Zoeken naar datemorgenavond

Uw zoekactie voor datemorgenavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
gisteren
Patrick 43 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Oprechte echte man zoekt een echte vriendin voor sex en meer
Hallo dames is hier nog een echte vrouw die normaal is en die wil verwend worden en meer. maw een leuke date waar niets moet en alles kan. Wie heeft er zin ? Ik ben een knappe man die goed voorzien is en je wil verwennen of is alles fake hier?  
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Stoute date
Heb jij ook zoŽn zin in een date zonde verdere verplichtingen nadien? Gewoon heerlijke sex en niets meer of minder maar wel met nodige respect en discretie! Dit is wat ik zelf ook zoek! Man van 48 ben 1m77 en weeg 86kg met intiem geschoren en besneden dikke 16cm. Hopelijk tot snel  

Stoute date
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, fwb eventueel die kan squirten (fantasie)
Zoek een leuke vrouw die eens op een toffe en respectvolle manier kennis wil maken. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is en bepaalde aantrekking zodat een date leuker kan verlopen. Zou leuk zijn iemand tegen te komen om af en toe eens iets leuks mee te doen. Kan zowel iets gewoons als spannends zijn of met een spannende afsluiter. Ben zelf een lieve en rustige man die geniet van het leven. Heb ook al even een fantasie om eens een vrouw te zien squirten. Mocht je dit kunnen zou dat een leuke extra zijn. De klik en leuke date is zeker het belangrijkste.  

Kennismaking, fwb eventueel die kan squirten (fantasie)
gisteren
Bart 56 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Date
Zoek verzorgde vrouw voor regelmatige date, liefst single die vrij kan ontvangen overdag ik ben een nette slanke man en niet opdringerig, wens je graag eerst pers. contact, dat kan. Huidskleur en leeftijd onbelangrijk! Regio doet er niet toe, kan mij gerust vlot verplaatsen.  
gisteren
Tom 48 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Spannend weekend
Voor het weekend van 5-6-7 juli ben ik opzoek naar een leuke, spontane vrouw met hoog libido voor een spannende ontmoeting. Ik sta voor heel veel open zolang het maar met wederzijds respect is. Dit kan gaan van fijne vanilla sex, clubbezoek tot bdsm gerichte date. Vertel me je verlangen en ik probeer het voor jou waar te maken. Ikzelf ben een man van 48 jaar, 1.82m, 83 kg. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppels mogen ook reageren voor vrouwgericht spel. Tot gauw!  
Don 55 jaar Zuid-Holland - Zoetermeer
Fuck yess
Je verlangt ernaar om goed genomen te worden. Iemand die weet wat hij doet. Iemand die weet waar je naar verlangt. Geen wham bham, thank you mam. Maar een date van een paar uur. Keywoords : Dominantie, Tantra, Bondage, Harde Sex, Spanning. Ik ben Don. Indiaas 1m68. Op zoek naar een contact voor vaker, geen snelle wip, no bull shit.  

Fuck yess
gisteren
Wout 46 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een discrete date !
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Reacties worden altijd beantwoord !  
gisteren
Mr. M 33 jaar Antwerpen - Kapellen
Verzorgde, sportieve en grootgeschapen man zoekt date op 9/7 (kan ontvangen)
Hey, Man, 33 jaar, hoger opgeleid, sportief gebouwd, vrij groot geschapen, getrouwd en op zoek naar avontuur. Vanwege mijn job kan ik niet echt meer naar een club, iets wat ik paar keer heb gedaan en erg leuk vond. Zoek nu discreet en betrouwbaar contact om samen een leuke en geile avond te beleven. Ik zoek: leuke, verzorgde dame 25-55j. Ik kan aanstaande dinsdag (9/7) thuis ontvangen, kapellen (regio noord-Antwerpen). Indien je wilt kunnen we ook verder afspreken via Whatsapp om elkaar beter te leren en foto’s uit te wisselen. Hopelijk tot snel! M  
YoungBoy 20 jaar Antwerpen - Lier
Jonge sportieve man zoekt een leuke date
Hey, ik zoek een leuke dame voor een toffe date. Veel kan niets moet, ik ben een beetje meer dominant, maar hou er ook van om de vrouw te verwennen! ik kan ontvangen en verplaatsen met auto! Hygiene en discretie vind ik wel belangrijk en dat krijg je ook van mij! Tot snel x  

Jonge sportieve man zoekt een leuke date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10