Zoeken naar ik zoek iemand

Uw zoekactie voor ik zoek iemand leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kell 33 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Straks om 24u overkant carpoolparking waasmunster in het bos
Hey, Wie komt straks mijn gespoeld gaatje vullen in het bos Waasmunster?(wel overkant e17 waar geen hekkens staan)Reageren met foto van je pic. Ik pijp je dan neuk je me en vul je mijn poepje/mond en terug weg. Ik ga er zijn om 12u deze nacht. Mss tot straks. Ikzelf ben gespoeld, intiem geschoren, geen baard of bril. 184/83/16 Zoek liefst oudere mannen boven de 40jaar  

Straks om 24u overkant carpoolparking waasmunster in het bos
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Jens 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Morgenavond?
Hallo, ik ben een verzorgde man van 35 jaar uit het Kortrijkse en ik ben morgenavond na 20u in Brugge. Ik ben een gehuwde heteroman die ook wel af en toe het avontuur opzoekt met mannen. Daarom zoek ik een knappe, jonge slanke, licht onderdanige man (jonger dan 30 jaar) die me een leuk voorstel doet. Eerst samen douchen of in bad/jacuzzi/zwembad en tijdens/erna gewoon wat plezier maken. Laat gerust iets horen. Reageer enkel als morgenavond (donderdag 27/6) kan, jonger bent dan 30 jaar en me kan ontvangen in de ruime regio. Misschien tot morgen!  

Morgenavond?
gast 44 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke 0499168483
gast
gast 44j 176 77k 18cm zoek jonge gast van 18 tot35j mag vreemdeling zijn ook of trio wil geile sexs  
Jonge pik 24 24 jaar Limburg - Genk
Wie pijpt mij??
Goedenavond! Zijn er hier heren die mij kunnen ontvangen en lekker willen pijpen? Discretie en hygiëne!! Ik zoek voor vanavond regio Genk. Hopelijk tot snel!  

Wie pijpt mij??
25yoboy 25 jaar Zeeland - Terneuzen
25j uit Zeeuwsvlaanderen)zoekt top
Hey, ik ben 25 jaar uit Terneuzen en op zoek naar een top ,als het bevalt voor vaker en meer dingen:), ik ben alleen bottom, maar wil ook best mijn mondje gebruiken voor de afwisseling als we vaker afspreken. Ik zoek iemand uit Terneuzen of directe omstreek richting Zaamslag die het ook niet erg vind om een keer buiten (wel in het donker) wilt afspreken. Wel graag clean met bewijs of condoom (heb ik al en glijmiddel). 25j intiem glad 189-88-15 geen bril of haar Ik hou niet van ongeschoren (hoeft niet glad), veel overgewicht of oudere mannen(60+). Discretie gevraagd en geboden. Als je dit wat lijkt stuur dan een berichtje!  

25j uit Zeeuwsvlaanderen)zoekt top
VersaBeer 34 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Versa beer zkt haarloze kinky versa
Ik ben een discrete, zeer harige, heel kinky versatile beer, kaal met baard. Ik ben altijd fris gewassen en gespoeld. Er zijn meerdere kinks en fantasieën die ik wil uitproberen en ik sta open voor heel veel(outdoor, edging, in elkaars kontje plassen, creampie, kaarsvet, groep, samen douchen, k9 en prostaatplay en meer) Daarom zoek ik een even kinky versatile (-38j) die als fbw wil verder spelen en zo onze grenzen verleggen.  

Versa beer zkt haarloze kinky versa
Nice 54 jaar Antwerpen - Vosselaar
Zok regelmatig contact voor spel
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 54, 175,78, 16x4.  
Wie 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Wie wel ………
hey hoi wie wel blijkbaar is het een spelt in een hooiberg maar effe serieus proberen welke kerel discreet heeft er is zin om aan mijne dikke paal te zuigen en te likken en evt voor vaker en wederom contact bij klik ik ben zelf 32 van Hoogstraten en jij evt bij voorkeur ook discreet uit de omgeving ik zoek tot een jaartje of 45 ben eens benieuwd bij interesse stuur er zeker een foto van je pijp lul ook bij hetero bi gasten ja natuurlijk wel  

Wie wel ………
Bart 47 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Op zoek.naar eerste ervaring
Hallo Sportieve hetro van 47 op zoek naar een eerste ervaring. Leeftijd speelt geen rol wel hygiëne en discretie. Grtjes Bart  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10