Zoeken naar kris te gebruiken

Uw zoekactie voor kris te gebruiken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

fuckslut 44 jaar Antwerpen - Boom
weekje verlof
Bi bottom op zoek naar dominante top die kan ontvangen of me outdoor wil gebruiken. Sta voor veel open. Stuur maar hoe je me wil gebruiken. hygiëne en discretie zijn een must en ook wederzijds.  
Slaaf a 45 jaar Antwerpen - Willebroek
Wie komt me anoniem gebruiken?
Ik ben een 42jarige bi man met weinig ervaring met mannen maar een sterke drang om dit verder te ontdekken. Jij bent dominant. Mss zelfs wat sadistisch en wil me al zeker eens flink gebruiken. Ik wil graag afspreken dit weekend dus dromen en fantaseren is leuk maar doeners zijn nog meer welkom. Tot zaterdag avond?  

Wie komt me anoniem gebruiken?
Slet 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Geil genot
Ik ben een slanke en zeer geile man en zoek een leuke man, liefst met privé-tuin, bos of land waar ik heerlijk naakt kan lopen, foto's te maken en me als slet te laten gebruiken. Geen openbare plaatsen en alleen reacties op het gevraagde worden beantwoord.  

Geil genot
Neukslet/bottom. 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukslet/bottom zoekt dominante top/bull
Ik ben een jonguitzidnde zestiger en en een neukslet/bottom.. ik zoek een dominante top/bull 9m min te gebruiken als speeltje. Ik hou van tongzoenen, pijpen maar vooral word ik graag grondig en diep geneukt worden. Ik heb kleine tieten en een verwijfd lichaam. Ik kan alke dagen ontvangen want ik woon alleen ook vandaag.  
Alex 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken (safe!) Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
exhibit bottslet 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bottom slet voor pijp en neukbeurt in sexcine
ik ga donderdag naar de sexcine aan de dampoort en loop er dan volledig naakt je mag me bekijken gebruiken vernederen en ook soft BDSM is geen probleem ik pijp lik aan je ballen en lik je eikel en ben ook fotolover graag mailen voor meer info of gewoon daar zijn rond 17u  

Bottom slet voor pijp en neukbeurt in sexcine
Trucker zkt tops 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Welke liefst stevig geschapen top komt mij vanavond stevig gebruiken. Kan ontvangen in truck. Clean en gespoeld  

Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Slaaf a 42 jaar Antwerpen - Willebroek
Wie komt me anoniem gebruiken?
Ik lig naakt en geblinddoekt te wachten. De deur staat zoals afgesproken open en je laat je binnen. Ik ben een 42jarige bi man met weinig ervaring met mannen maar een sterke drang om dit verder te ontdekken. Jij bent dominant. Mss zelfs wat sadistisch en wil me al zeker eens flink gebruiken. Ik wil graag echt afspreken dit weekend dus dromen en fantaseren is leuk maar doeners zijn nog meer welkom. Tot zaterdag avond?  

Wie komt me anoniem gebruiken?
Trucker zkt tops 48 jaar Limburg - Lummen
Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Welke liefst stevig geschapen top komt mij vanavond stevig gebruiken. Kan ontvangen in truck. Clean en gespoeld  

Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Tim 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vaste slet
ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken? Koppel uiteraard ook welkom  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10