Zoeken naar ( single )

Uw zoekactie voor ( single ) leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
wie.durft 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
meester die ons stap voor stap opleidt
wij, P en M, 2 gescheiden vrouwtjes, single en uit het Antwerpse zoeken een meester. We hebben een drietal maand geleden al eens een adv. gezet met eigenlijk teveel reacties. Dus geen antwoord betekent geen tijd of interesse. Wij kicken op onderdanigheid en gehoorzaamheid. Wel GEEN extremen ( geen bloed, geen pijn, geen perversiteiten) Maar wel met afspraken en respect.  
Sir Philip 47 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
D(m) op zoek naar ...
Zoals zovelen hier op zoek naar …, maar laat mij beginnen met wat ik niet zoek: One night stands, seks dates en onmiddellijk spel/seks contact. Wat zoek ik dan wel: Een leuke onderdanige vrouw, die wil de tijd nemen om elkaar eerst te leren kennen, dit kan eerst online daarna gevolgd door een RL ontmoeting met een drankje en een hapje, etentje. Eens er connectie is kan er dan meer. Over mij: Dominant, gelukkig getrouwd, mijn v is ook mijn sub (TPE). Ik hou ervan om te domineren, te pijnigen en te vernederen, maar ook van te knuffelen en zorg te dragen en dat ook op beeld vast te leggen. Ik ben een roker (ja jammer, maar misschien heb je wel een rook fetish) Over jou: Onderdanig of switch. Leeftijd tussen de 30 en 45 jaar (+-), single of met medeweten van je partner. Als je bi bent, maar hoeft niet, zou dit leuk meegenomen zijn zodat er misschien mettertijd ook een spel met drie kan gebeuren. Je bent uit de omgeving van West-Vlaanderen. Limieten: naalden en scat. Liefs, Sir Philip  

D(m) op zoek naar ...
gisteren
David 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dominante dame gezocht voor kinky spel
Beste dames, zoals de titel al weergeeft ben ik op zoek naar een stoute en dominante dame. Stiekem is dit een droom van veel mannen denk ik... Inclusief die van mij. Ik ben een jonge single man, normaal gebouwd en verzorgd. Wat ik eigenlijk zoek is een dame die mij wat vernederd en bazig is. Geen pijn of sm gedoe. Maar eventueel wel lichte bondage. Je voeten kussen, je billen en kont kussen en je natuurlijk lekker lang beffen. En me afrijden naar jou wil. Heb je zelf nog enekel ideetjes zijn ze zeker welkom. Veel is bespreekbaar. Heb een open mind en respect voor safety en hygiëne. Leeftijd is van geen belang en volslanke dames zijn zeker welkom.  
onderdanig 68 jaar Antwerpen - Lier
Dominantie gezocht
Als onderdanige bi man zou ik graag in contact komen met een koppel waarvan beide of één van beide dominant is en een vaste slaaf kunnen gebruiken. Single Meester of Meesteres kunnen zeker ook reageren. Zelf ben ik verzorgd, nederig en gewillig, 68j, 1.85m, 93kg, int. gesch. Ik heb weinig taboes waarbij alle vormen van soft SM bespreekbaar zijn. Meer info bij mailcontact, antwoord verzekerd. Ik kan ontvangen/verplaatsen  
Trainer 48 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Jonge slavin gezocht
Ik ben een ervaren kinky en erg dominante Mr van 48j uit Tielt. Ik ben niet single en erg discreet. Ik weet wat Ik wil en zoek een jonge vrouw, max 40-50 j, die erg gehoorzaam is en Me dient. Ik pak je hard aan. Ik hou van trios met andere slavinnen.Durf je Me aan? Stuur Me je beschrijving, stats en fotos!  
jaak 65 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie spankt mijn kontje en wilt gepijpt worden ben single onderdanig 170/65/14 2 mannen pijp ik ook  
007 44 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Klasse dame met onderdanige gevoelens gezocht!
Hallo, ben je een klasse dame met onderdanige gevoelens of een kinky kantje. En zoek je een leuke, niet onknap, single man. laat me iets weten (liefst zakenvrouw, zelfstandige of andere klasse job) Natuurlijk zeer discreet  
Meesterlijk 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Ervaren dominant (M) zoekt geile slavin-slet (v)
Ik ben 54, single, ervaren, pervers en altijd heet en gereed. Ik zoek slavin voor stevige actie zowel rond lust als pijn. Hou ervan om je aan te bieden aan anderen. Graag serieuze reacties van vrouwen (al dan niet single). Zoek geen relatie. Regelmatig spelen kan wel.  

Ervaren dominant (M) zoekt geile slavin-slet (v)
Paul 64 jaar Antwerpen - Brecht
Dienen
Ben zeer onderdanige man en zou graag Dame koppel of heer ontmoeten om naakt te dienen in jullie huishouden ,poetsen, strijken, tuin, vernedering ondergaan...noem maar op. Aub geen pijntoestanden. Ben slank,m78, 81kg,weinig behaard en zeer verzorgd. Daar ik single ben kan ik mij makkelijk vrij maken voor u.  
Trainer 48 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Jonge slavin gezocht
Ik ben een ervaren kinky en erg dominante Mr van 48j uit Tielt. Ik ben niet single en erg discreet. Ik weet wat ik wil en zoek een jonge vrouw, max 50 j, die erg gehoorzaam is en Me dient. Ik pak je hard aan. Ik hou van trios met andere slavinnen.Durf je me aan? Stuur me je beschrijving, stats en fotos!  
  1   2   3   4   5