Zoeken naar niets de plaats

Uw zoekactie voor niets de plaats leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

"Goof" 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Twink zoekt grootgeschapen
Hey allemaal ik zoek mannen met een grote pik black or white. Ik ben een slanke zuiderse twink van 24j 1m76 68k 18x5cm. Cardaten op een afgelegen plaats of bij jou thuis ? Ik safe en heel proper en verwacht hetzelfde van jou x G x  

Twink zoekt grootgeschapen
WalterBiBottom 61 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Graag leuke date
Ik ben Bisenior bottom, 62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal, onbehaard slank lichaam, ik heb wel een snor,niet roker,ik laat mij graag doen door 55+,ook doktersonderzoek kan, ook soft bdsm kan, veel kan en mag,vraag maar, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.  

Graag leuke date
Zaad Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
ik hou van pijpen zaad anaal en neuken
ik ben een sletje en ga soms naakt wandelen en ik word geil als mannen me bekijken je mag ook aan mijn ballen lul komen en ook fotolovers zijn welkom ik hou van pijpen een je ballen likken je voorvocht van je eikel likken en pijpen tot je spuit en ik alles mag inslikken jij doet met me wat je geil maakt het kan bij me thuis of op een afgesproken plaats graag reacties met meer dan 1 zin en met foto krijgt voorrang  

ik hou van pijpen zaad anaal en neuken
naakt 55 jaar Luik - Berloz
Op zoek naar plaats/mensen waar of bij wie ik in mijn blootje kan lopen
Liefst in de natuur, maar binnen kan ook. Heeft iemand een tuin, bos, boerderij waar ik gewoon naakt kan rondlopen of Kent iemand een plaats waar dat kan?  
Sletje 60 jaar Limburg - HASSELT
Zaad
Ben nette pijp en rim sletje en wacht je vanavond ergens naakt in openlucht op.Plaats en uur af te spreken.Zal je lekker rimmen en je pijpen tot al je warm zaad in men keel zit en het doorslik.  
Kurt 47 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Cum on face
Zijn er hete mannen die met mij in bos of natuurgebied willen gaan of andere veilige plaats en mag ik u rukken of pijpen? Je moet zelf niets doen..Mail met foto van je paal krijgt voorrang  
Pieter 36 jaar Limburg - Lanaken
Gezocht: korte maar krachtige date
Hi, ik: M, 36j, 1m80 en normaal gebouwd. Opzoek naar een korte maar krachtige date, ergens tussen 16u30 en 18u, waar jij mij en mijn perfect ronde poepje verwent. Jij MOET kunnen ontvangen, of een comfortabele outdoor plaats weten. Geen eindeloos gemaild aub, afspreken gewoon. Ik stuur geen lichaams / dickpic's! Tot straks?  
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke slanke jongeman (tussen 20 en 35j) wil een discrete pijpbeurt?
Ik ben regelmatig in Leuven en kan er ontvangen. ik zoek een heel discrete student of slanke man, niet ouder als 35 jaar, die ik zou mogen pijpen. Anoniem kan ook. Ik verwacht niks in de plaats.  
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 43 jarige man op zoek naar een discrete hygiënische man,om heerlijk langdurig te verwennen.Hou van samen naakt te zijn.Geen fakers of fantasten a.u.b?Ik kan heel makkelijk discreet ontvangen of eventueel verplaatsen indien niet te ver.Ook sta ik er voor open een rijpere man af te pijpen outdoor,op een veilige plaats in dit mooie weer. Ik sta erg op discretie en hygiëne,en verlang dit ook.Voor deze avond na 6 uut tot max 00u00.Ik hou ook van onderdanig pijpen.Wie zin?  

Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Kurt 50 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
verwenbeurtje gezocht
Hallo, ik ben een verzorgde bi-man van 50, discreet en hygiënisch en vraag dat dan ook van jou. Bij wie kan ik deze namiddag komen genieten van een leuk massageke met uiteraard de nodige fun erbij? Ik kan dus voor alle duidelijkheid niet ontvangen maar wel vlot verplaatsen. Koppel kan ook, oudere mannen zeker ook welkom, zoek wel mannelijke types. Graag reactie met vermelding van leeftijd en woonplaats  
  1   2   3   4   5   6