Zoeken naar opendoor

Uw zoekactie voor opendoor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

VersaBeer 34 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Versa beer zkt haarloze kinky versa
Ik ben een discrete, zeer harige, heel kinky versatile beer, kaal met baard. Ik ben altijd fris gewassen en gespoeld. Er zijn meerdere kinks en fantasieën die ik wil uitproberen en ik sta open voor heel veel(outdoor, edging, in elkaars kontje plassen, creampie, kaarsvet, groep, samen douchen, k9 en prostaatplay en meer) Daarom zoek ik een even kinky versatile (-38j) die als fbw wil verder spelen en zo onze grenzen verleggen.  

Versa beer zkt haarloze kinky versa
horny bottem 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
onverwacht vrij ;,beschikbaar heel de dag en avond
sta voor alles open ,pijpen ,slikken ,geneukt worden ,plas,lingerie,dildo enz..Kan vrij ontvangen ,graag -85kg en weinig behaard ,reactie met foto en stats is antwoord ,bi-bottem 58-172-70-16-glad .poppers aanwezig ,meerdere mag zeker ,trafje of Cd ook welkom  

onverwacht vrij ;,beschikbaar heel de dag en avond
Tom 30 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Botje op zoek
Naar leuke xdate nu. Pijpen, geneukt worden, veel kan, sta voor veel open... Graag zou ik eens date hebben met meerdere tops die mij samen goed nemen, of eens met een koppeltje. Kan ontv  

Botje op zoek
Stef 54 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Welke 65+
Komt aan m'n deur en belt aan. Ik sta net onder de douche. Kom er van onder, droog me vluchtig af en sla handdoek losjes rond mijn middel. Zodra deur open gaat trek je de handdoek weg. Verbaast sta ik daar aan de grond genageld. Je duwt me ruw tegen de muur en neemt m'n ballen en pik in een stevige greep....  
Discreetdude 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Op zoek naar mannelijke hetero die eens wil experimenteren...
hey, deze advertentie is bedoeld voor de gasten die normaal als hetero door het leven gaan maar toch ook af en toe eens zin hebben in iets anders. Ik ben zelf een fitte slanke man, met een zeker niveau, en ik houd van de mannelijke energie van een kerel die niet veel ervaring heeft met andere mannen maar er wel open voor staat (bijv. samen naakt rondlopen, samen een porno kijken en onszelf verwennen, eventueel met een hand rond jouw lul en omgekeerd; eens elkaar s pik proeven in de mond, etc etc). Ik zoek een maat, jonger dan 45j, ook sportief, GEEN geschoren schaamstreek, discreet en af en toe beschikbaar. Ik kan ontvangen of we spreken ergens neutraler af. Ik ben zelf openminded en aangenaam in de omgang. Ook voor wie dit helemaal nieuw is, reageer gerust. Liefst mensen jonger dan 45j. Reageer met een serieuze intro en doe er een foto bij (onherkenbaar).  

Op zoek naar mannelijke hetero die eens wil experimenteren...
thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
Leuke tijd...
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

Leuke tijd...
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek grootgeschapen (bij voorkeur)
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Zoek grootgeschapen (bij voorkeur)
Bot 22 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Bottom opzoek
Hey ik ben een bottom 22j Ik ben opzoek om man te pijpen en eventueel geneukt te worden Ik kan niet ontvangen wel verplaatsen, en sta voor veel open Interesse? Laat iets weten Liefst meer dan 1 zin!  
Topper 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Ben er klaar voor
Wie komt mij lekker pijpen om nadien afgeneukt te worden door mijn lekkere grote paal Zelf ben ik een nette verzorgde en goed uitziende bi man, vooral top ingesteld.....maar sta zeker open voor meer. 187-89-19*5 Ik lig naakt klaar wie komt er. Tot 9u30 ongeveer.....meerdere mag ook.  
Sletje 60 jaar Limburg - HASSELT
Zaad
Ben nette pijp en rim sletje en wacht je vanavond ergens naakt in openlucht op.Plaats en uur af te spreken.Zal je lekker rimmen en je pijpen tot al je warm zaad in men keel zit en het doorslik.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10