Zoeken naar vanavond zuigen

Uw zoekactie voor vanavond zuigen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wie 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Wie wel ………
hey hoi wie wel blijkbaar is het een spelt in een hooiberg maar effe serieus proberen welke kerel discreet heeft er is zin om aan mijne dikke paal te zuigen en te likken en evt voor vaker en wederom contact bij klik ik ben zelf 32 van Hoogstraten en jij evt bij voorkeur ook discreet uit de omgeving ik zoek tot een jaartje of 45 ben eens benieuwd bij interesse stuur er zeker een foto van je pijp lul ook bij hetero bi gasten ja natuurlijk wel  

Wie wel ………
Lars 55 jaar Antwerpen - Mortsel
Suckdate
Lekker zuigen aan elkaars pik. Nee ik kijk geen voetbal. Hygiëne en discretie geschoren lichaam ook aan de piemel niet roker geen drugs Normale mannen liefst iets ouder ook geschoren onderaan. Graag asl met onherkenbare foto 168 70 kg 14 cm  

Suckdate
eddy 64 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek handjob of blowjob voor donderdagvoormiddag
Gezonde discrete eerlijke 60ger op zoek naar iemand (m/v/x/gay/bi) die mij donderdagvoormiddag ontvangt om mijn fluit af te spelen of mij te zuigen tot ik klaarkom. Ik kan NIET ontvangen, ik zoek geen fakers, twijfelaars of fotovragers. Graag doeners uit de regio die weten hoe een pik te behandelen en er samen van te genieten. Wie t beste voorstel heeft krijgt vanavond antwoord.  
Dirk 66 jaar Antwerpen - Antwerpen
BI-MAN zoekt
Dikke opa die graag met zijn piemel laat spelen ,likken en zuigen. Jij moet niets doen of wel. Geen baard of snor. Omg Antwerpen  
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
met dit mooie zonnige weer een groot verlangen naar een wandeling in het bos of in een privé tuin helemaal naakt en lekker aan elkaar zuigen en misschien wel meer. Bi man 58 jaar 182/84 kg versa 19/5 ik ben van diksmuide ik ben discreet hygienisch en geschoren.  

Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
moeilijk te vinden??? zoek voor Nu... vandaag.
Zoek echt grote pik en ballen voor langdurig verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang discreet alle leeftijden zeker ouder of getint maar GROOT geschapen. Ben 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie geen fakers. Misschien tot straks. Grtn flor.  

moeilijk te vinden???  zoek voor Nu... vandaag.
Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
PXP 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek voor vandaag
een lekkere pik om heerlijk leeg te zuigen, ik ben bottom en zoek een top, graag ook andere origine - 42 190 82  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Hey heb zin in lul ik 50j m60 pik 16.5 zeer proper Rukken pijpen ballen zuigen neuk ook als dat wil.  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
moeilijk te vinden....zoek voor Nu of vanavond.
Zoek echt grote pik en ballen voor langdurig verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang discreet alle leeftijden zeker ouder of getint maar GROOT geschapen, ben 65/178/78.18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie geen fakers aub. Misschien tot straks. Flor.  

moeilijk te vinden....zoek voor Nu of vanavond.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10