Zoeken naar jongeman nu

Uw zoekactie voor jongeman nu leverde 97 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Beffer 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Beffer wil jou verwennen
Hallo, Ik ben een niet onknappe jongeman die valt op ervaren vrouwen. Ben jij een geile vrouw die eens zin heeft in een jonge man met een groot uithoudingsvermogen en een liefde voor beffen? Ik bef je met plezier en zo lang als je zelf wilt. Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wil. Alleen beffen is goed voor mij. Ik ben ook open-minded en sta open voor veel. Uiterlijk maakt me niet uit. Elke vrouw mag reageren. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we snel af. Eenmalig afspreken is geen probleem. Maar hoop op regelmatig af te spreken indien de klik er is. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Verplaatsen is ook mogelijk afhankelijk van de afstand. Discretie en hygiëne zijn verwacht en gegeven.  
gentle 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
op zoek naar vrouw voor gezellige avond deze week
Verzorgde en sportieve jongeman is op zoek naar een vrouw om deze week een gezellige avond mee te beleven, wijntje erbij en hoe het verder verloopt zien we wel :) Wie ben jij? Liefst iemand uit dezelfde regio (Leuven), ik kan ontvangen maar verplaats me ook (indien niet te ver). Leeftijd maakt mij niet zoveel uit, zolang de fysische en emotionele aantrekkingskracht er maar is! Sta open om onze fantasieën te exploreren, er filmpjes foto’s etc van te maken om er later terug van te kunnen genieten of heb jij een andere fantasie die je wilt verwezenlijken? Als je interesse hebt of een beter idee hit me up!  

op zoek naar vrouw voor gezellige avond deze week
gisteren
Lieve jongen 28 jaar Limburg - Tongeren
Lieve jonge kerel zoekt een 40+ dame die haar liefde wil delen
Hallo daar! Leuk dat je de tijd neemt om mijn advertentie te lezen. Een niet zo alledaagse advertentie, maar ik ben vastberaden om erin te slagen. Jarenlang al is het mijn grote droom om die warme liefde te mogen ervaren van een sympathieke dame. Leeftijd is maar een getal, maar hoe ouder hoe liever. Waarom? Ik zoek een specifiek gevoel, warmte. Dit kan ik niet vinden bij leeftijdgenoten, en het is in mijn ogen iets dat een 40+ dame in overloop heeft. Zoek jij dus een lieve jongeman die je verlangens kan doen inlossen en je terug kan doen genieten? Met de aandacht en liefde die je verdient? Aarzel dan niet langer en laat iets van je horen! Ik ben een verzorgde jongeman die kan ontvangen. Humor, respect, discretie en hygiëne staan voorop in mijn woordenboek. Laten we samen starten aan een leuk avontuur, waar we elkaar aanvullen en dat overloopt van passie en genot. Tot snel?  
30yo 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Dame gezocht alle leeftijden.. VANDAAG TIJD
Hallo ik ben een jongeman van 30 jaar en ik zou heel graag jou komen neuken. Lekker diep in verschillende standjes, Neuken met of zonder, beffen (geniet ik enorm hard van) lekker jou poesje laten druipen door je geilheid en ik die men tong er ook eens graag in steekt om al jou sap te proeven, alles mogelijk, ... Wil je graag zaad? Waar mag ik lekker spuiten? Foto's delen? Rest van de vragen komen eventueel nog. Vraag alles maar wat je wil weten! Ik heb nu wel geen super bwc maar toch eentje van 16, 5cm en dikker dan 5cm + ik spuit lekker veel zaad en ik kan meermaals achtereen klaarkomen (kortste achtereen was 5 min ?). Dus als je een jonge gast wilt waar hygiene en discretie hoog in de vaandel staat dan mag je mij eventueel altijd contacteren voor verdere info en foto's die ik kan delen. Via mail, (bericht of whatsapp na berichtje via mail). Hopelijk tot snel! Groetjes x  

