Zoeken naar wij gaan

Uw zoekactie voor wij gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Sauna
Is er hier een vrouw dat graag eens mee wil gaan naar de sauna gewoon samen genieten. Ik kan jou ook ophalen. Ik ben slanke en verzorgde man als je zin hebt in leuke avond d aarzel dan niet om te reageren.  
Gabriël 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mooie man in een seksloze relatie zoekt lieve vrouw.
Bescheiden, rustige, zachtaardige viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Niet roker, groot en slank, geen baard, bril noch snor, geen tatoeages. Hou van een lang voorspel, knuffelen, zoenen, massage en goede seks, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad en dit is al jaren zo. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke relatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend maar val niet op volslank. Respect, hygiëne, discretie en veilig vrijen zijn een must. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden. Heb geen interesse in losse contacten of andere voorstellen. Alles is bespreekbaar.  
Wim 68 jaar Limburg - Lanaken
afspraakje ? Iets voor jou ?
Ik doe je een voorstel : ik pik je met de auto op bij een afgesproken plaats. We rijden naar een afgelegen, rustige plaats, gaan zitten op de achterbank en beginnen te vrijen, te friemelen, elkaar lekker op te geilen en elkaar uit te kleden. Wat er daarna gebeurt hoef ik je niet uit te leggen. Ik kan je garanderen dat het heel erg lekker zal zijn en dat je diverse keren heerlijk zal klaarkomen. Een avontuurlijke en spannende middag. Iets voor JOU ?  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Date 50 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ruimdenkende dame
Hallo' Ben een verzorgde niet onknappe man Van 49j 70kg en zoek ruimdenkende dame voor fijne dates .iets gaan drinken ,eten en bezoek parenclub. Graag reactie met foto is steeds antwoord en foto retour.  

Ruimdenkende dame
Feet&More 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Open-minded geile spontane vrouw gezocht voor regelmatig af te spreken
Hoi, ik ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Op zoek naar een leuke geile vooral Open-minded spontane vrouw uit Aalst of hele korte regio en kunnen afspreken bij jou thuis of eenvoudig kunnen verplaatsen naar Aalst. Ik zoek een vrouw die zoals mijn nickname laat vermoeden er voor open staat dat ook je voetjes verwend worden met massage en meer. Meer ze ook likken en wederzijdse footjob. Zoek een vrouw die open staat voor meer dan het normale alleen en ook houd van dominante sex en meer en samen verder wil gaan. Vaginaal,anaal,fisten rimmen, speeltjes, harder enz.. Zijn maar enkele dingen die zeker mogelijk zijn. Geen taboes hier dus heerlijk all the way en zonder taboes voor elkaar genieten. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook wat extra info over waar jij zoal van houd en niet. Je kicks, wensen, fantasieën etc. Wie weet tot snel x  
LASSIE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ... NAAR...HMMMM
Een single dame, of alleenstaande mama, of een dame met medeweten van... die op zoek is naar één vast contact (FWB), een dame die graag een heer met de nodige klasse wat beter zou willen leren kennen !? Als klasse dame zou je graag contact willen leggen met een man die niet alleen met zijn ... denkt, die niet bij het eerste afspraakje met zijn broek op zijn enkel zal staan :-), maar met een man die graag op een rustige manier iets wil opbouwen waar we ons beiden goed bij voelen ! Samen onze fantasieën bespreken, waarmaken en beleven, zonder elkaar te gaan claimen ! Als dame heb je de behoefte aan het leuke dat een vaste vriend kan bieden (FWB), maar blijf je ook graag van je vrijheid genieten. Zelf ben ik een zeer verzorgde vijftiger en kan ik me beroepshalve (vertegenwoordiger) zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ben soa vrij en gesteriliseerd (attest ok). Denk je dat er voldoende raakvlakken zijn dan hoor ik je graag... Fijne dag nog, grtjs Lassie lik lik lik  
Mimi 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Opzoek
Hey , Opzoek naar vrouw of trans om me te gaan naar acanthus ik regel de prijs en ze vrij binnen. We interessen stuur email Met dank .  
Steven 44 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Knappe vrouw gezocht voor nachtje in luxe hotel
Welke slanke knappe vrouw tussen tussen 30 en 43 jaar wil Woensdagavond/nacht met mij doorbrengen in een sterren hotel in de luxe suite. De bubbels staan al klaar, we starten met een etentje om vervolgens naar de suite te gaan waar ik u een massage aanbied, wat er volgt, beslis je zelf 🙂. Graag reactie met foto en woordje uitleg  

Knappe vrouw gezocht voor nachtje in luxe hotel
Kenn 31 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Leuke date in de sauna
Hoi, is er een leuke dame, leeftijd en uiterlijk van geen belang, die zin heeft in een leuke sauna? Gewoon heerlijk relaxen met mekaar. Bij de juiste klik kan meer gebeuren tijdens de sauna uiteraard. Ik ben een vlaamse man van 31j oud. Normale looks en stats. Normaal geschapen en normale lichaamsbouw. Sauna zou doorgaan in Betekom ( aquanima ) Ik betaal de gehele sauna en extra’s. Dit is geen fun add. Elke reactie word beantwoord. Bij de juiste klikt etc word de sauna geboekt. Hopelijk tot snel Mvg Kenn  

Leuke date in de sauna
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10