Zoeken naar lang sex

Uw zoekactie voor lang sex leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Trio 59 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Halle Ninove trio
Beste ben slank top en strakke mooie paal 16/5 glad! Zoek iemand voor mee de doen voor geile sex die graag pijpt tong en laat neuken !we zijn met 2 de andere pijpt heel diep terwijl ik neuk bij respect hygiëne kan er veel ik kan ontvangen om 22 uur en alles kan niks moet de andere persoon is 55 en dominant! Graag uitleg en wat je wil doen slank en verzorgd !  

Halle Ninove trio
Geile bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Wie zin in sex doe geil voor stel heb zin in lul
Bi top slank 50j 1m60 lul 16.6 zeer geil heb zin lul en zaad ik kan ontvangen bij interesse volledige beschrijving met foto anders antwoord niet  

Wie  zin in sex  doe geil voor stel  heb zin in lul
Geil topje 45 jaar Limburg - Lommel
Wie zin
Hey, ik ben geile top Licht behaard, intiem kaal Jij max 45, vers bot, Veel kan weinig moet, chemsfree Doe een geil voorstel en wie weet hebben we een geile sex date Facepic geef ik enkel in reply, discretie gevraagd en geboden, tot zo. Geile likjes  

Wie zin
Lakboy 50 jaar Limburg - Zonhoven
Lak- en leatherlovers gezocht
Ik zou graag een vriendelijke, verzorgde en geile kerel ontmoeten. Bij een klik graag op regelmatige basis afspreken. Ik geil ook enorm op mooi opgemaakte travesties. Ik ben niet roker, heb geen baard of snor en heb ook geen tattoos of piercings. Ik heb een grote fetisj voor outfits in lak, leder, latex... en lange laarzen. Ik draag het zelf altijd tijdens de sex. Jij moet het niet dragen maar het is wel een pluspunt als je het wel draagt. Ik heb weinig taboes maar ik ben niet voor brutaliteiten of extremiteiten. Ik heb geen leeftijdsvoorkeur, alle leeftijden zijn welkom (vanaf 18+ wel te verstaan). Ik geef respect en discretie en verwacht dit ook van jullie. Ik ben ook erg gesteld op hygiëne. Ik ben alleen en hoef dus niets stiekem te doen. Ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen. Reactie met je volledige stats en een foto !  

Lak- en leatherlovers gezocht
sexpoes 62 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
kontje neuken
ik ben een bi bot lingerie drager van 62 en ben van dendermonde,zoek iemand voor regelmatig sex contact om myn kontje te komen neuken,liefst niet te groot geschapen. oudere zeer welkom.stuur een mailtje met sexy foto van jou en dan spreken we verder af.sexy foto van my kan by contact.  
Rudy 60 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Bisex maat gezocht.
Ben een onervaren man. En fantaseer reeds lang over sex met een man. Ik denk dat dit iets is wat ik moet opbouwen en daarom zoek ik een soort van maat die ook in een relatie zit om discreet af en toe mee af te spreken. Iemand om elke keer weer een stapje verder te gaan en te zien waar we ergens komen. Liefst wel iemand intiem geschoren. En besneden is een plus voor mij. En om het haalbaar te houden liefst ook iemand uit de regio Tienen Leuven.  
Jules 61 jaar Zeeland - Terneuzen
Sex date
Heb zin in sex meer bttm  
pieter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
sex met hetero
wie wil  
Steven 46 jaar Limburg - Sint-Truiden
Lekkere ochtend sex
Ik ben een slanke geile versa hou enorm van pijpen slikken rimmen neuken enz. Sta je ook zo lekker heet en je wil eens goed spuiten laat snel iets weten. Kan ontvangen of langs komen. Alles kan niks moet  
Kleintje 62 jaar Antwerpen - Brecht
Vast contact gezocht
Enkel om af en toe te pijpen Ouder dan 60en klein geschapen, liefst iemand die weinig sex heeft. Liefst een behaarde besneden piemeltje.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10