Zoeken naar stuur een mailtje

Uw zoekactie voor stuur een mailtje leverde 12 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Carlo 25 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Hey Ben nu geil
Je Kan me Komen bezoeken van nu tot morgen Nacht zit op Lekker hotel kamer in sint niklaas voor meer Info stuur maar mailtje met stats en nummer  
Mario 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vanaf 10.00 hulpje in huis met dienstesex
Bij wie mag ik straks vanaf 10.00 langskomen voor een paar uurtjes hulp in huis en meer? Je man of vrouw is het huis uit en de kinderen de laatste dagen op school. Kan ik je helpen met huishoudelijke taakjes? Afwassen, afstoffen, stofzuigen, bedden opmaken, ......... Of je verwennen met een kopje koffie en wat lekkers..... Ik doe dit in mij shortje of pikante slip, of ..... Jij beslist. Tijdens de werkjes mag je mij schaamteloos bekijken, bepotelen, opdrachtjes geven, verder uitkleden,....... Alles is bespreekbaar en héél véél mogelijk. Senioren en mindervaliden ook welkom Stuur een mailtje met je wensen en (graag) foto.Ik ben een snelle beslisser  

Vanaf 10.00 hulpje in huis met dienstesex
Mario 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huishoudhulp nu dinsdag en/of donderdag
Bij wie mag ik dinsdag en/of donderdag voormiddag langskomen. Je man of vrouw is het huis uit en de kinderen de laatste dagen op school. Kan ik je helpen met huishoudelijke taakjes? Afwassen, afstoffen, stofzuigen, bedden opmaken, ......... Of je verwennen met een kopje koffie en wat lekkers..... Ik doe dit in mij shortje of pikante slip, of ..... Jij beslist. Tijdens de werkjes mag je mij schaamteloos bekijken, bepotelen, opdrachtjes geven, verder uitkleden,....... Alles is bespreekbaar en héél véél mogelijk. Senioren en mindervaliden ook welkom Stuur een mailtje met je wensen en (graag) foto. Ik beslis vanavond  

Huishoudhulp nu dinsdag en/of donderdag
evander 45 jaar Antwerpen - Dessel
graspop bifun
Hoi, ik ben 46j 185 85 17/5. Volgende week ben ik op graspop festival en verblijf er op de boneyard camping van woensdag tot maandag. Wie ook? Ik ben op zoek om discreet wat bi fun te hebben tijdens het festival. Interesse?... stuur een mailtje met je stats, evt. foto. Ik antwoord altijd.  

graspop bifun
14 dagen
Evander 45 jaar Antwerpen - Dessel
Graspop bifun
Hoi, ik n 46j 185 85 17/5. Volgende week ben ik op graspop festival en verblijf er op de boneyard camping van woensdag tot maandag. Wie ook? Ik ben op zoek om discreet wat bi fun te hebben tijdens het festival. Interesse?... stuur een mailtje met je stats, evt. foto. Ik antwoord altijd.     
17 dagen
Evander 45 jaar Antwerpen - Dessel
Graspop GMM bifun
Ik ben 46j 185 85 17/5. Volgende week ben ik op graspop festival en verblijf er op de boneyard camping van woensdag tot maandag. Wie ook? Ik ben op zoek om discreet wat bi fun te hebben tijdens het festival. Interesse?... stuur een mailtje met je stats, evt. foto. Ik antwoord altijd.  
20 dagen
Evander 45 jaar Antwerpen - Dessel
Graspop bifun
Ik ben 46j 185 85 17/5. Binnen een paar weken ben ik op graspop festival en verblijf er op de boneyard camping van woensdag tot maandag. Wie ook? Ik ben op zoek om discreet wat bi fun te hebben tijdens het festival. Interesse?... stuur een mailtje met je stats, evt. foto. Ik antwoord altijd... Ps aan 'kurt': ik kan niet antwoorden op jouw reactie, misschien foute e-mail?  
20 dagen
davy 26 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
25, bicurieus
Wie kan zich verplaatsen om samen te relaxen en plezier te hebben, stuur me mailtje :)  
26 dagen
Bischierig 23 jaar Oost-Vlaanderen - Oosteeklo
Afspraakje
Hallo is er iemand die misschien kan ontvangen op maandag 3/6? Ik ben eerder bottom. Verdere details stuur een mailtje.  
27 dagen
Evander 45 jaar Antwerpen - Dessel
Graspop
Ik ben 46j 185 85 17/5. Binnen een paar weken ben ik op graspop festival en verblijf er op de boneyard camping van woensdag tot maandag. Wie ook? Ik ben op zoek om discreet wat bi fun te hebben tijdens het festival. Interesse?... stuur een mailtje met je stats, evt. foto. Ik antwoord altijd.  
  1   2