Dame gezocht alle leeftijden.. VANDAAG TIJD
gisteren
Raf 18 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman op zoek
Heyy, ik ben raf, 18, Antwerpen. Ik ben op zoek naar een dame die me eens wat wil bijleren of gwn wat plezier hebben  
Sweet guy 27 jaar Antwerpen - Geel
Op zoek naar die ene soulmate
Hey hey, Ben een jongeman van 27j 1m90 groot bruin haar bruine ogen. Ik ga niet opscheppen over mezelf of over men uiterlijk, dat bepaal jij zelf maar wanneer je men foto gezien hebt/ wanneer we eens hebben afgesproken. Ik ben voornamelijk opzoek naar leuk persoon waarbij de juiste klik zeer belangrijk is. Ik zit momenteel in een relatie maar mis wel bepaalde aspecten in men leven (niet enkel op seksueel niveau) dus niet zomaar een "snelle wip". Ik wil samen streven naar die leuke momenten waarbij we samen ten volle van kunnen genieten, een lach, een babbel, elkaar leren kennen,... bij interesse laat me maar gerust iets weten met leeftijd en stats, een fotootje zou ook leuk zijn natuurlijk, en dan krijg je van mij een foto terug en zien we verder wel. Kus  
Timothy 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ontspanning
Hey! Ik ben een jongeman van 24 en zou graag wat meer (ont)spanning in mn leven brengen zonder dat hier verdere verwachtingen aan vasthangen. Mits de juiste klik lijkt het me fijn om op regelmatigere basis van elkaar te kunnen genieten, ik kan zowel verplaatsen als ontvangen. Wat over mezelf voor zij die benieuwd zijn: Bruin haar, 2m10 - 80kg (ergens tussen mager en licht gespierd ) - sociaal - geen macho type - enkele tattoos Mocht je interesse hebben om elkaar beter te leren kennen mag je altijd een mailtje sturen met wat meer info over jezelf en hoe jij ons contact graag zou zien. Geen mannen alleen aub.  

Ontspanning
DiscreteJongeman 30 jaar Antwerpen - Herselt
Loeihard Vreemdgaan
Dag juffrouw, Jij bent degene die weet wat je wilt.Ik ben een jongeman die graag in de schoenen stapt als iemand die jou fantasie kan vervullen. Ik ben op zoek naar iemand die weinig taboes heeft en wil dat ik als haar zoon of schoonzoon rollenspeel. Ik ben te vinden voor bare, oraal, ruwere seks. Maar zeker en vast een goede babbel ook! Enkel serieuze reacties, je leeftijd maakt niet uit. Enkel je toewijding. Ik ben niet single dus alles discreet, dit kan het rollenspel zelfs verbeteren. Ik kan soms ontvangen en verplaatsen maar niet al te ver. Ik zie je snel! Xxx  

Loeihard Vreemdgaan
Abbas 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil knap toyboy jonge slank zoekt geil vrouw voor deze laat avond nacht
Hallo, deze geil singel jongeman 29jaar oud 1.78m 67kg slank skinny normaal verzorgd met sociaal verlegen kant maar stout hoog libido zie men penis die veel zin heeft. Ik Zoekt leuk vrouw tussen 20j en 50j voor geil seks samen onderdanige milfje of jonge geil vrouw, geil uiterlijk speelt geen rol je houd van besneden dik pik verzorgd pik stijf en goed uithouding voor lang leuk seks je houd van slank man normaal maar een tijger die lekker kan beffen voorspel is super belangrijk dit regelmatig of eenmalig liefste deze nacht elkaar verwennen gebonden vrouwen geen probleem ik sta open en discreet welke vrouwen hebben ook veel zin en nood hoog ??  

Geil knap  toyboy jonge slank zoekt geil vrouw voor deze laat avond nacht
Daan 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt oudere dame
Ik ben Daan een 27 jarige, sociale en sportieve jongeman. Graag kom ik in contact met een oudere dame voor een date. Wil jij graag eens met een jongere man vrijen met uithoudingsvermogen en aandacht voor jou, dan kom ik graag met je in contact. Ik ben open minded en heb geen leeftijdsgrens, fysieke aantrekking is wel belangrijk. Hygiene en discretie zijn voor mij belangrijk en ook geboden. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Mijn stats zijn 1,84, normaal postuur, donkerblond haar, 18 cm geschapen, intiem geschoren.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10