijgt ook een prostaat massage en mag klaarkomen. Vrouw krijgt eerst sensuele massage daarna hoogtepunt met al of niet klaargemaakt Verzorgde man 50 er intiem geschoren Discreet. Respectvol en hygiënisch Mail voor jullie afspraak graag met foto van jullie Mag onherkenbaar Tot snel! De Massage Meester  

Massage voor koppels,kijk toe hoe hij en zij genieten van een erotische massage
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10