Zoeken naar wij gaan

Uw zoekactie voor wij gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Billy 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets speciaals
Ik ben een hartelijke, rijpere man en zoek een ongebonden, charmante, lieve vrouw, die samen met mij op een ontspannen manier soms of regelmatig wil ontvangen en/of escorte doen. Stilletjes aan bouwen we op en kunnen we ons profileren als koppeltje, of…, nadat we elkaar wat leerden kennen, zoals uitstapje doen of iets anders dat je leuk vindt. Hoe je eruitziet, groot of klein je bent, is onbelangrijk, enkel leuk om weten. We zijn gewoon tiptop verzorgd met een open geest en vrij om te gaan en staan waar we willen. Zelf ben ik 1.70, beetje mollig, blond-grijs haar met grijzig, getrimde baard. (Als je wil stuur ik graag ‘n foto – jij dan ook?) Ik ben goedlachs, attent, rustig en zorgzaam van aard, maar toch vol leven. Ik hou van ‘n babbel over van alles bij ‘n glaasje wijn of kop koffie. Naar ‘t schijnt is m’n humor soms bijna grappig. Leren we elkaar straks kennen (na wat mailen) bij een drankje of een koffie? Grtje Billy.  

Iets speciaals
GreG 37 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een mature vrouw
Ik ben een goed gebouwde man, slank gespierd, van 37 jaar. Mijn voorkeur gaat uit naar een, verzorgde, oudere vrouw. Eerst iets gaan drinken om te kijken of de klik er is en daarna ergens discreter terugtrekken? Graag ook iemand die regelmatig kan afspreken zodat we elkaar beter kunnen verkennen.  

Zoek een mature vrouw
mts 18 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-35
hey ik ben mathis ik zou graag eens een cardate hebben of eens lekker los gaan heb jij zin om door een jonge man volgespoten te worden laat me maar weten  

man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-35
11 dagen
Chris 47 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Club en sauna bezoek.
Hallo Dames, ik zoek iemand die met mij samen naar swingerfeestjes, gang bang en sauna wil gaan. Doe dit al een paar jaar maar de dame waar ik mee ging heeft nu een vaste relatie dus deze oproep .Vaste dame gezocht geil houdt van seks niet vies om samen met mij of met andere mannen het bed te delen , ook al is het voor u de eertse keer ik leid je wel in, wel op regelmatige basis , single of getrouwd maakt niet uit ik zoek geen relatie just having fun. De kosten zijn voor mij ben berijd om je te komen halen indien niet te ver. Ik ben masseur dus kan je er ook van genieten van een lekkere tantra massage. Normaal sportief gebouwd 1,83 en 82kg. Indien interesse ik ga nu vrijdag middag naar de sauna is een neutrale plaats waar je elkaar kan leren kennen cavaatje en praten wat je wensen zijn, als we op de parking afspreken dan kan ik de inkom betalen van ons beiden sauna elzenhof. Ik hoop terug een dame te kunnen ontmoeten om dit met mij te doen en een leuke tijd te hebben. Hugs...  
11 dagen
de verwenner 47 jaar Antwerpen - Herentals
genieten en wegdromen
Verzorgde single man geeft ontspannende massages aan vrouwen vanaf 35 jaar , deze week onbeperkt beschikbaar , wil je genieten en wegdromen onder het genot van handen die je hele lichaam doen tintelen ... dit kan gaan van een onschuldige massage tot een zinderend orgasme , jij bepaalt hoever het mag gaan , ik kan discreet ontvangen en verplaatsen in de ruime regio . Hygiene is een vanzelfsprekendheid , mogelijkheid tot douchen . Contact via mail voor verdere details. Geen financiele bedoelingen.  
11 dagen
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
11 dagen
Buddy 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Plus maatje gezocht
Goeiemorgen Vlaanderen en meer in het bijzonder Antwerpen! Vanonder de gezellige warmte van mijn donsdeken op zoek naar een extra knuffelmaatje, babbelvriendin, wandelpartner, tafelgenoot en intieme metgezel. Ik ontvang je graag overdag om samen de geneugtes van het leven met mekaar te delen. Wat de toekomst daarna brengt, laat ik graag op ons afkomen. Een vriendschap, een wandelvakantie, een relatie, al dan niet geheim of lat? Ik omarm je met heel veel warmte en vooral goesting. Heel erg benieuwd naar jouw verhaal, dromen en verlangens. Laten we er nog samen een boeiende tijd van maken. Hoog tijd nu voor mijn eerste koffie van de dag. Laat jij weten wanneer we er samen een gaan drinken? We moeten natuurlijk het geluk een duwtje of een mailtje in de rug geven. Een hele fijne werkdag gewenst en tot mails! De plus mag je trouwens naar hartelust zelf invullen.  
12 dagen
David 57 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Fwb gezocht Advertentietekst : Goeiemorgen, Ik ben David, 1m86, 57j en +-83kg. Ik ben op zoek naar een vrouw die af en toe is wil afspreken om ons dan lekker samen te amuseren. Genieten en laten genieten zodat we beide voldaan en tevreden terug naar huis gaan. Ben jij de vrouw die dit wel ziet zitten dan lees ik dit wel in een mailtje van jou. Grtjs D.  
12 dagen
YourMaster35 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Welke dame heeft er hier de fantasie,...
Hey jij daar aan de andere kant van het scherm! Ja jij! Altijd al in je fantasie een onderdanig kantje gehad en fantaseer je over harde kinky seks? Een fantasie die je op dit moment in je leven door welke omstandigheid ook niet kunt in vervulling laten gaan? Wel laat mij je dan de hand reiken en laten we kennis maken! Ben een 35j oude dominante, nette man en heel wat ervaring in deze wereld! Wil je het stap per stap verkennen of meteen all in gaan? Het kan allemaal! 1 malig of zelfs een fijne vriendschap met dat tikkeltje meer,... Ik kan ontvangen! 1 e stap stuur me een berichtje!  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10