Zoeken naar van af 40

Uw zoekactie voor van af 40 leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bob 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Fun deze avond?
Wie heeft er zin om deze avond bij mij langs te komen? Veel kan, niks moet. Ik ben 27 1m96 92 en van de regio turnhout. Lijkt me geil een keer een naakte gast op mijn bed te vinden die ik kan blinddoeken en masseren. Maar veel kan. Ook gewoon soft en samen porno kijken is zeker ook ok! Liefst geen mannen boven de 40. Hopelijk tot snel?  
Dave 40 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Hetero zoekt
Hetero zoekt ouder om te rukken, strelen, pjpen. Gevend als ontvangen. Weinig ervaring en wil het eens meemaken. Ik 40 177 75 16x5 Bij voorkeur ouder, onbesneden en dikke eikel Kan niet ontvangen wel makkelijk verplaatsen.  

Hetero zoekt
gisteren
Daddies 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Daddies zoeken kerel
Hey gastjes, Wij zijn twee daddies, beiden begin de 40. Willen graag kennis maken met jonge kerel (-25 ongeveer) die avontuur zoekt. Je bent top en wil fun, ervaring opdoen, de eerste keer beleven,… veel is mogelijk in alle discretie en vertrouwen. Kunnen ontvangen / verplaatsen / je oppikken. Chems en 420 friendly. No fake. Regio Ieper - Kortrijk (- Roeselare)  
Zuigslaaf40 40 jaar Limburg - Alken
Zuigslaaf zoekt zaad
Verzorgde zuigslaaf (40) zoekt een passieve man die zich grondig wil laten pijpen. Ik neem er graag mijn tijd voor en jouw genot komt op de eerste plek. Bij voorkeur mannen tussen de 40 en 55 jaar die kunnen ontvangen. Bij een goede klik graag op geregelde basis  

Zuigslaaf zoekt zaad
Bjorn 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
21 wil geneukt worden.
Hallo ik ben bjorn 21j en wil heel graag geneukt worden. Ik zoek iemand die niet ouder is dan 40 en slank en goed verzorgd. Ikzelf weeg 100 kg en heb een kleine penis. Ik kan me verplaatsen en donderdag voormiddag en vrijdagvoormiddag kan ik ontvangen. Intresse ? Stuur gerust.  
Joris 43 jaar Antwerpen - Herentals
Ik pijp je klaar
Deze middag onverwacht vrij. Kan ik bij jou langskomen in Herentals om je lekker te pijpen? Ikzelf ben een normaal gebouwde 40-er met bril, baard en buikje. Jij bent proper gewassen en hoeft verder niets te doen. Ik kan langskomen tussen 13u en 16u.  
Thomas 39 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Dominante top gezocht
Ik zoek een dominante top die mij regelmatig seksueel wil gebruiken. Eerste afspraak morgen voormiddag mogelijk. Veel mogelijk: ik pijp, deeptrhoat, slik, je mag me neuken, mijn kontje trainen met speeltjes, op me pissen,... Black mag ook. Ik ben zelf 40, 180, 75 Wie wil mijn vaste meester worden? Ruime regio tussen Gent en Kortrijk.  
Pijpertje 22 jaar Antwerpen - Antwerpen
Pijpsletje zkt hengstenpaal
Heey! Ben vandaag zo ontzettend opgewonden… zou graag eens een lekkere pik leegslurpen. Ik kan ontvangen in alle discretie in centrum Antwerpen. Ik ben 25 1m68 60 slank gebouwd en verzorgd. Ik zoek een man tussen de 25 en 40, sportief of slank gebouwd en verzorgd qua uiterlijk. Als je wielrenner bent heb je een boontje voor ;) Reactie met foto aub en woordje uitleg.  
Stijn 33 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Samen experimenteren
Hey, ik ben 33 jaar en voel me vaker en vaker aangetrokken tot mannen. Ik wil dan ook eens rustig experimenteren met een andere man om te zien of dit echt iets voor mij is. Ik zoek dus iemand die zonder verwachtingen wil afspreken maar wel voor veel openstaat. Jij bent idealiter geduldig, versa, max 40 jaar, slank, klein tot normaal geschapen en geen of weinig lichaamsbeharing. Ik ben 33j, 1m83 en 78kg, onbesneden en klein geschapen 12x3 getrimd. Wil jij mij de, hopelijk, wondere wereld van gay seks laten ervaren? Stuur me dan een berichtje met een foto van je volledige lichaam, je stats en ervaring. Dan krijg je enkele foto's terug  
marc 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vandaag
Hey ik zoek wat fun in mn dark room ik draag de lingerie van mn lief en je mag er lekker op klaarkomen. Ik zuig je eerst warm. Meer kan eventueel. Alles in donker dus anonimiteit verzekerd! Jij jonger dan 40 en foto en stats... x  

vandaag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9