Zoeken naar leuke avond

Uw zoekactie voor leuke avond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Zin 43 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Lekkere pijpdate
Wie kan ontvangen, geen cardate. Lekker elkaar geil maken...en daarna lekker spuiten. Geen 20 mails...enkel op zoek naar leuke date  
gisteren
simon 27 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
date
Hey Ik mag van mijn vriendin af en toe keer wat wilder doen. Ik zoek man die ik mag klaarpijpen in mn mond, maar die ook niet erg vind om elkaars poep te proeven (vingeren) of met speeltjes te spelen. Ik sta ook open voor jouw ideeen en ik kan ontvangen. Dus stuur gerust als je leuke tijd wilt af en toe :)  
gisteren
KWVL 56 jaar West-Vlaanderen - Torhout
zoek softdate
56/170/77 16x5, geen gezichtsbeharing zoekt idem voor leuke softdate. Trefwoorden : massage, strelen, rukken, zoenen, tongen, pijpen tot .. ik verplaats enkel en alleen voor vandaag. Hygiene en discretie geboden en gevraagd. Geen car of outdoor of andere rariteiten. Wie stelt wat voor ? Niet mailen voor andere dagen aub.  
Bondage 57 jaar Antwerpen - Zandhoven
Bondage
Deze liefhebber van touwen en boeien en kettingen zoekt leuke Dominate man die ook van een leuk bondage spel...bdsm gevangenschap al dat niet seksueel gebonden houd. Een geil rollenspel waarbij respect voorop staat iemand die kan ontvangen heeft de voorkeur.  

Bondage
Ben 42 jaar Limburg - Bilzen
Leuke date
Zoek voor vanavond een leuke eerlijke date met niet rokende liefst oudere man , cd of trav die kan ontvangen om samen elkaar op te geilen door strelen voelen trekken en pijpen en misschien wat meer bij de juiste klik natuurlijk zonder opdringerig gedoe, ik kan niet ontvangen en kan vanaf 18.30 u 180/80/17  

Leuke date
ik jl 49 jaar Limburg - Heusden-Zolder
mond/kont volspuiten
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale om straks mijn mond/kont vol te spuiten . ben straks omstreeks 17u30 met motorhome in buurt van Zolder en kan verplaatsen naar parking diepenbeek of bilzen. ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

mond/kont volspuiten
Maatje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek
Ben zachtaardig mannelijk type en zoek leuke maat om geregeld te chillen genieten en ontdekken. Safe en discreet. Evt. koppel mag ook. Sport jij en hou je ook van lekker vrijen, knuffel en ook meer? Laat wat weten. Zelf kan ik niet ontvangen.  

Zoek
Verstopje 145 jaar Limburg - Lommel
Zoek leuke fundate
Hey leuk dat je dit leest Ik verwacht niet veel Jij max 45, doe geil voorstel Personen met fotoke krijgen voorrang Facepic stuur ik in reply Kan discreet ontvangen en verpl met de fiets Tot mails  

Zoek leuke fundate
Peter 45 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil mij eens laten bekijken terwijl ik speel en alles laten zien wat mij gevraagd zal worden. Graag ergens buiten op rustige plaats of andere leuke plaats die je weet zijn. Kan ook ergens binnen en kan verplaatsen. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Bondage 57 jaar Antwerpen - Zandhoven
Bondage
Bondage Deze liefhebber van touwen en boeien en kettingen zoekt leuke Dominant man die houd van een bondage spel...bdsm gevangenschap al dat niet seksueel gebonden. Zoek gewoon leuke mensen om het mee te beleven. Ps foto's zijn recent Groetjes p  

Bondage
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10