Zoeken naar er naar

Uw zoekactie voor er naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lu lu 43 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Care date
Rij deze nacht omstreeks 4u30 van brussel naar zavntem die een stop aan het tankstation te wetteren op e 40 wie mag ik verwennen  
Duo 45 jaar West-Vlaanderen - Oudenburg
Duo zoekt extra tops
Gelegenheidskleding duo zoekt extra top mannen om bottom te vullen in mond of kont Wij 58/175/85 top, 45/186/86 bottom Proper en hygiënisch op zoek naar u Uiterlijk speelt geen rol Ook senior chub cub beurs welkom wel verzorgd zijn en hygiënisch. Jij wil gepijpt worden en neuken niet meer en niet minder  

Duo zoekt extra tops
Mouth4U 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Gent - Aalter - Ruiselede
Rij straks omstreeks 14 uur van van Gent naar Ruiselede. Waar stop ik om jouw heerlijk leeg te pijpen?  
Pijpsletje 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek voor date overdag
Hey, ik ben een biman 42/186/90 en ben op zoek naar man om mee af te spreken voor een geile date. Bij klik vaker contact zeker mogelijk. Ik hou vooral van het orale gedeelte, pijpen, likken, slikken, ondergespoten worden en deepthroat. Ik sta ook voor meer open. Als ik echt geil ben laat ik me soms ook neuken, wel enkel safe. Ik ben eerder onderdanig ingesteld en voel me graag gebruik als pijpsletje. Ik hou ervan om met mn hoofd tussen je billen je harde paal diep in mijn mondje en keel te voelen stoten. Bij interesse graag foto van je paal meesturen, rest speelt geen rol voor me. Ik kan enkel verplaatsen en kan me door heen de week overdag makkelijk vrij maken.  

Op zoek voor date overdag
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Bi man 60 jaar 182/84 kg versa 19/5 ik ben van diksmuide ik ben discreet hygienisch en geschoren. kan niet ontvangen maar lekker elkaar verwennen veel doe ik graag en sta voor veel open ik hou ervan om een ​​goede pik te zuigen en ik slik als clean.  

Op zoek naar iemand om samen te pijpen en meer
Neukteef/slet 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/slet zoekt tops/bulls om mij neuken en gebruiken
Als jonguitziende zestiger en een gehoorzame neukteef/slet ben ik op zoek naar een top/bull om mij door hem grondig en diep geneukt te worden en ook op sex gebruikt te worden. Ik heb KLEINE TIETEN en een MOOIE KONT/NEUKGAT. ook blacks en donkere mannen zijn welkom. Ik woon alleen en kan ontvangen ook het weekend.  
fuckme 39 jaar Antwerpen - Deurne
fuck&go
Op zoek naar top(s) voor deze middag of morgen overdag. Safe en discreet. Kan naakt en geblinddoekt klaarliggen. 39 180 82 18. Stuur aub je stats mee. Foto van je lul mag ook altijd.  

fuck&go
Luc 63 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek,dikke gezette senior 60+
Ik 63/182/90 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen. Fakers blijf achterwege dank je!  

Ik zoek,dikke gezette senior 60+
Lover 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Fotos
Beste heren, wie durft mij foto's van zijn vrouw of vriendin door te sturen? Ik vind het enorm geil om hierop te rukken. Mijn voorkeur gaat naar oudere vrouwen maar alles is welkom! Ik heb ook foto's om te ruilen. Alvast bedankt en Geile groeten!  
Tom 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Spelt in een hooiberg hoop zijn er echte mannen
Beste mannen . Ik rij zondag van de Pinte naar Kortrijk. Ik moet effen stoppen om 10u in harelbeke. Wie wil een zeer verlegen man met 0 ervaring eens goed verwennen . Stel je voor en wat je scenario zou zijn ik sta voor alles open . Ik weet is moeilijk te vinden. Maar zecht nooit nooit he . Ben benieuwd  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10