Zoeken naar ben ik zoek

Uw zoekactie voor ben ik zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vaste sexvriend
Hey, ik ben een verzorgde man van 44 uit het Gentse en ben op zoek naar een vaste bischierige sexvriend om elkaar eerst soft te verwennen en samen te evolueren. Ik zoek mannen tot 45. Ouder niet reageren.  
Kris40 43 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
Hoi,ik ben op zoek naar een zachte eerlijke hygiënische man,die er van houd langdurig oraal door me verwend te worden.Ik ben single ,en kan heel makkelijk ontvangen.Dit in een discreet en hygiënisch kader.Ik zoek absoluut geen haastwerk,maar een leuke tijd met veel genot.Zelf ben ik heel discreet en hygiënisch,dit verwacht ik ook van jouw.Dit voor deze namiddag na 16u30 tot 00u00.Indien klik zou iemand vast of voor regelmatig tijdens de week, heel fijn zijn.Foto van het te verwennen speeltje is een pluspunt,maar geen must.Bril of buikje,zeker geen probleem.  

Zachte rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
milan 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
12 dagen
Jerre 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge gast gezocht voor fun met ouder
Zijn er hier soms jonge gasten (18-30j) die eens een massage of iets meer zouden willen krijgen van een daddy ? Ben op zoek naar Arabs, blacks, twinks die zin hebben in experiment. Discreet en verzorgd zijn een must! Ben 49 jarige man met ervaring. Eventueel ook saunabezoek kan wel.  
12 dagen
PXP 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik ben op zoek
naar een lekkere pik om heerlijk leeg te zuigen, ik ben bottom en zoek een top, graag ook andere origine - 42 190 82  
13 dagen
Onervaren kerel 30 jaar Antwerpen - Mortsel
Morgen
Hallo. Ik ben op zoek naar iemand die mij morgen voormiddag kan ontvangen om mij voor de eerste keer te neuken. Leeftijd enzo speelt geen rol. Liefst niet te groot geschapen… kan later voor regelmatig. Ik ben zelf 30, 1m80, 80kg.  
14 dagen
Leon 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Voor vandaag
Ik Ben op zoek naar een man die bij mij een speculum in mijn kontje doet en dan ook daar een filmpje van maakt zodat ik weet hoe het eruit ziet van binnen en je mag ook bare neuken ik kan ontvangen ik Ben geschoren en gespoeld  
14 dagen
boy 28 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
fantasie
Op zoek naar een fantasie, wie weet kan ze wel eens uitkomen. Ben op zoek naar een geil groepje mannen, liefst ouder, die me eens zouden willen gebruiken in groep. Me laten pijpen, mij neuken, met mijn ballen spelen als ze willen, mijn volledige lichaam gebruiken, zelfs wat kinky zoals spanking of plas zijn bespreekbaar. Gaat vooral over de ervaring om meerdere (oudere) mannen tegelijk te verwennen en me te laten gebruiken. Wat we doen is zeker bespreekbaar.  
14 dagen
Peter 45 jaar Limburg - HASSELT
Massage gezocht
Hoi hoi, Ik ben op zoek naar een lieve, vrouwelijk type, onbehaarde jongen tussen 18 en 28 jaar om mij zalig te laten masseren. Dit mag je in sexy lingerie of naakt doen. Het is niet de bedoeling om sexcte hebben, maar elkaar rukken mag wel. Ik heb een massagetafel en kan ontvangen in Hasselt centrum na 20 u. Ben je ouder dan 28 of ben je behaard? Geen nut om te reageren! Tot snel?  
14 dagen
Ibs 27 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Opzoek naar fun
Hey ikzelf onervaren maar ben op zoek naar iemand die ik snel even kan pijpen en waarvan ik zijn lading mooi kan doorslikken. Ook mogelijk om samen naar porno te kijken en te rukken. Liefst omgeving Waasland. Ikzelf bbs chubby bottom. Iedereen welkom! PS kan niet ontvangen maar wel verplaatsen/ in auto en dergelijke. Alle leeftijden en uiterlijk welkom, Truckers ook!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10