Zoeken naar morgen wie zin

Uw zoekactie voor morgen wie zin leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bibottom 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Zin in je lekkere pik
Op zoek naar stevige zuig/neukpik.  

Zin in je lekkere pik
Jerre 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge gast gezocht voor fun met ouder
Zijn er hier soms jonge gasten die eens een massage of iets meer zouden willen krijgen van een daddy ? Ben op zoek naar Arabs, blacks, twinks die zin hebben in experiment. Discreet en verzorgd zijn een must! Ben 49 jarige man met ervaring. Eventueel ook saunabezoek kan wel. Antwoord aub met stats en /of foto.  
Discreet sletje 28 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Wie zin?
Ik heb volgende week verlof en wil dus graag eens afspreken. Kan alleen overdag ontvangen...  

Wie zin?
Geil wakker 51 jaar Antwerpen - Edegem
Geil wakker geworden
Wie heeft er zin om naar hier te komen? Ik lig naakt in bed en je mag er komen bij liggen naakt. Dan kunnen we elkaar lekker verwennen. Je moet wel fris gewassen zijn.. Ik lig nog in bed tot 10 u  
Pikzuiger 44 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Anonieme pijpsex via gloryhole
Hoi mannen, ik zoek geile kerels die zin hebben in een anonieme zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken concreet af via mail. De glory hole is de gang. Je steekt je geile pik door het gat en ik zuig je heerlijk af tot je lekker spuit! Discretie en anonimiteit gevraagd en geboden. Regio Tielt / Pittem / Ruiselede  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt neukertjes
Graag laat ik vandaag mijn kontje neuken, ben een Bottomgast van 48 met een goed pijpmondje. Zin, in een geil kontje stuur je stats door dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Bottomgast ontvangt neukertjes
TV Lover 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bear in lingerie
Ik ben een 61 jarige versa bear, mollig en met tattoos. Op 17 & 18 oktober (zo kan je al goed plannen) ontvang ik 2 dagen en nachten in een discreet hotel in Antwerpen. Ik hou van nylons en netcatsuit, ben pijpgeil en wordt graag geneukt. Ben jij een eveneens wat oudere of mollige man, misschien ook stiekem drager of liefhebber van lingerie, ben je top of versa, en heb je zin in een zalige date onder gelijkgestemden, reageer dan zo spoedig mogelijk. Ik maak een agenda op voor die 2 dagen, en wil er zo'n geil mogelijke dates beleven. Voor al die mannen die niet kunnen ontvangen, het is het moment. Douchen ter plaatse mogelijk. Laat ons eens lekker discreet van elkaar genieten. Wensen, stuur ze in een mailtje.  
duo for trio 39 jaar Limburg - Sint-Truiden
iemand zin om mee naar de hoeren te gaan in st-truiden?
hallo, wie heeft er zin om mee te gaan naar de hoeren op de chaussee? we delen een hoertje voor trio. als je jonger bent dan mij, trakteer ik het hoertje. overtuig me en be my guest  
Bert 52 jaar Antwerpen - Berlaar
Ik voel me zo geil dat ik nu nog en geil sex date wil
Hey wie nu ook nog lekker zin zie je het zitten lekker geil in je auto of bos nog dan hoor ik het wel wie durft nu nog???  

Ik voel me zo geil dat ik nu nog en geil sex date wil
Fun 51 jaar Antwerpen - Mechelen
zoek jong bottom- of zaadsletje
Zoek een jong (20er), slank (ook skinny zeer welkom) en vooral geil bottom sletje dat zin heeft in chub bi top daddy van 50. Ik kan discreet ontvangen (Putte bij Mechelen) voor geile fun (porno filmke, betasten, tongen, rukken, pijpen,...). Veel kan en niets moet. Discretie (stuur geen pics) en hygiëne gevraagd en geboden. Handboeien, dildo en poppers aanwezig voor andere grenzen af te tasten. Jonge koppeltjes (m/v - m/m - v/v) die is eens iets anders willen ook welkom. Heb je zelf scenario...laat maar weten. Reageer met wensen, stats en zorg dat je cam hebt voor visual check.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10