Zoeken naar zoals vrouw

Uw zoekactie voor zoals vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 49 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Geil gaan werken...slip van vrouw aangetrokken
Wie laat hem groeien...drna neuken en geneukt worden  

Geil gaan werken...slip van vrouw aangetrokken
Kinky 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken,graag slipje en bh? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
gisteren
Kinky 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
gisteren
Dieter 45 jaar Antwerpen - Berlaar
Seksmaat
Neuk jij een vrouw ook liever met twee? Dan ben jij misschien wie ik zoek! Ik ben een slanke, grote en niet onknappe bottom bi man die nood heeft aan een seksmaat. Iemand om af en toe een pint mee te gaan drinken, een leuke avond uit mee kan hebben en die dan kan laten eindigen in een stevige beurt. Al zijn er zeker ook momenten dat de nood te groot is.  Iemand met een zeker niveau, degelijk geschapen en een zeer goed uithoudingsvermogen. Die op seksvlak graag net dat stapje verdergaat. Die altijd geil is, op zoek is naar een erotische vriendenkring en die nood heeft om regelmatig af te spreken. Met twee als het moet, met drie als het kan. Iemand meenemen naar de sauna bijvoorbeeld of met drie iets gaan eten. Liefst iemand die kan ontvangen.  Ben jij iemand met wie ik mijn sekshobby kan delen? Dan lees ik dat graag!  
gisteren
Tim 36 jaar Limburg - Tessenderlo
SpuitenOpHogeHakjes
Hi, Ik ben op zoek naar een leuke man die op de hoge hakjes van zijn vrouw of vriendin wil laten geilen. Als bi bent kunnen we samen geilen en rukken op haar hakjes tot we er samen op kunnen spuiten. Iemand al zin?  
Jonas 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Specifieke zoektocht
Dag heren. Ikzelf ben een getrouwde man, op zoek naar een groot geschapen man (tot 50 jaar) die naar filmpjes en foto's van mijn vrouw kijkt terwijl ik hem moet rukken / pijp. Klaarkomen kan in mijn gezicht. Ik ben naakt tijdens de date, jij niet. Dominant heeft voorkeur. Regio Leuven, ik kan niet ontvangen maar naar jou toekomen.  
Pieter 43 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Wie deelt spulletjes van vrouw
Welke man mag van leeftijd is alleen thuis en deelt de spullen van de vrouw des huizes  
Jeje 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek oudere top man
Ik zoek oudere top man die me regelmatig kan ontvangen voor leuke momenten en samen te experimenteren Ik fantaseer onderdanig te mogen zijn bij oudere top man en mijn mondje en kontje aan te bieden Ik fantaseer over een rollenspel als vrouw , waar ik kleedje , nylons en high hiels draag ,kinky nog liever met slaafs kap op , halsband met ketting aan en een peniskooi. Mijn poepje zal steeds heel proper gespoeld zijn en voorzien van een but-plug. Gelieve te antwoorden met stats , wensen en eventueel foto. Ik ben discreet, eerlijk niet fake, stuur graag foto terug met mijn telefoon nummer om makkelijker te kunnen afspreken  
Pat 34 jaar Antwerpen - Deurne
Lekker trio of
Wij zoek lekker pik voor samen pijpen en hard geneukt worden. Ontv discreet. Geen vrouw aanwezig  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10