Zoeken naar er naar

Uw zoekactie voor er naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steven 37 jaar Antwerpen - Vosselaar
Anonieme pijper
Ik ben op zoek naar iemand die zich op regelmatige basis wil laten pijpen. Kan je thuis geblinddoekt ontvangen en blijf je zelf graag passief? Dan reageer je met foto van gerief(krijgt voorrang) hygiëne gevraagd en geboden. Wil je zelf meer? Gelieve dan verder te zoeken.  
Koen 37 jaar Antwerpen - Ekeren
Welke top morgen?
Ik kan me morgen overdag vrijmaken. Wie nodigt me uit of stelt iets voor? Voorkeur naar ouder en onbehaard. Waar zitten die geile mannen?  
Pijpen 36 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Bij wie
bij wie mag ik langskomen .ík vertrek van Kortrijk naar Oostende rond 17u20 vertrekken Max40  
Schorpioentje 53 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Iemand vrij deze avond om te genieten van het samenzijn
Ik zoek bij deze voor deze avond naar een afspraakje met een lieve zachte rustige tedere man voorkeur gay bi mag ook gerust reageren maar graag gay bi met weinig of geen lichaams beharing.Ik hou op een afspraakje van zachtheid tederheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare man die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje strelen knuffelen tongzoenen wederzijds pijpen rukken en ik verwen heel graag een lekker gespoeld kontje.Ik ben geen voorstander van poppers date sm bondage en van die toestanden gewoon genieten van het samenzijn.Ik kan mij deze avond makkelijk vrijmaken en verplaatsen voor een afspraakje.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
Jo 55 jaar Limburg - Diepenbeek
Op zoek naar gay koppel
Misschien is dit als het zoeken naar een naald in een hooiberg maar is er hier een echt gay koppel, geen singles, waarmee ik een geile BARE date zou kunnen beleven en elkaar zonder condoom pijpen en neuken? Ik ben intiem geschoren en dat zoek ik dan ook. Hou niet van kussen en masseren enzo, enkel pijpen en neuken en als het kan word ik graag volgespoten door 2 lekkere pikken. Wil zelf ook wel neuken en spuiten indien gewenst. GEEN interesse in mensen die willen meedoen ed!  
Jarno 21 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar ouder
Op zoek naar een oudere man voor wat fun. Kan zelf niet ontvangen. Stel maar voor wat je allemaal wilt doen. Reacties met foto krijgen voorhang.  
AnaalLover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie bottomīs,Tv/Ts/Vrw of enkel leegzuiger ontvangt sīavonds?
,ik neuk enkel bare,ben getrouwd gezond en discreet en geen veledater en voorzichtig!Ik zoek voor regelmatig bottomlover die sīavonds kan vrij ontvangen,als je enkel leegzuigt dan vind ik het heerlijk,zie ook mijn Cv; Ik zoek nog steeds naar ervarende leegzuiger,kontje neuk ik ook graag als dat gewenst is,wel bare( heb uigebreide ervaring)!Ben bi top 51.1,77,85,pik in stijf net 17/5,intiem glad verzorgd,gezond en discreet,de uiterlijk of leftijd is onbelangrijk,ik kan enkel verplaatsen,dus ik zoek naar bottom die sīavonds vrij ontvangt!Ik zoek niet naar onzekere of degen die veel vragen heeft, geen outdoor of kelder gedoe aub! Zeer welkom ook ; Tv/Ts/ 2 bottoms!Graag niet ver van Antwerpen!  

Wie bottomīs,Tv/Ts/Vrw of enkel leegzuiger ontvangt sīavonds?
Bottom+Vrouw 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Echte bi-topman die kan ontvangen!
Mijn man is bottom en zoeken een man of mannen voor hem en haar. Het is zeer belangrijk dat je ervaring hebt met een man lekker diep te nemen. Je kan ontvangen op een zaterdagavond en niet roker. We zoeken doeners en niet preuts.(Zijn wij ook niet) Bij voorkeur niet jonger dan 36 en zoekend zijn naar frequent daten. Wie maakt ons geil. Mail met volledige beschrijving van jezelf! Krijg je geen reactie laat even weten via de site.Hebben probleem met mail.  
Lukbi 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi op zoek naar dat extra
Hallo, tkx dat je mijn advertentie leest. Ik ben een biman van 53 verzorgd en discreet op zoek naar dat extra dat ik ontbreek. Ik hou van lekkere voorspel nl tongen aanraken pijpen 69 etc. Na een hete voorspel verlang ik om door jou geneukt te worden...liefst in verschillende houdingen. Het lijkt nu of ik veel ervaring heb maar dat.is niet zo. Ik date zelden en.zoek liefst iemand voor af en toe ... geen wisselende contacten. Wie weet... met jou? Groet  
Voyeur 56 jaar Antwerpen - Edegem
Voyeur
Ik hou ervan om naar een naakte man te zien die een erectie heeft en daar mee speelt . Ik betast, bepotel U enz..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10