Zoeken naar lang sex

Uw zoekactie voor lang sex leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Renegade 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Lustslavin gezocht
Wie bied zich aan om volledig gekeurd en gebruikt te worden door mij. Het is niet op pijn gericht maar op dominantie en sex. Uiteraard zal ik je indien je braaf en gewillig bent geweest je een orgasme schenken.  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. Bij mij thuis je wensen verkennen en ondervinden wat je leuk vindt. Ik ben een respectvolle man met een rustig karakter. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Wil je graag iets proberen? In een onderdanige rol iets doen? Sex met een aantal mannen tegelijk? Of iets anders? Ik ben benieuwd wat je wensen zijn. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en benieuwd naar je wensen. Discretie verzekerd.  
gisteren
MrG-spot 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Stille waters, diepe gronden
Je bent op het eerste zicht een seutje, introvert, waarschijnlijk neurodivergent, een gewone simpele vrouw , maar stiekem ben je zeer kinky, een seksbeest, sletje, maar dat hou je voor jezelf, je durft niet goed, je bent verlegen, weet niet hoe iemand te vinden met gelijkaardige verlangens, een man die je geeft waar je al zolang van droomt. Misschien denk je "is dit alles?" en wil je eindelijk 'meer'. Je wil de stap zetten om je over te leveren, te ondergaan, de controle uit handen te geven, dierlijke passie beleven. Je wil openbloeien dat de geile vrouw die al zolang verborgen in je leeft, die slet in je loslaten. Ik ben een dominante ervaren man, 49j, groot en stevig, op zoek naar 2-3 vrouwen, 30-45j, om regelmatig mee af te spreken, apart en samen, om geilheid te delen en te beleven in veel facetten. Je wil je tonen, je wil gezien worden, je wil zaad. Let's talk about sex! We zien wel wat volgt.  
gisteren
Dom4You 43 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
jonge onderdanige slaaf of slavin gezocht
Deze Meester met eigen playroom zoekt een jonge slaaf of slavin die eens goed onder handen wilt genomen worden. Bondage, vernedering, soft tot meduim sm, sex en lust. Ben jij mijn onderdanige? Stel je dan eens voor... stats... facepic... Ik heb deze avond nog tijd om je te trainen! ouder dan 35j sorry doe geen moeite.  
gisteren
Dominante meeste 64 jaar Antwerpen - Rumst
Do.inante ervaren meester zoekt slavin voor africhten/opleiden tot sex en gebruiksvoorwerp
Ik ben een zestiger en een zeer ervaren meester in africhten en opleiden van sla innen. Ik ben op zoek naar een onderdanige en gehoorzame slavin om haar af te richten en op te leiden tot mijn sex en gebruikt speeltje. Je word na je africhting mijn eigendom waar.ee ik kan doen wat ik wil !! Ik word ben dan jou eigenaar. Hygiëne en discretie verzekeringen alsook jouw wensen bespreken. Maar daarna ben je mijn persoonlijke bezit en duld ik geen tegenspraak. Ik woon alleen en kan ontvangen ook het weekend. Slavinnen tussen de 25 en 45 jaar!!  
Meester M. 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Meester zoekt Slut vrouwtje ..
Meester zoekt Slut vrouwtje , die onderdanig wekelijks een meester zoekt . Voor soft sessies met all-in sex . Een vrouwtje die gewillig en met aangepaste kledij wil afspreken met haar Meester . Ben jij een Slut en wil je stijl met geil ontmoeten . Details bespreken we samen . Graag in Regio 8500 en omstreken . Meester M. Die je met respect en veel sex zal geven .  
Jongeman 44 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Switch Damen of Switch Shemale 44+
Hoi ik zou graag een Damen of een shemale switch willen leere kennen . Zei die ook intresse heeft in eurotic Femdom , eurotic Bdsm . Sex Zei die van een besnede penis niet vies is . Graag in legerie en naakt wondert en bewondert word en sqart moet niet maar mag . Graag ook tussen de borsten word geneukt ook Geen man ! , onveilig Anaal sex en gangbang gedoe en viezigheid zo als overmatige toxic misbruik en kak ! . Rustig elkaar leere kennen . Leezen of we voor elkaar iets kunnen betekenen via mail . Om dan samen is aff te spreken en mischien meer . Want ik wens graag vast contract ook . Groetjes  

Switch Damen of Switch Shemale 44+
Hotty 39 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Zin in geile sex
Heyhey everybody Deze hengst sta weer zo geil als iets....kzou graag nog is iemand neuke....mij mag je ook wel is neuken...kontje is nog maagd....dus wie wil de eerste zijn  

Zin in geile sex
BiBottom1970 53 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Zoek Meesteres/Meester voor slet training
Biman bottom en wat onderdanig ingesteld, 54 jaar uit Tielt op zoek naar discrete Meesteres/Meester die mij wil opleiden tot haar/zijn sexslet, die haar/hem en hun gasten moet verwennen en zich moet laten gebruiken in alle gaten, zich moet laten neuken door meerdere na elkaar enz...Mij laten neuken Pijpen likken slikken eventueel plas sex. Uitgeleend worden aan vrienden. Kan NIET ontvangen,Heb zelf geen wagen ik verplaats met fiets, opgehaald en terug gebracht worden kan. Graag eerlijke reacties met een woordje uitleg aub.  

Zoek Meesteres/Meester voor slet training
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie, samen wandelen, iets gaan drinken, eten, erotiek! Maar...ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Dan kan samenwonen ook! Dit is een serieuze advertentie! Zodus...ik wil GEEN FAKERS!  
  1   2   3   4