Zoeken naar koppel zoekt wat extra

Uw zoekactie voor koppel zoekt wat extra leverde 20 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
geil koppel 52 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
gelegenheidskoppel zoekt dame(s)
Hallo dames, Wij, een gelegenheidskoppel van V45 en M52, zoeken een deftige dame (of 2 vriendinnen) om de spanning nog wat op te bouwen. De dame is licht bi en wil haar vriend eens extra in de watten leggen samen met een andere dame of dames. We kunnen afspreken op hotel in het Waasland. We houden van de meeste normale dingen zolang ze maar discreet, hygiënisch, veilig en met het nodige respect voor elkaar gebeuren. Graag jullie reactie met wat info en eventueel foto. Geile groetjes en tot binnenkort x  
18 dagen
Koppel 36 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Koppel zoekt bi vrouw
Hallo . Wij zijn een koppel man 37 en vrouw 33 bi en zoeken een bi vrouw voor plezier mee te maken eerst kan er een kennismaking gemaakt worden op een neutrale plaats als dit wilt mss samen iets gaan drinken . Wel altijd eerst real check via zodat we toch zekerheid hebben want zitten veel fake op ook . Ben jij bi en wil je ons beter leren kennen stuur dan zeker een berichtje en we antwoorden zeker terug mss tot snel  
Leuk lief koppel 52 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Lief koppel zoekt leuke vaste huisvriendin
Bestaat ze nog betrouwbare vrouw /meid vanaf 35j en uit die te vertrouwen zijn en iets willen opbouwen met lief koppel dat het hart op de juiste plaats hebben . Wie zijn wij ? Wij zijn m45 1m73 75kg licht br kort haar vooraan wat kalen borsthazr normaal geschapen v52 1m68 76kg bruin kort modern kapsel met blonde bleche 85b intiem verzorgd uit Geraardsbergen en zoeken die ene lieve vrouw/meid om echte vriendschap uit te bouwen dus meer dan sex. Wij hebben geen geen ervaring en willen het rustig opbouwen en gaan niet over 1dag ijs, maar onze vriendschat gaat ver samen gaan eten , weekendjes weg, reisje enz echt hartsvriendin. Dus vriendin waar we alles mee kunnen detlen is opzet en regelmatig contact mekaar houden, eens je in ons hart zit geraak je er moeilijk uit. Bestaan er nog ee vrouw/meid die de uitdaging wil aangaan of is het utopie. Wij reageren altijd terug op elke normale reactie. Oneliners steken we geen tijd in. Wij menen het serieus en hopen jij hetzelfde. Reageer met geg  

Lief koppel zoekt leuke vaste huisvriendin
hjlq 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
gelegenheidskoppel zoekt
we zijn een gelegenheidskoppel waarvan de vrouw een mooie slanke Afrikaanse van 34. Ze is heel eerlijk lief, open minded, onderdanig en passioneel. Ze is hetero maar voelt zich al lang aangetrokken tot vrouwen. Daarom zoeken we we een vrouw die haar verlangens kan voldoen. We zijn een eerlijk koppel. Ik ben op de hoogte van haar verlangens en heb er geen probleem mee. Dit is een eerlijke advertentie en hopen alleen oprechte antwoorden te ontvangen.  

gelegenheidskoppel zoekt
26 dagen
She and me 60 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Gelegenheidskoppel zoekt meer !
Wij gelegenheidskoppel m57/v64 zoeken een extra voor in ons bedje ! Liefst een ruimdenkend vrouwtje uit de streek die houdt van lingerie en ook af en toe eens anale verwenning. Koppel kan eventueel ook, maar dan voor partnerruil in zelfde kamer.  
26 dagen
funkoppel 41 jaar Antwerpen - Mechelen
gelegenhiedskoppel zoekt extra plezier
Gelegenheidskoppel zoekt extra persoon om onze dates nog leuker te maken. Vrouw is ouder maar houd van jong. Dame staat voor veel dingen open. Man wil graag nieuwe dingen proberen. Welke leuke jonge dame heeft zin om eens mee te spelen?  
Leuk lief koppel 52 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Lief koppel zoekt leuke vaste harts/huis vriendin
Bestaat ze nog betrouwbare vrouw /meid vanaf 35j en uit die te vertrouwen zijn en iets willen opbouwen met lief koppel dat het hart op de juiste plaats hebben . Wie zijn wij ? Wij zijn m45 1m73 75kg licht br kort haar vooraan wat kalen borsthazr normaal geschapen v52 1m68 76kg bruin kort modern kapsel met blonde bleche 85b intiem verzorgd uit Geraardsbergen en zoeken die ene lieve vrouw/meid om echte vriendschap uit te bouwen dus meer dan sex. Wij hebben geen geen ervaring en willen het rustig opbouwen en gaan niet over 1dag ijs, maar onze vriendschat gaat ver samen gaan eten , weekendjes weg, reisje enz echt hartsvriendin. Dus vriendin waar we alles mee kunnen detlen is opzet en regelmatig contact mekaar houden, eens je in ons hart zit geraak je er moeilijk uit. Bestaan er nog ee vrouw/meid die de uitdaging wil aangaan of is het utopie. Wij reageren altijd terug op elke normale reactie. Oneliners steken we geen tijd in. Wij menen het serieus en hopen jij hetzelfde. Reageer met geg.  

Lief koppel zoekt leuke vaste harts/huis vriendin
29 dagen
CDD 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel zoekt vrouw voor trio!
Wij man 41, vrouw 31 zoeken jonge vrouw die graag ons wil vergezellen voor trio. Stuur gerust indien je interesse hebt. Foto's kunnen achteraf uitgewisseld worden.  
Geil koppel 41 jaar Antwerpen - Ranst
Geil koppel zoekt granny
Hey wij zijn een geil koppel en we zouden graag een leuke avond hebben met een echte granny. Dit vooral om de man te verwennen. Moest u zin hebben in een lekkere zwoele avond stuur ons gerust een mailtje. Geile likjes  

Geil koppel zoekt granny
31 dagen
Koen 44 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel zoekt dame 29/8 bxl
Hoi, Wij zijn een gelegenheidskoppel van twee veertigers. Man normaal gebouwd, dame iets molliger. Dame is onderdanig and a pleaser. Morgen daten we in Brussel en als suprise zoek ik voor haar een meid die ze met haar tong moet bevredigen. Heb je zin in wat girl on girl actie en/of een lekkere befbeurt? Laat me dan vlug iets weten!