Zoeken naar leuk dat

Uw zoekactie voor leuk dat leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Thom 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik betaal 200
Hey, zoek een leuk afspraakje Betaal 200 voor intiem. 150 voor een massage met een pijpbeurt. Graag een antwoord met een duidelijke foto. Mvg  
15 dagen
rapeplay 50 jaar Antwerpen - Turnhout
dame voor rapeplay gezocht
Ik zoek een vrouw voor een rape play. Ik heb ervaring en voor mij is duidelijke afspraken maken het belangrijkste. Ik heb geen specifieke scenario's maar werk ad-hoc met de omstandigheden die er al dan niet ontstaan. Vandaar het belang van een duidelijke communicatie vooraf over wat kan en niet kan. Wat ik leuk vind: overvallen,vastbinden/knevelen/blinddoeken,kleren van het lijf scheuren,tegenwerken,toys,lust,duidelijkheid en vooral grenzen en wensen Ik hou NIET van slaan/pijn, anaal en gepijpt worden. Ik doe dit alleen, geen meerdere mannen, niet filmen, geen foto's, discretie gevraagd en geboden.  
15 dagen
Ben 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Amateur dame of studente gezocht
38 jarige man afkomstig van de Kempen is opzoek naar dame / studente die het leuk vindt om mannen te ontvangen en er graag een centje mee verdiend. Ben niet opzoek naar een pro-dame, ook niemand die zotte prijzen hanteert. Indien er een klik is zou ik dit liefst op regelmatige basis willen doen. Ben niet-roker, normaal gebouwd en normaal geschapen. Zoek geen extremen, gewoon passionele seks waar beide personen hoogtepunt(en) kunnen beleven. Discretie en hygiëne gewenst. Indien interesse reageer dan met foto + prijs die je in gedachte hebt.  
15 dagen
verwenner 53 jaar Antwerpen - Geel
wil je eens echt verwent worden
Hey leuk dat ik je aandacht heb misschien wil jij je fantasie eens waarmaken of misschien vind je het leuk om op een leuke geile manier iets bij te verdienen. Ben jij die (jonge) dame die met een fantasie rondloopt om eens lekker door een keurige ouder slanke man aangepakt te willen worden, dan is deze oproep wellicht iets voor jou!! Vergoeding komen we wel uit. Wie ben ik: een leuke slanke goed uitziende respectvolle man die ruimdenkend is en graag eens afspreekt met een leuke (jonge) dame. Wat zoek ik: Een slanke (jonge) dame vanaf 18 jaar tot 50 jaar ongeveer.Je ziet er beslist goed uit mooi figuurtje en echt mooi slank en goed verzorgd en hygiënisch. Je bent open-minded hebt een grote fantasie en vind het leuk om in bed eens je goed te laten gaan . Niet boem boem maar genieten langzaam naar een of meerdere hoogtepunten. Je wil echt genieten in bed en geniet ook van de sex. Je bent geen pro maar hebt wel de fantasie dit eens of bij goede klik vaker te doen. Stuur een  
16 dagen
Sportieve m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuk meid gezocht
Hey dames,il ben sportieve man met uithoudingsvermogen. Verzorgd & goed lachs. Zoek leuk meid of dame om heerlijk date te beleven. Wie is heir tw vinden? Waar anaal bij kan,oraal enz. Laat je horen,stel je voor,voeg leuk recent foto bij discreet. Fanku  
17 dagen
Matthieu 32 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Voor jou spuiten
Plain and simple, ik zoek een grietje die me helpt spuiten, wat je leuk vindt om te zien :) dit kan met je soepele handjes of ... details, mail me!  
17 dagen
Lucas24 24 jaar Antwerpen - Westerlo
Date gezocht
Hey, hier een 24jarige kerel op zoek naar een leuk afspraakje. Hou van verwennen Interesse om eens af te spreken? Stuur me dan maar een berichtje met een foto en wat je ervoor wil. X  
Geile poes 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge meid zoekt leuke date!
Deze jonge geile meid zoekt een leuke date! Stuur jij mij een leuk opwindend mailtje en wie weet tot straks? Regio Gent ! Geen anaal.  

Jonge meid zoekt leuke date!
19 dagen
Nick 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
kijk tijd voor enthousiast meisje
Nette zakenman, erg verzorgd, slank en sportief gaat vanavond eens zeer uitgebreid met zichzelf spelen. Welke leuk, slank enthousiast meisje of vriendinnen kom kijken, aanmoedigen, tips en adviezen geven. Jullie leuke tips w goed beloond.  
19 dagen
Nick 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kijk tijd voor enthousiaste dame / meisje
Nette zakenman, erg verzorgd, slank en sportief gaat vanavond eens zeer uitgebreid met zichzelf spelen. Welke leuk, slank enthousiast meisje of vriendinnen kom kijken, aanmoedigen, tips en adviezen geven. Jullie leuke tips w goed beloond.  
  1   2   3   4   5   6   7