Zoeken naar wie wil er een

Uw zoekactie voor wie wil er een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

David 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vuur
Het glas vult zich, een zacht bruisend geluid gevolgd door de doffe klank van de glazen fles op het stenen tafeltje. “Blij je te zien, je ziet er geweldig uit”, vertrouw ik je toe met een warme stem, terwijl ik je een glas aanreik en je diep in de ogen kijk. Voor je staat een stijlvolle man, donkere ondeugende ogen, sportief, intelligent, goede job. Iemand die net als jij af en toe tijd wil vrijmaken om zalig te genieten. Discreet, weg van deze wereld. Jij, een passionele dame, partner in crime, iemand waarmee het klikt... Iemand... die zoals ik het leven nog even net wat pittiger wil kruiden... iemand die wil genieten van ongeremde passie... van verlangen... ja... vuur! En vuur... hmmmm... ik glimlach ondeugend, proef even van de schuimwijn en kus je daarna passioneel zacht op de lippen. Genietend van elke seconde... Hmmmm... een dagdroom? Of het heerlijke begin van een afspraakje met jou? Wie weet...  

Vuur
Tom 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Let's go on a road trip
Hoi, ben je net als ik vrij van geest, sportief en hou je ervan om eens even alles achter te laten? Ben je een moderne hippe en ga je graag de bergen en de natuur in met een oud kampeerbusje. Genieten van elkaar en de natuur, niets moet, veel mag met respect voor elkaar. Ff geen rekening houden met wat de wereld ons oplegt en ultieme vrijheid ervaren, vrijheid in doen en denken... Ben jij zo iemand en kan je je van 21/7 tot 26/7 vrijmaken om samen de bergen in te trekken, dan wil ik graag met jou op pad. Uiterlijk is van geen belang, de way of life eens te meer.Er wordt niet geoordeeld en beoordeeld enkel samen genoten. genieten van de omgeving en elkaar, waar dat eindigt zien we wel... Benieuwd wie dit net als ik ziet zitten...  
Gert 49 jaar Limburg - Lummen
Welke vrouw zoekt discrete vriend
Welke vrouw zoekt discrete vri Welke vrouw al dan niet gehuwd zoekt discrete vriend waar je jou fantassies wil waarmaken .maar waar je ook en serieus gesprek .mee kan doen of etentje .iemand die je kan vertrouwen die en geheim kan bewaren .waar niets moet maar alles kan deze 49j singel man kan discreet en met de nodige hygiëne ontvangen ben 1m87 100kg 19cm  
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke fwb eventueel die kan squirten (fantasie)
Ben een lieve en rustige man die graag eens een leuke fwb wil leren kennen. Een vrouw die eerst op een leuke en respectvolle manier kennis wil maken. En die het zou zien zitten om af en toe eens af te spreken indien er een leuke connectie is ontstaan. Heb hiernaast al even een fantasie om eens een vrouw te zien squirten. Mocht je dit al gedaan hebben of kunnen zou dat super zijn. Dit is zeker geen noodzaak eerder iets extra. De connectie en leuke dates zijn het belangrijkste.  

Leuke fwb eventueel die kan squirten (fantasie)
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
hallo daar beste dames, Ik ben een man van 54 uit Antwerpen. Ik heb in de weekends (en soms ook tijdens de week) vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. een terrasje zou wel fijn zijn. We maken het in eerste instantie gewoon plezant en gemoedelijk … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Voorts ben ik nogal nieuwsgierig aangelegd dus als jij je horizonten wat willen verkennen wil ik hierin graag je compagnon zijn. Ik heb tijd en als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jou een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jouw reactie en naar het avontuur.  
Kinky 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fwb
Hoi!! Ben n jonge man van 34 1m75 van lengte normaal geschapen lichtjes behaard. Gezonde libido. Verder n chille n aangenaam karakter. Ben opzoek naar een dame met de zelfde ingesteldheid . Geen relatie of kopzorgen. Wil je meer weten let me know  
EXHI-BI 66 jaar Antwerpen - Mechelen
Ben jij soms een beetje voyeur? of groper? of edger? of uitkleder?
Wil je kijken hoe een oudere man met zijn tepels speelt, boven zijn hemd en bloot, hoe een bult in zijn slip komt? hoe hij met zijn lul speelt? Wil je zelf tussenkomen? Bepotelen? uitkleden? opdrachten geven? Aftrekken? edgen? pijpen? of gewoon meedoen? Dan kom ik tot bij jou? Brede kring rond Mechelen.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Diego 60 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste, duurzame (lat)relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe man uit de betere kringen. Man met normen en waarden, goed geschoold waar je kan op rekenen. Verzorgd, romanticus met een goede dosis humor. Goede luisteraar, respect, begripvol. Huiselijk type die houdt van gezelligheid, samen uit, samen thuis. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren... Geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, europese, slanke, liefdevolle, trouwe vrouw 50/55j die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Niet ernstig, gelieve niet te reageren.  
Max 58 jaar Brussel (gewest) - Sint-Agatha-Berchem
deftige man zoekt dame voor good times together
Ben jij een dame die graag wat meer fun & adventure wil, vrij of in een relatie, jong of minder jong, schrijf me dan met wat info over jezelf. Ik ben een normale man, kort grijs haar, goed gebouwd, geen buikje, 186m , 90 kg, hoger opgeleid, spreek verschillende talen, interessante hobies. Tot binnenkort !  

deftige man zoekt dame voor good times together
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10