Zoeken naar mijn foto

Uw zoekactie voor mijn foto leverde 90 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

L&V 51 jaar Vlaams-Brabant - Overijse
Maandag 30 september - overdag of 's avonds
Wij zijn een sportief en verzorgd koppel 52 jaar en zijn vrij op komende maandag 30 september. Vrouw : bi-ACTIEF, slank gebouwd Man : hetero, normaal gebouwd Houden van vrouw/vrouw met partnerruil, geen al teveel blabla. We staan open voor privé sauna, huur hotelkamer,.... Bij interesse, graag reactie met duidelijke info en foto. Wij kunnen vrij verplaatsen - niet ontvangen. Misschien tot binnenkort.  

Maandag 30 september - overdag of 's avonds
Eroticstel 49 jaar Antwerpen - Lier
Prive thuisfeestje zaterdag 28/9
Wij geven een thuisparty voor koppels en bi dames op zaterdag. DATUM: zaterdag 28/9/24. AANVANG: 20 uur. We hebben nog slechts plaats voor 2 stelletjes. Dit alles gaat door in onze prive woning met exclusief kader. Gezellige bar, luxe lounge kamer, sanitaire voorzienigen . Deze party is voor alle koppels & dames die actief zijn en desgevallend (geen must) van een vrouwtje meer houden. Wij zoeken enkel koppels of (bi)dames liefst in de leeftijdscategorie 40j - 59j zoals de meeste andere deelnemende stelletjes. Heb je interesse stuur ons even een berichtje voor verdere info. Graag vergezeld van een gewone foto en leeftijden, zeker geen naakt.  

Prive thuisfeestje zaterdag 28/9
Ouder koppel 68 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ouder koppel
Goedemiddag lieve mensen ik wil hier wel iets kwijt wij zijn een eerlijke koppel wij hebben veel reacties gekregen wij beantwoorden bij na alle berichten maar jammer genoeg zijn er mensen die niets meer laten horen maar willen wel foto's ik denk dat het messen zijn waar de vrouwtjes niets van weet jammer toch zijt toch heerlijk aub  
Koppel zoekt 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel gent met slet zoekt
Knap koppel 42v en 44m zoeken koppel mv. Zij, 42 1m80 67kg c-cup en intiem geschoren is een echte gebruiksslet, die gebruikt wil worden. Wij doen alles safe (met condoom, dus gebef/gerim is out of the question), Alles in samenspraak met de Dominant (man, 44m 1m85 80kg). Hij bewaakt haar grenzen terwijl ze gebruikt wordt (en doet natuurlijk gretig mee) Wij gaan voor longplay met doeners. Wij kunnen discreet ontvangen centrum Gent (verpl kan ook). GEEN MANNEN ALLEEN. Graag reactie met whatsapp, stats en evt foto (fotoruil kan ook via whatsap). Real please!  
Ouder koppel 68 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ouder koppel
Wij zijn een ouder koppel van 68jaar Wij zijn graag naakt met andere mensen wat kan er Wij houden van zachte mensen kussen strelen neuken lukt zo niet meer wie kan er hem daar in vinden laat gerust iets weten foto's volgen zeker  
DenS 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Geile ondeugende zaterdag
Wij(koppel v39 en m42 beiden hetero) zoeken een leuk geile date voor zaterdagavond/nacht dit met 1 of meerdere koppels feestje dus. Een feestje met alle remmen los. Bij voorstel of intresse stuur ons wat info over jullie met een foto. Wij zijn vrij vanaf +\~ 20:00 zaterdagavond. Kunnen enkel verplaatsen.  

Geile ondeugende zaterdag
KaBa 52 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
21/09 AC wellness
Wij zijn een gehuwd koppel die graag nog eens op zaterdag 21/09 naar AC wellness gaan met als thema topless Vrouw is 54 en bi man 52 en hetero We hadden er graag afgesproken met een leuk koppel Gelieve te antwoorden met een foto ( moet niet naakt zijn , zo herkennen we jullie ) Gr K&B  
10 dagen
Massage stel 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Massage stel
Wat ouder massage stel geeft gratis massage ... en. aan Spontaan Ruimdenkend stel of vrouw omgeving Antwerpen.Dit gebeurd op massage tafel met warme olie. t Vrouwtje is bi bij de juiste persoon.Reacties graag met foto en tel nr voor kennismaking en afspraak.  
10 dagen
C&L 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt koppel
Geleigenheidskoppel 48m 26v zoekt andere koppel tussen 25-50 voor leuke voormiddag of namiddag te Gent.Firstimesr, vrouwvriendelijk, geen bi voor man, vrouw misschien. Wel SOA vrij en hygiëne want doel bare x x en cum in vrouw? Interesse. Laat dan weten via korte duidelijke tekst met info over jullie zelf, of je kan overdag en ervaring of net niet, mag met foto om te overtuigen.  
11 dagen
Wij twee 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel experimenteert
Hallo, Wij zijn een jong, niet onknap koppel opzoek naar een koppel waarbij de mannen en de vrouwen online apart contact hebben met elkaar (m-v, geen v-v of m-m mogelijk). Dit kan gaan van berichtjes tot foto's of filmpjes sturen en ontvangen. Wij zijn niet op zoek naar alleenstaanden of koppels die dit achter mekaars rug doen, wij willen een koppel die ook nog zijn/haar grenzen aftast en onze manier ziet zitten. Uiterlijke aantrekking is wel belangrijk voor ons. Voorlopig blijft het wel enkel bij virtueel contact. Stuur ons een mailtje indien je je als koppel hierin kan vinden en dan bespreken we de details verder via mail :) Groetjes!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9