Zoeken naar slavin

Uw zoekactie voor slavin leverde 68 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Renegade 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Lustslavin gezocht
Wie bied zich aan om volledig gekeurd en gebruikt te worden door mij. Het is niet op pijn gericht maar op dominantie en sex. Uiteraard zal ik je indien je braaf en gewillig bent geweest je een orgasme schenken.  
gisteren
Dominant 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Dominant zoekt vrouw of koppel voor opleiding tot slaaf/ slavin
Dominant zoekt vrouw of koppel welke onderdanig is, maar geen of weinig ervaring heeft als slaaf of slavin, maar hier zeker wel interesse in heeft. Deze zal worden opgeleid, stap voor stap in zijn of haar eigen woonst. De bedoeling is om van hem/haar een volwaardige slaaf of slavin te maken zonder veel taboes. Ontmoetingen in uw eigen woonst zonder dat de buitenwereld van uw bdsm activiteiten afweet. opleiding bij voorkeur overdag. Deze toekomstige slaaf/slavin woont in Stekene, Moerbeke, Hulst, Terneuzen, Zelzate. Dus in mijn omgeving. Voelt u zicht aangesproken en voldoet u in ontvangstmogelijkheid in deze omgeving, dan vermeen ik graag iets van u  
gisteren
Dom4You 43 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
jonge onderdanige slaaf of slavin gezocht
Deze Meester met eigen playroom zoekt een jonge slaaf of slavin die eens goed onder handen wilt genomen worden. Bondage, vernedering, soft tot meduim sm, sex en lust. Ben jij mijn onderdanige? Stel je dan eens voor... stats... facepic... Ik heb deze avond nog tijd om je te trainen! ouder dan 35j sorry doe geen moeite.  
gisteren
Dominante meeste 64 jaar Antwerpen - Rumst
Do.inante ervaren meester zoekt slavin voor africhten/opleiden tot sex en gebruiksvoorwerp
Ik ben een zestiger en een zeer ervaren meester in africhten en opleiden van sla innen. Ik ben op zoek naar een onderdanige en gehoorzame slavin om haar af te richten en op te leiden tot mijn sex en gebruikt speeltje. Je word na je africhting mijn eigendom waar.ee ik kan doen wat ik wil !! Ik word ben dan jou eigenaar. Hygiëne en discretie verzekeringen alsook jouw wensen bespreken. Maar daarna ben je mijn persoonlijke bezit en duld ik geen tegenspraak. Ik woon alleen en kan ontvangen ook het weekend. Slavinnen tussen de 25 en 45 jaar!!  
gisteren
D-stel 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant m/v koppel zoekt beginnend slavinnetje
Wij zijn een ervaren dominant koppel (43/35 jaar oud), levensgenieters, altijd in voor diepgaande gesprekken en met heel veel interesse in mensen en hun behoeftes. We hebbben brede BDSM-ervaring, en zijn op dit moment op zoek naar een beginnend slavinnetje dat BDSM wil ervaren. We staan voor alles open, zowel pijn als lust, en zijn uiteraard ook heel erg geinteresseerd in wat jij wenst en waar jouw grenzen liggen. We zijn allebei slank en heel sportief gebouwd, hebben veel BDSM-speeltjes en instrumenten en willen er voor alledrie een interessant en uitdagend parcours van maken. Wil jij op een respectvolle, rustige manier BDSM leren kennen op jouw eigen ritme, met input van zowel een mannelijke als een vrouwelijke Dominant? Stel je dan uitgebreid voor! Voor vrouwen tot 35 jaar oud. Voor de duidelijkheid: geen mannen!  
Master Benelux 59 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Meester zoekt een onderdanige slavin.
Ik zoek een onderdanige slavin die het woord "neen" niet in haar woordenboek heeft staan. Met 20 jaar ervaring weet Ik wat de volgend woorden betekenen, vertrouwen, eerlijkheid, bescherming, avontuur. Jij wil eigendom worden van een Meester en Hem volledig gehoorzamen. Tussen 20j en 35j zijn is een pluspunt maar geen noodzaak, met mogelijkheid tot samenwonen en een Daddy/daughter relatie. Ook de slet van een koppel is welkom voor party bezoek en thuis spel. Interesse laat dan maar van je, jullie horen. Grts.  

Meester zoekt een onderdanige slavin.
Dominant 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Dominant zoekt man, vrouw koppel voor opleiding tot slaaf.
Dominant zoekt man, vrouw welke onderdanig is, maar geen of weinig ervaring heeft als slaaf of slavin, maar hier zeker wel interesse in heeft. Deze zal worden opgeleid, stap voor stap in zijn of haar eigen woonst. De bedoeling is om van hem/haar een volwaardige slaaf of slavin te maken zonder veel taboes. Ontmoetingen in uw eigen woonst zonder dat de buitenwereld van uw bdsm activiteiten afweet. opleiding bij voorkeur overdag. Deze toekomstige slaaf/slavin woont in Stekene, Moerbeke, Hulst, Terneuzen, Zelzate. Dus in mijn omgeving. Voelt u zicht aangesproken en voldoet u in ontvangstmogelijkheid in deze omgeving, dan vermeen ik graag iets van u  
No limits 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet gezocht voor deze avond/nacht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd. GEEN mannen alleen reageren aub. Later deze week of volgende week ook mogelijk zowel ochtend Als late avond/nacht  
Trainer 48 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Jonge slavin gezocht
Ik ben een ervaren kinky en erg dominante Mr van 48j uit Tielt. Ik ben niet single en erg discreet. Ik weet wat Ik wil en zoek een jonge vrouw, max 40-50 j, die erg gehoorzaam is en Me dient. Ik pak je hard aan. Ik hou van trios met andere slavinnen.Durf je Me aan? Stuur Me je beschrijving, stats en fotos!  
Sletgebruiker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Extreme lustslet gezocht
Ervaren lustmeester is op zoek naar een nieuwe lustslavin om op te leiden tot lustslavin die compleet wil gebruikt worden en als seksobject beschouwd wordt, die niets meer betekent dan neukvlees. Die wil behandeld worden een seksvoorwerp. Complete overgave is dat ik verwacht. Voorafgaand leggen we de grenzen vast, maar eens dat is geregeld doe ik met je wat ik wens en is je eigen wil niet meer van belang en gebruik ik je naar eigen goedkeuren. Deepthroat, anaal, vastbinden, blinddoek, rapedate, gangbang, rapebang, vernedering, ... 24/24-dominantie mogelijk. wees mijn seksobject en mail me (Geen mannen of koppels  
  1   2   3   4   5   6   7