Zoeken naar tot je spuit

Uw zoekactie voor tot je spuit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hey 31 jaar Antwerpen - Merksem
Wie spuit me voll?geen fakers regio merksem -schoten
Wie zuig ik tot je me vol spuit?regio merksem -schoten outdoor of als je kan ontvangen  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Tim 36 jaar Limburg - Halen
Wie spuit mijn mond vol
Ik zoek iemand in de buurt die ik pijpen mag en die mijn mondje wilt volspuiten  
gloryhole 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
gloryhole
je komt discreet via tuin binnen ,daar is een deur open en vind je een gloryhole,pik erdoor en anoniem keeldiep gepijpt of gerukt zijn tot je spuit.Wil jij pijpen of rukken kan ook moet niet.Ik verzorgde gast 47 177 78,foto is mijn pik.  

gloryhole
gisteren
fuckslut 44 jaar Antwerpen - Boom
fuckslut
Al 3 dagen op rij mijn kont geneukt met mijn nieuwe dildo. kontje staat wijd open voor een echte pik. Wie spuit me helemaal vol?  
Ftimer 49 jaar Vlaams-Brabant - Landen
Wie neemt me voor het eerst?
Discrete, hygienische, sportieve en mooie man van 46. Heb de afgelopen jaren nu en dan eens een andere man gepijpt en zaad geslikt, maar wil nu graag een stap verder gaan. Ik zoek iemand die me anaal wil ontmaagden. Leeftijd speelt geen rol. Discrete en hygiene zijn een absolute must. Ik vraag ook een rustige aanpak aangezien dit mijn eerste keer is. Als we het langzaam opbouwen en ik deftig open geboord ben, ben ik helemaal van jou en doe je wat je wil. Anaal altijd met condoom, dus je kwakje gaat in het zakje in mijn kont, of je spuit nadien mijn mond vol en ik slik alles weg, aan jou de keuze. Ik kan ontvangen in de buurt van Landen. Als het voor ons beiden meevalt, mag je mij meermaals open rijden.  

Wie neemt me voor het eerst?
gisteren
David 31 jaar Antwerpen - Merksem
Wie heeft er nu zin en tijd om te spuiten ?regio merksem-schoten
Wie mag ik lekker sloppy leegzuigen tot je spuit voor nu? Regio merksem-schoten  
Tom 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Voor deze namiddag zoek ik een rukker...
Wie kan me ontvangen regio aalst en rukt me eens lekker tot ik spuit? No fake, geen lange mails.. Ik kom aan en kleed me uit. Dan kan je beginnen spelen met mijn ballen en lul.  

Voor deze namiddag zoek ik een rukker...
gisteren
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Wie bezorgt mij een facial?
Is er iemand die deze namiddag de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. Deze avond beschikbaar van 13.00 tot 17.00. Wie maakt er een zaadslet? Mag ook met meerderen zijn.  
gisteren
Cd subje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Wie wil mij masseren, bespelen
Hallo, ben een cd man ik draag altijd nylons en thuis loop ik ook altijd op hoge hakken en bh met siliconeborsten in. Daarsoor heb ik soms last van een pijnlijke onderrug en voetjes. Ik zoek iemand die liefst op regelmatige basis mijn onderrugje, clitje balletjes kontje en eventueel voetjes kan komen masseren. Ik ga op mijn buik liggen op de salontafel met mijn clitje over de rand, mijn benen elk op een stoel aan iedere kant van de salontafel zodat ik mooi openlig. Zal juist nog mijn nylons (stay ups of jarretelles) en hakken aanhebben, mss doe jij mijn schoentjes uit om ook mijn voetjes te verwennen. Verder mag jij mij ook pijpen,rimmen,likken,... geregeld toon jij ook jou stijve paal, ik lik en pijp ook. Wil jij spuiten? Spuit mijn gezichtje maar vol. Zou deze voormiddag al kunnen ontvangen. Na meerdere afspraakjes kan eventueel meer.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10