Zoeken naar zuid oost vlaanderen

Uw zoekactie voor zuid oost vlaanderen leverde 9 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpsletje 39 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Pijpsletje voor oudere heer (50+). Kan vlot verplaatsen
Wil je gepijpt worden door een sletje die alles slikt? Geen lange emails. We spreken af, ik ga op de knieën, vanaf dan doet het sletje exact wat je wil: op het tempo dat jij bepaalt, met handen, zonder handen, diep, deepthroat, likken, rimmen, mondneuken, keelneuken, je kan het sletje anaal neuken (met condoom) maar moet niet. Op het einde kan je lekker diep in de keel klaarkomen, en alles mooi doen slikken. Hygiënisch sletje, pas volledig (negatief) getest. Kan vandaag vlot verplaatsen: Vl Brabant, Oost Vlaanderen, Antwerpen. Niet fake: Elke mail krijgt reactie.  
gisteren
Kevin 25 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Op zoek naar man 35+ die mij eens wilt neuken
Ik zoek een man die mij eens wilt neuken voor de eerste keer en die ontvangt in oost-vlaanderen. Meer is mogelijk, ik sta open voor fetisjen. Alles safe behalve als je een soa test kan laten zien  
gisteren
Guillaume 32 jaar West-Vlaanderen - Damme
Warm geil weer
Op zoek naar vast contact. Wat afwisselend afspreken. Bij mij, bij jou, outdoor... veel kan. Elkaar verwennen tot we elkaar onderspuiten. Heb nog niet zoveel geëxperimenteerd dus kan dit verder opbouwen. Elkaars gaatjes vullen dat de geilheid er vanaf spat. Wie spreekt dit aan? West en.oost vlaanderen  
Sletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jonge bottom sub chub zkt chaser
Jonge chub sub bottom zoekt chaser voor geile chats en misschien meer. Regio oost Vlaanderen Aalst  
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
FWB top gezocht
Ik ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, 16x4, 100% bottom met ervaring, weinig of geen lichaamsbeharing, wel fijn baardje, hoger opgeleid, respect en hygiene staat hoog in het vaandel. Zoek een verzorgde top voor vast contact, leeftijd van 35 tot 55j, slank tot gespierd, beetje volslank met ervaring, dus geen bi-schierige mannen aub, intiem volledig glad. (tong)kussen of soft gedoe ben ik niet voor te vinden, overig wel zeer openminded en kan er veel en beetje kinky. Ben licht onderdanig voor meer dominante types, maar met alle respect! Voor de liefhebbers kan ook gekleed in lingerie maar is geen must. Intiem steeds met condoom. Je kan thuis ontvangen of hotel. Ik verplaats in de week (maandag tem vrijdag) voor het werk dagelijks overdag in Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant dus kan makkelijk afspreken. Graag reactie met meer dan 1 zin en foto van lichaam dat ik iets kan voorstellen.  
10 dagen
Robstok22 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jonge bottom sub chub zkt chaser
Jonge chub sub bottom zoekt chaser voor geile chats en misschien meer. Regio oost Vlaanderen Aalst  
11 dagen
Geile m 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pijpdate
M49 zoekt pijpsletje die ontvangt. Ik ontvang niet. Ik verplaats west- oost vlaanderen.  
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Tom Zoekt
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet (geen baard/snor), draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Zoek iemand voor meerdere keren en om ook verder op te bouwen. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams-brabant en oost vlaanderen.  

Tom Zoekt
24 dagen
Zuigertje 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik wil zaad slikken
Dag geile mannen, is er iemand in west of oost vlaanderen die me kan ontvangen, zo ja dan wil ik jou lekker verwennen met mijn geil pijp mondje, je pik gaat tussen mijn lippen en ik zuig je tot je u niet meer kan inhouden en je zaad uit je pik laat spuiten in mijn gezicht of diep in mijn mondje. Graag reageren met stats en foto van je pik. Geen fake.